Norek Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 . var man vienu aizsist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Wīīīī Vēl ir naiva cerība, ka Nak3D's paņems savu peinthausu ar baseinu, pirti, džakuzi un 3 aziātēm. Bet tā kā viņš šodien no manis aizņēmās 20Ls dzeršanai, tad visdrīzāk mēs viņu savāksim pa ceļam Straupē un nāksies palikt bez peinthausa (un 20Ls). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 anyone feel like lightin` up ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 principa butu jauki ja tiktu iesniegts vel kads informativs materials, es no tam kartem ta arii nesapratu pa kuru celju buut janogriezhas.. ps erix varetu atsutit savu nr ? pps ap cikiem tad ierodas pirmie viesi ? mes planojam ~4iem ierasties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) Būmboxsa nav - elektrība ir - ja kads velas var paķert savu. Nu ceru ierasties pēc iespējas ātrāk, bet izskatās, ka ne ātrāk kā četriem. Kontakti: 26329845 Prasīt zani, ja zanes nav, tad turpiniet runāt ar mani. PS. Joprojām mēģinu izdibināt no kurienes man mach jāsavāc!!! Tad ari lēsīšu cikos tur būšu. Edited August 18, 2010 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 EDITED: GOOGLE MAPS AR NORĀDĒM NO RĪGAS(ALFAS)-GIGN2K10 UZMANĪBU - NEBRAUKT CAUR KAULIŅIEM, DRUSTIEM (ja vien nav žēl amīšus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) Vēl normāls ceļš ir pie ķieģeļcepļa caur lizdoli Daudzmaz pretīga bilde ar daudz maz pretīgiem apzīmējumiem ir pirmajā lapā Edited August 18, 2010 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 emz.. ņā.. ir vel 2 brīvas vietas.. interesē kādu? cik saprotu ar mani brauc nak3d, naudiņa, n0r3k, chucky un wolfblade. var kāds wolfa nr atmes, viņš par sevi nekadu infu nav devis. davai, kads piesakas, negribas tuksha braukt galīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Deadalive cik piķo brauciens ar tavu vāģi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 faifu. (savākšu un izmetīšu ap centru, purvciemu, teiku utt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Cikos izbrauc ? Un kas svarīgāk - kuru dienu un cikos brauc atpakaļ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 balticmaps ir daudz maz uzskataami redzami visi celji, ja nu kas sheku reku links studijaa http://www.balticmaps.eu/?lang=lv&draw...5&layer=map Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 come on, analgīn, man pirmajā lapā ir faking satelītuzņēmums 30m augstumā kur tā vieta atrodas. erix - es būšu centrā, tā ka es domāju ka mēs tieši ap 4iem tur arī būsim un varēsim ar Liepājas brandžu iekārtot vietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 GiGn Afteritis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 izbraucu rīt pēc idejas, pēcpusdienā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 būšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Deadalive, kaamis aka mazaa kuusa brauc ar mums. Jamais jaasavaac centraa. Un pacel beidzot trubu. kaami, busa teema ir A-Team. Tu esi B.A. Barracus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 kaami, busa teema ir A-Team. Tu esi B.A. Barracus. ehz, truba pakaļā, nevaru atrast ok, kāmis a mums.. vel viena vieta brīva ir. + vai tiešām nevienam nav wolfblade nr? šis sev vietu aizsita bet nekadu zinju nav devis tagad.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 ehz, chucky a nebrauc.. nais.. ja vel kāds pateiks, ka nebrauks, es a nebraukšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 ja vel kāds pateiks, ka nebrauks, es a nebraukšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Takā man bija slinkums pārlasīt visas lapas, tad pāris jautājumi Ērikam: Grils un iesmi tev ir? Būs kāda nojume? Šobrīd Latvijā ir ļoti nepatstāvīgi laika apstākļi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 grills ir, bet vēl ir doma iegādāties mangali. Iesmi...nu kautkādi daži bija. Nojume ir tāda...nu ...mazā standarta saliekamā plēves būdele (max 9 cilvēki). Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 laiks šķiet būs ok, cik skatījos prognozes, vismaz sestdien toč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 tur tak ir lieli ozoli pie majas zem kuriem negaisa laikā var paslēpties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Tad ap cikiem tur visi vācās, vai 17.00 nebūs pa agru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now