Bucher Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 da fatality ir daunis! atceros pirms kada gada, kad gign bija down, vel cashaa un h2 vislaik mani par 4iteri apsaukaaja, bija pilnigs boc! tad nabagam laikam apnika slikti speelet un saka ar wh, mosh ari aimu, rukaat un tad tjipa saka acces prastiit, baigi viltiigais aizdomu noverseejs! bet ta vinju diezgan ilgi tur nebanoja, nez vai tagad jau ir vai nav, bet nu daunis smags! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit- Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) es nevaru pateikt, ka ir chiiti, jo itkaa vairaakas reizes esmu pie fatality taa nejaushi piegaajis maajas, bet nu tas demo.... kaads ir redzeejis kadu demo, kur speelee latvijas labakie speeleetaaji ?! varbuut pieredze paliidz ? vienkaarshi varbuut ir taada nojauta, ka tur kadam jaabuut. P.S. Ja tas nebuutu fat par cik es vinju zinu dziivee es nebuutu tik naivs Edited October 24, 2005 by Rabbit- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 (edited) Bucher no tevis smird....tu esi dalbajob galva... atziisti to... BOMAZAAARA! da ko man vispar vairs te rakstiit ....jus esat visi dalbajobi...un sediet savaa gign drochijiet.... Edited October 24, 2005 by Fatal1ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) Bucher no tevis smird....tu esi dalbajob galva... atziisti to... BOMAZAAARA! da ko man vispar vairs te rakstiit ....jus esat visi dalbajobi...un sediet savaa gign drochijiet.... austinjas pa 130ls! pidinj, labaak nopeerc dziivi ps. konkreets wh un veel sazin kas ! Edited October 24, 2005 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 da ko man vispar vairs te rakstiit ....jus esat visi dalbajobi...un sediet savaa gign drochijiet.... davai sēdēsim kā parasti savā gign un dročīsim... bez tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 psc fatality jau nau vainiigs, ka vinjam kaads labi paardevis austinjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desT- Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) fatality WH tas jau bija skaidrs peec kaadaam 30 min. kad vinju paveeroju uz hui zin kaada servera :\ bet nu jaatziist apsleep jau labi maak! Edited October 24, 2005 by desT- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) es nevaru pateikt, ka ir chiiti, jo itkaa vairaakas reizes esmu pie fatality taa nejaushi piegaajis maajas, bet nu tas demo.... kaads ir redzeejis kadu demo, kur speelee latvijas labakie speeleetaaji ?! varbuut pieredze paliidz ? vienkaarshi varbuut ir taada nojauta, ka tur kadam jaabuut. P.S. Ja tas nebuutu fat par cik es vinju zinu dziivee es nebuutu tik naivs fatality ir viens no labakajiem Latvija, par to nav shaubu! un fatality baigaa jeega tagad rakstit ka GIGN smird! ja jau esi taads PRO, tad ko tu naci vispaar pubaa? taads pro un nevar pubaa bez 4itiem neko izdariit! vnk kretinee tadi boti, ienak, no4iito, dabuu banu un pec tama rakstaa: "aa ejiet dirst ar savu PUBU, es esmu PRO ahah, nah man PUBU! Edited October 24, 2005 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 a nav tā, ka tāds Fatal1ty tiešām ir PRO, uuber pro tas dzeks, kura miku izmanto Abit fatal1ty matesplatēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 rabbit, es nezinu, vai tu skatiijies demo, bet tur viss ir kaa uz paplaates. es neteicu, ka vins slikti speletu... bet taa buutu tikai patiesiiba. peec saakotneejaa skilla statos tachu redzams, ka nav ne tuvu LV labaako liimenim (vari uzmest aci piemeram Gizmo statiem). nu viss. tagad vinsh ljoti beernishkjiigi atmazkojas... nu skumjsh gadiijums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 p.s. GIGNieshi, uz Liepaaju nebrauciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 veciit man ir austinas pa 130 ls !!! bet tavas domas paliek tavas...gaidiisim ko teiks citi !!! 1. Kas tās par ausīm (modelis, ražotājs) un kur tādas var nopirkt? 2. Ieliec viņu bildi! 3. Nezinu ko teikt par cilvēku kurš pircis ausis par Ls130! