Jump to content
GIGN Forum

Good Stuff


entw
 Share

Recommended Posts

Kur slēpjās īstās izprieces internetā? Tas ir, ko jūs darat internetā parasti, kur ejat, ko lasat, ko skataties. Jo man reāli ir tā, paspēlēju spēles, un tad eju internetā un reāli jau kādu pēdējo mēnesi nav ko internetā darīt, bet tāpat uzturos, reāli pirmais ieeju GIGN forumā, tad moška stīm lapelē jaunumus palasu, un tad pastos pāris viģikus iekš Youtube, bet ko, lai vēl dara? Varat ieteikt foršas ziņu lapas, par gamingu, par pasaules jaunumiem utt, nevajag te tagad mest savu cs komunitija lapeles, neinteresē. Vajag īsto stuffu priekš večiem, yoooooo. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

tvnet, youtube, orb, inbox, esports, gign, /kāds no trakeriem/, cnn.com, tad vēl uzspēlē kādu spēli, kāršu spēles [Pokers, ftw].

Nezinu, var staigāt un staigāt pa internetu, brīžiem tiešām tas apnīk, tad ir jādodas ārā.

Vispār, ir vasara, kādas vēl spēles un internets?! Es, protams, nesaku, ka šeit vispār pašreiz nedrīkst nākt, bet, tomēr ir jādomā, ko citu darīt, šajā sasodīt karstajā laikā. Jābrauc uz jūru, FTW! :)

Link to comment
Share on other sites

Pārsvarā lietoju sociālos tīklus, forumus, mūzikas augšupielādes/lejupielādes vietnes, kurās smeļos jaunas dziesmas ā un vēl mēdzu izmantot skype, lai sazvanītos/sarakstītos.

Link to comment
Share on other sites

hmm mana diena!

pokahlv.com paskatos ko kas vinnējis, ko pats esmu vinnējis

youtube.com paskatos subscriberus un populārākos dienas video

draugiem.lv ieeju apskatos nav vēstules, eju ārā

facebook.com ieeju izrakst Treasures :D

gign.lv lasu forumu

torrentleech.org skatos kas jauns un ko novilkt

spoki.lv krabjiem.lv fun bildes

Protams youtube visvairāk lietoju, esmu addicted to video :) noskatos daudz daudz video dienā :D

Link to comment
Share on other sites

draugiem.lv, spoki.lv, tvnet.lv, somethingawful.com un komiksu jura.

\vislabak varu ieteikt somethingawful, ko jau esmu paris reizes darijis. Lapa tiesam nummur1, tiesa, lapa gan ir jaiebrauc. bet nu zelts ir foruma, kur gan par registraciju prasa 10$ kas ir lielisks idiotu filtrs. Forums tiek nopietni moderets un biezi vien tur pavadu vairakas stundas no vietas, jo forumu apmekle daudz cilveku ar dazadam dzives pieredzem un viedokliem. Trollosana nopietnakas foruma sadalas tiek sodita. Ne tik nopietnas sadalas trollosana tiek iedrosinata.

Link to comment
Share on other sites

Pirmais ko daru ieeju draugos, izlasu vēstules un sarakstu stūlbus komentārus jaunajās galerijās, tad uzlieku mūziku un ienaku gign forumā, palasu visu, kas labs notiek šeit un tad eju pick.lv forumā, paskatos demkas un pabanoju visādis tirliņus vai arī ņemu nost kādam banu, bet pēctam ieeju atkal draugos daru to pašu ko sākumā, kad tas viss ir atkārtots kādas 5reizes eju lasīt draugos runu, kad tā ir atbesījusies eju spokos smietos, tad atveru kādu tvnetu un palasu kautko jaunu. vsjo un spēlītes

Link to comment
Share on other sites

Sākumā ieeju mircā, tālāk atverās opera un pēc kārtas lasu - liepajniekiem.lv - tvnet.lv - sportacentrs.com - hltv.org - sk-gaming.com - skillz.lv - baltgames.lv - spoki.lv/Šoks - un tad ja paliek laiks pārlasu gign spamu un sūdzibas un vēl pēdējā laikā pasākumus.

Link to comment
Share on other sites

Džeks pasaka lai nemet cs community lapas, bet interesantus saitus un vienmēr izceļas daži te :lohs:

Edit: Starp citu, tie kuri teica, ka kso.lv iet un tur lasa kautko, ko tur lasīt? Spamā 2-3 topiki mēnesī parādās(Citās sadāļas nav ko darīt), hmm ko tur var vel tādu interesantu palasīt?

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...