macho Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 wtf? neesi sajaucis pasākumus? Svingeru klubiņa pasākumi notiek citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Es nebraukšu nākamgad, vai ziemā uz mini tusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 JO AmE iztērēja visu naudu BFBC2 iegādei un tagad līdz septembrim džīvos uz kartupeļiem un ūdens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 JO man ir jābrauc citur (varēšu tev nosūtīt spec bildes pm), un Tev skauž ka man ir bc2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 tāk, visi kas brauc ar mani, lūdzu uzraksta man PM ar savu atrašanos vietu (savākšanas vietu) un laiku, no cikiem ir gatavs startēt. WolfBlade Nak3D Naudiņa n0r3k fudžitsū Benārs Gludeklis ? gludais, pado ziņu, ar ko tu brauc. ja gludais nebrauc a mani, tad ir laikam briva vieta viena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Chucky ar mums nebrauks? Gaidi PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 ja gludais nebrauc, tad brauc Chucky ar mums, tape gudais, pado ludz zinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 tikko benars padeva zinju, šis nebrauc.. viena vieta briva, ja kadam interesee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 gludais it kā bija pie manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Netieku, jābrauc uz kāzām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Bļe Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 PIMPIS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 o, moš mēs uz vienām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Saņēmu telegramu no armijas. Jimijs jautā vai kāds 5dien(20.) brauc no Alūksnes uz tusu? Laiks ap kādiem 17-18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Registretajam uzjautajat. Iespejams vinjsh brauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 loti iespejams ka ari braucu (90%), bet man ar to vietu masina ta pasudigak, un it ka sk8er jau ir pieteicies... ta ka jauzzin vai vins brauc un jaizzile no kurienes es brauksu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 mm... uzzini lūdzu. Ja ir brīva vieta un Tu vari savākt viņu ap tiem laikiem būtu ļoti naijs. Protams viņš sapiķos par ceļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 (edited) cilveki no liepajas gala sarosas ! tankāā slots joprojam ir briivs http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry495867 Edited August 15, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 (edited) 2dien zināšu konkrētāk, bet piedāvājums ir sekojošs: tā kā no smiltenes būsim tikai mēs ar T0masu tad ir 3 vietas brīvas no "lielā gatera uz balīti" respektīvi tas ir tiem cilvēkiem kas brauc ar autobusu no rīgas līdz gaterim (1188) un cer kad kāds viņiem atbarauks pakaļ bet konkretāk cikos tas būs es nezinu varu arī pielāgoties braucējiem ar autobusu, tikai dodied ziņu kas un kā... protmas ja ir kāds kas vēlas pieteikteis no ši gala tad dodiet ziņu. Edited August 15, 2010 by eLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 novijas, es atkritu, jo 3dien draugam dzimene, 4dien Tiesto, piektdien atpusos, bet sestdien rajonaa sporta svetki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Nav kādam brīva vieta mašīnā uz Rīgu 6dien vai 7dien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Meklējos pēc vietas teltī. Savējo esmu atstājis vasarnīcā un pakaļ nesnāk aizbraukt. Esmu tīrīgs, māku iet uz kastīti un naktī seksuāli neuzmācos (ja tev nav B+ un važīna). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Esmu tīrīgs, māku iet uz kastīti un naktī seksuāli neuzmācos (ja tev nav B+ un važīna). Luņara? Bija taču ideja, ka es gulēšu tavā teltī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Tu mazāk rājies un labāk bumbierenes meklē. Nedēļas nogalē pa dienu 20 grādi, naktī 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 gulēsiet kā šprotītes deadalive busiņā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now