eLL Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 laikam savu slinko pakaļu no Smiltenes ar aizvilkšu uz kādu pasākumu, 20km tikai ko braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Visiem, kas brauc no Kurzemes gala. Jūs taču varat atkulties līdz Rīgai ar autiņu un tad no Rīgas pieteikties pie kāda busā, ne? Tā nebūtu ērtāk un ātrāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 iisi un konkreeti vareeji uzraxtiiit kas un kur, savaadaak jau laiciigi vareejat iedod kaadu NR. uz kuru var sazvaniit apmaldiishanas gadiijumaa buuuuuu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 es īsi uzrakstīju kas un kur. Kāpēc tajā teikumā ir vārds "savādāk"? vai arī tu vienkārši raksti randomus vārdus un dažreiz sanāk teikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Cik sapratu ka tur noklut ar sabiedrisko bus bishku velak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 ā, jā, šas ielikšu laikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Purvs pievienojas, Nav zināms par analgīnu. Ordinarijs most likely aint comin`. As far for now: es un fr0zens braucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 ieliku autobusu sarakstu, ja kas, erix saki, ja nav kaut kas riktīgi, bet cik es sapratu, ārā jākāpj ir drustos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Kāpēc es esmu sarakstā bez prasīšanas? Varbūt es nemaz negribu braukt! (labi, labi, es braukšu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (labi, labi, es braukšu) Ilgi bija jāpierunā. enivei, diezgan dranķīgi ar tiem autobusiem. Tikai 1x dienā sanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 FEK! No Siguldas neiet autobuss uz Drustiem =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) A kur jakapj ara , pietura saucas Drusti jeb ka. Lai kads nosauc ka tur jaiet , lai varetu google maps ie4ekot marshrutu. P.S. kadam vel ir vieta bus'a ? Bet man ir ta ka es zinashu ka braukshu tikai ~20. datuma. Edited July 24, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Es gribu braukt, bet Teddyam nav vietas, un deadalive ignorē. :/ Atsaucas, kāds, kas var paķert līdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Deadalive busiņš pilns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 wtf? Kā tev šķiet caur kurieni viņš brauc ja ne caur siguldu. Nevajag runāt muļķības http://www.1188.lv/satiksme/starppilsetu_a...a&to=drusti ngear, protams ka sauc drusti, kā vēl savādāk. Kur tev pēc tam ir nepieciešams iet? Izkāp pieturā ārā un zvani lai brauc pakaļ. Google maps koordinātas ir pirmajā postā, ja tu no drustiem ar kājām gribi iet. Vei, varu vēlreiz ielikt - http://www.balticmaps.eu/?lang=lv&draw...&layer=orto tās ir tusa koordinātas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 http://www.1188.lv/satiksme/starppilsetu_a...a&to=drusti Tiešām, laikam es ne to rajonu biju uzlicis, tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 http://maps.google.lv/maps?f=d&source=...132351&z=13 Kaut ka ta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 ngear, galvanais aizbrauc, ceļu gan jau atradīsi p.s. Spalva, mašīna jau ir pilna. soo meklē citu variantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) atceros, ka vienu gadu samurajs bija izdomājis visādus apbalvojumus. Principā nebija slikti, kaut kādas atrakcijas vai kaut kādu citu šitu varētu pasākt, bet tad jums pašiem ir jānāk klajā ar priekšlikumiem ko varētu darīt, galu galā, šis pasākums vispār ir radies pēc jūsu (gign komjunitija) nevis mūsu (paši gign šita taisītāji) iniciatīvas. tas bija '07 un ideju samurajam pasniedzu es jaskatas ka lietas izvertisies iespejams organizeshu sctg mobili velreiz Edited July 24, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 25, 2010 Author Report Share Posted July 25, 2010 http://maps.google.lv/maps?f=d&source=...132351&z=13 Kaut ka ta ? nu bet tu tak redzi kā izskatās tai kartē ko es iedevu - tāpat vien ir. a kāpēc tevi tas maršruts interesē, ja tu brauksi ar autobusu? grasies ar kājām iet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 labprāt piesakos da jebkurā mašīnā. tā kā esmu džamšuts tad uz ārzemēm nebraucu. Ja nē organizējam braukšanu no Rīgas ar autobusu. būs jautri enivei, vajag tikai smaidīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 (edited) . Uzradās citas prioritātes, izskatās ka tomēr būs jālaiž garām Edited July 25, 2010 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Tā kā iepriekšējie gadi ir palaisti garām, tad šo nevajadzētu laist garām... Es ar labprāt pieteiktos kādā mašīnā. Principā ir vienalga, bet tākā mēs ar n0r3ku esam tikpat kā kaimiņi, tad būtu labi, ja brauktu ar viņu (ērtāk šoferītim), taču Deadalive busiņš cik noprotu jau pilns?! Pilns gan!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 (edited) ir iespēja, ka arī braukšu. sīkāk padošu ziņu tad, kad ar augstskolām būs miers. reāli tad es būtu šoferis tāka 4 vietas varētu būt...bet tad to vēlāk. ap 5 augusutu sīkāk pateikšu. bet nu ja braucu, tad ar savu mašīnu. reāli, tad drustos tas ir? nu ja kāds kas no rīgas tiek līdz cēsīm tad varam to gabalu kopā braukt tajā gadijumā ja esmu Edited July 25, 2010 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 varbut vares norunat cikos lielakaa dalja tiekas Berzkroga Statoil? Cik saprotu tur ari netalu kaut kur bus jagriezas nost. Tad vismaz liela dalja kopa brauktu un nebutu jameklejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now