boyg Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Man vienīgajam tas ir ejot GIGN lapā?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 man arī bija kautkādi exploiti tiktikko Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 yeah, man tikko kkāds sūds izleca, to ka kaut kāda licenze beigusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) man tikko , kad restartejas dators pats no sevis , iegaju interneta , un nenoka paradijas Windows Media Player un prasija atļauju atvērt failu no interneta... EDIT : 'protams adrese kurā iegāju bija gign , un tā , kura parādijās bija man nezināma ... Edited August 3, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonami Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Tikko uzkārās dators utt. Arī windows media players attaisījās Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 yeah, same šit. Nod32 jau 3 reizes ir uzgājis trojieti pāris minūšu laikā iekš gigna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 njaa +1 ar nod32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Ar AVG arī kautko uzmeta ienākot galvenajā lapā. *edited* Edited August 3, 2010 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 +1 nod32 un media player met ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 man ir bookmark's tikai uz gign forumu... nevēršu main page :DD jo vispār nav antivīrusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Man nod neko nesaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Man ar IE8 vispār nelaida iekšā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) man vsp tgd dirsā ir - Shockwave playeris vislaik mirst nost ... nevar nevienu video noskatīties... sākumā ir OK , pēctam nežēlīgi ielago ( varbūt dēļ mirstošā CPU ) , un tad izmet ka Shockwave player has crashed un uz video ir Puzles gabalins ar bēdīgu sejiņu EDIT : lietoju CHrome Edited August 3, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Kas notiek? Man kādas 4 reizes šis sūds izleca ar dažādiem webiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Ha ha, mans firefox atteicās darboties, bet piedāvāja instalēt kaut kādus spraudņus, pēc tam gāju pa jaunu un viss ok. EDIT: Mans nod32 rullē, jo vispār neko neizmeta Edited August 3, 2010 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Es tagad pamēģināju caur Firefox video paskatīties ... un arī dirsā ir ... visu laiku lago ... ik pa 2 sek. raustas tas video ... bet vismaz ar skaņu viss ir kārtībā , iet kā vajag EDIT : esmu pārsteigts - tikko iemēģināju video Explorerī , un arī ielagoja - BET video bija skatāms! ( ļoti vāji raustijās ) Edited August 3, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) viss ok, eju caur chrome un neko neizmeta + nekas nelago. p.s avg Edited August 3, 2010 by achee Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Tas turpinās - tgd es caur chrome nevaru ieiet nevienā adresē , tik GIGNā ( Homepage ir GIGN ) , un pa gign lapām tik "Sērfot" .. spiedu visus bookmarkus - neviens... neviens neiet... EDIT : es laikam esmu īpašs.... tik daudz problēmas... Edited August 3, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Tiko pc uzkārās un pat rr vairs nepalīdzēja, dabūju system restore taisīt? Worm??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 avast tikko izmeta kadus 8 pzinjojumus par wormiem un trojaaniem, gign rullee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) No mana Nod32 nekādu smaku nav pa vīrusiem! a varbūt tapēc kad caur Operu! Šas ieprovēšu mozilu! EDITorZ: No fire fox viss arī oky! Edited August 3, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Nez man vis strada, lietoju operu, pasa sakuma izmeta WMP, bet to es nelietoju un ... Vis it ka iet video skataami, pagaidaam neko nejutu, vienigi foruma visadi gluki webam vietas taka samiglojis utt.. ak ja sava i banka labak nelogosos, jo antivirusus nelietoju nekad, rita labak parinstalesu kompi drosiibas peeec, ko zin, blje vel sudigi ka dahuja pokeri man te ieks pc un daudzos mazliet nadinja.. Edited August 3, 2010 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Esmu laikam viens no retajiem, kurš bez antivīrusa tiek cauri sveikā. Vienīgais, kas man ir ir WOT un ADblock adoni, pat firewalls ir izslēgts. Kad iegāju gignā prasīja kaut ko instalēt + ķipa bija jāakceptē kads .php fails, kuru, protams, es atcēlu, restartēju FF, viss itkā ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 man tas pats caur firefox avast 2 x izsvieda kaukaadu zirdzinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now