Jump to content
GIGN Forum

n1.doks

Mirstīgais
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

n1.doks's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. n1.doks

    Ctf Face

    tf2 ar karogu [inteli] iekaapt teleportaa ar nevar
  2. Ar pārējām orange box spēlēm palīdzēt gan nevaru, bet ja tf2 gribi, tad izmanto configu, ja PC sūdīgs. http://www.2shared.com/file/2ynLjsiI/wat.html šo failu ieliec steam/steammaps/tavsusername/tf2/tf/cfg mapē, pēc tam atver steam/library; uz tf2 labais peles klikšķis - properties/set lunch options iekopē -console -novid -dxlevel 80 +exec wat.cfg -noborder -windowed [ja gribi fullscreen -noborder un -windowed var nerakstīt] spied ok. Ja ari tad liekas ka nevar paspēlēt pērc prieksh ps3. Bet nu tas nozīme nav updeiti, nav drops, nav nekaa tāda - arī mapes standarta. P.S diezgan pastulba tā adrese kurā uploadoju failu, bet jānoskrollo lidz apakšai un tur ir Save file to your PC: click here
  3. http://www.fileplanet.com/fileblog/images/TF2_5maps/CTF_AeroSpace_1.jpg http://bans.webege.com/images/maps/cp_egypt_final.jpg http://bans.webege.com/images/maps/cp_junction_final.jpg http://bans.webege.com/images/maps/pl_hoodoo_final.jpg http://www.tfportal.de/gfx/content/tf2/maps/tc_hydro.jpg http://www.fpsbanana.com/maps/50608 http://www.fpsbanana.com/maps/94628 Visas esmu spēlējis - neesmu iemetis vnk kuras pēc bildītēm patīk. Nezinu kā šīs mapes pubā varētu strādāt, bet varbūt var pamēģināt: http://ravelog.gslb.jp/orangeserver/wp-content/uploads/2010/09/02/cp_gullywash_imp3.jpg http://forums.tf2maps.net/geek/gars/images/6/5/0/4/cp_obscure_rc50010.jpg cp_obscure_final <- te gan fps drops sagaidāms. Vispār jau varētu kautkādu balsošanu uzrīkot tepat forumā un top5 tiek maplistē.
  4. Nu principaa truukst serveru jaa. Latvijas serveros lielakaja daljaa ir tagad manors... aarzemju serveros parasti pings vai paarpilniiba ar hevij+medic spamu + random kriti visur ir.
  5. nu kaadam varbut taas maskas un cepures ir dzilji pie vienas veitas un grib vnk izbaudiit sho burviigo speeli kuru ar katru update valve censhas izvarot
  6. Huuh visur cp_manor... Šad tad negribas spēlēt mixus vai pcw, bet gribas pašķaidīt gaļu pubos. Bet diezgan neinteresanti, ja vislaik viena mape. GIGNam taču serveru ir ? nevar atsevišķu cp_manor serveri uzlikt ? un main atstāt tādu kāds bija ?
  7. itka vareetu pieteikties ar savu komandu, bet es nezinu kaa buus ar laikiem :/ cik speles nedeeljaa jaizspelee ? ja pretenieki butu ar mieru uzspelet nedeljas nogalees tad varbut viena arzemju komanda jums buutu. Sorry nepaskatiijos ka turniirs 1 nedeelju. nop tad jau nebuus.
  8. Skatos daudziem vajadzētu iemest aci šeit: [jaa ir gālīgiem iesācējiem, bet tomer] Tie kas piesakās ar klasēm pyro spy utt nu padomājiet vēlreiz. Šad tad šīs klases tiek izmantotas bet main sastāvs 6v6 99% gadījumos: demo solly solly scout scout medic GL visiem meklējumos un lai veicas komandām, kā arī organizātoriem Aaaa un ja ir kāda komanda, kas meklē mediķi padodat ziņu. Varbūt izpalīdzēšu.
  9. rādīsies ka tu skraidi ar minigun. ieroci kurš rādās pretiniekam var nomainīt sekojoši: izvēlies ieroci kuru tu gribi, lai redz pārējie ( 1,2,3 ) un piespied B. tātad ja paņemsi knife un piespiedīsi B izskatīsies ka skrien ar kulakiem [ja hevijs]
  10. kā jau teicu iepriekš - nekur neko neesmu vadijis ;] 6os no riita izbraucu no mājām uz studiju, 3os pa nakti atbraucu mājās - acc disabled. nevienu linku neko neesmu redzeejis pat. accounts tika izmantots tiiri spamam un par to arii disabled. parole netika nomainiita. nezinat un gudri dirshat visi ;] taakaa naacaas nomainiit e-pastu acc kkad pasen un atbrivoties no taa emaila pavisam, tad nav saglabaajies emails par giftu taapeec nevaru atguut acc, kas arii bija mana kljuuda un ko atziistu. es tachu nebreecu ka mekleeju vainiigos vai atbildiigos ? es ka sapratiigs cilveeks nepaardziivoju un noperku speeli again. no problem.
  11. Un viņu krutie attaisnojumi - Draugs piespieda liela mute tev chali ;] runajot par mani - es vispar visu dienu nebiju majas - atbraucu - acc disabled. nekadus linkus neko neesmu redzeejis pat.
  12. ne no viena ne no otra. tf2 bija tikai. tach galiigi pohuj - dabushu citu ;]
  13. diemzheel shis variants man atkriit ;]
×
×
  • Create New...