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 tak aizmirstat visi par tām ausīm no iztēles... pat ja būtu ausis pa 1000 Ls, tas GALIGI NEKO NEMAINIITU, NU TOTAALI NEKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ai karo4 chau stulbie gignieshi man pilniigi pie dirsas ko juus raxtat !BET ES ZINU KA ES SEEDEEJUU FAT BLAKUS UN SKATIIJOS KA VISH SPEELEE UN TUR JIBIOLEEO NEKAA NEBIJA ! kaa jums neaiziet rabbit pareizi teica ka jau no tiem demo var arii pastiities (nu tos demo kur speelee pro ! )tas ir vis ko varu pateikt un kas man raxtiija ka esmu lohs !? kaukaads tur mydu vi kaa tur atbrauc tik uz liepaaju ! es tev galvu apgrieziishu uz rietumu pisi tad tu zinaasi kur orenteeties ja pazudiisi 5 metrus no savas maajas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 šitas izskatās pēc tikpat attīstīta kā fatality Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 pec tiesi tada pasa ka fatal1ty kas zin mosh tas braalis izdomats Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 kaada tam vairs starpiiba? iskataas, ka dzeks beidzot buus nomierinaajies un samierinaajies ar to banu varam mieriigi iet uzspeeleet cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
inSomn1a^^ Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 D ja tas Fatal1ty ir 4iiters tad es nez:DD vins man ban uzlika uz lintech tipo par wh taa kaa hz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 (edited) zincik es reizes noskatijos demku. 9 blja un desmito negribeeju skatities. es nezinu kaa vins speelee jo uz gign esmu speeleejis 20 min pirms paraadaas juusu vietu ieneemis regstreets speeleetaajs vai kautkas taac. dazas vietas izskataas netiiri bet dazaas vins izdara tik mulkiigi ka pat bez wh vareetu labaaak. No pasha pieredzes domaaju ka nav pats esmu streefojot ielaidis galvaa nezinot ka pretinieks atrodas tur ieprieksh. Vakar desteny'jam 2 x peec kaartas streefojot ielaidu hedshota es nezinaaju ka vins tur ir es tik dzirdeju ka kaads nolec no terases tur kur noliek terrori bombu(de_italy_gign mape- pati pirmaa izdeviiba kur terroriem nolikt bumbu) protams destiny mani izkikoja ar iemeslu banned bet vel neizbanoja. psc. man hvz kas pa ausiim(mans suns-dogy-dogs biski paskrubinaaja plastmasu, bet es izveidoju improvizeetu plastmasu no jauna) maneejaas naak no iirijas kad biju vienaa veikalaa ieraudziju un nopirku fiksi maajupcelaa. kautkur aptuveni sanaaca 90 ls pa ausiim. Edited October 25, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ahh. filminaa atradu arii sevi [reality-k]doll lielaaku noob par sevi nebiju redzeejis kautakaa negaaja tajaa dienaa. ahh pameiginat pacoleet no 25 fraga liidz 28 tur vins nobliez 3 pec kaartas bez probleemaam un liekiem shaavieniem no tuva attaluuma tip. anti recoil. varbuut esmu traapijis garaaam peetiju demku desmito reizi soreiz peetiju cik nuugiigi speeleeju peeksni fatality priekshaa muus visus 3 terrorus nober. Es nezinu kas vins ir un no kurienes naacis. kaads vins uber pro nekad neesmu speeleejis gignaa ilgaak pa 20 min ja vins taa visulaiku ir speeleeejis tad mosh piekriitu ka nav nekaads cheaters. cik es domaaju ka vins nava tik labi speeleeejis un atradis kaa savu skilu uzlabot(juus zinat ko domaaaju) "cepuka teorija" ja vel taadu cepuku atceraties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest unknowns Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
globe Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 kaa tad austinas pa 130 Ls pasaki kur taadas var nopirkt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 vienārši lauki Link to comment Share on other sites More sharing options...
emcee Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 da ko man vispar vairs te rakstiit ....jus esat visi dalbajobi...un sediet savaa gign drochijiet.... Tāāāds teikums bija katrā otrajā fatality topikā. Eu, bet man arī vajag tādas austiņas pa 130ls. Laikam jo dārgākas austiņas, jo ''caurspīdīgākas'' sienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viesis_DestenY Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Es tevi izkickoju peec tavaam domaaam,tad tu smagi maldies jo es biju tas kursh speeleeju to de_italy_gign,bet arii tas kas speeles laikaa gaaja eest mosh mana maasa at manu nicku vai arii Deemons,bet man pret teviim nav nekaadi iebildumi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts