Jump to content
GIGN Forum

Illuminati Teorija


emeka.
 Share

Recommended Posts

Hello! Tātad, atbrauca paziņa no USA un pastāstīja ka tur visi runā par Illuminati , un es gribētu noskaidrot vai jūs par kaut ko tādu bijāt dzirdējuši, es vispār neko par tādu lietu nezināju.

ILLUMINATI- KAUT KĀDA APVIENĪBA,KURA IETVER SĀTANISKUS SIMBOLUS UN MAKSĀ SLAVENĪBĀM LAI TOS PUBLICĒ.

Noskataties šo video un jūs visu sapratīsiet- http://www.youtube.com/watch?v=sJi2HaJf1VI

Es personīgi ticu šim, jo tās ir pārāk lielas sakrītības ,kad neilgu laiku pēc tā ka 2Pac aizgāja no Illuminati un sāka dziedāt ko viņi tur liek darīt viņš mira, tāpat bija ar Maiklu Džeksonu un citām zvaigznēm...

Rekur arī citi labi video -

Jaunākās ziņas ir tādas, ka Eminems ir pametis Illuminati apvienību un par to arī ir viņa jaunākā dziesma "I'm not afraid" , ja Eminems patiešām mirs tuvāko gadu laikā,tad es tam visam ticēšu pa 100%

Es vēl lasīšu USA portālos par šo un mēģināšu viskko jaunu uzzināt, un vēl draugs no USA teica ka viņi pat maksā Simpsonu multenēm lai uz kkāda mājas seriāla tā sātana piramīda ar aci un kaut kas tāds...

2PACS ir dzīvs????

jūsu viedokli?

Edited by emeka.
Link to comment
Share on other sites

Es arī kādu laiku atpakaļ uzzināju par šādas bariņa esamību. Es visus tos video esmu skatījies, un sakritības ir diezgan. Katrā ziņā man uz to visu ir nospļauties, jo reāli mani tas nekādā veidā neskar -respektīvi man pohuj uz kaut kādiem simboliem mūzikas video klipos un televīzijā, kā arī zemtekstiem dziesmu vārdos.

Es īsti neesmu sapratis, ko viņi ar to grib panākt...

Link to comment
Share on other sites

if the illuminati conspiracy was real they would of taken tis vid off for exposing them coz if hey control the media,music and film industry they would controle yotube the reason you see the eye pyrmid thing is becoz it's on the american dollor so it will apear in movies,musik vids ect plus what about all the death metal bands that say fuck jesus,666 worship saten without sublimenel messages?? so there plan is to brainwash every1 with music th get us to worship saten???

Teorija jau forša. Bet, lūk, kur arī atbilde.

edit: lol, ne to postu paņēmu :slap:

Edited by AmE
Link to comment
Share on other sites

Ja jūs prasīsiet man, vai es esmu no Illuminati, es to ne noliegšu, ne apstiprināšu, bet vienu es jums varu pateikt droši - nākamais upuris ir.........Lauris Reiniks!

Vārdi "Man galva kūp, zeme deg, rokas trīc. Pēdas man svilst." nozīmē, ka Illuminati viņam ir uz pēdām un viņa dzīvība ir briesmās.

Link to comment
Share on other sites

Un spelejot atpakalgaita Raimonda Paula plates fona skan saatana runas un var dzirdet vardus - "Iluminati iluminati, Raimonds Jusu kalps, iluminati! Es jusu kalps, bet jus mani dievi, tas mani shljaka jo pezha man slapja!, " :D

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

:blink:

Nē, viņi mira tapēc, ka atteicās dziedāt sātaniskus lirikus. Un dziesmās iepin to, jo brīdina pasauli par briesmām! :muahaha:

Anyway, žurnālā "patiesā dzīve" maija nummurā (nr. 10) ir par sazvērestības teorijām rakstīts.

Link to comment
Share on other sites

яsɐظosǝıʌ sɯnɯ ǝıd ıюǝıq sısnɹʇ ɐɹǝןʇɐz ɐpןɐʌ ɐʞ 'oʇ ʇʞıǝʇɐd ıbоuǝıʌ nɹɐʌ яʇвunɹ nqıɹbǝu ıʞsıןqnd ɯǝıɹnʞ ɹɐd 'ıʇʞɐʇuoʞ ıpвʇ ıpвр ɹı uɐɯ 'ʇзzpоןɐd nɹɐʌ ʇыqɹɐʌ 'ɯd ʇǝıʇsʞɐɹ 'ıʇɐuıɯnןןı ʇыпʞǝı qıɹb sɐʞ 'ǝıʇ

Link to comment
Share on other sites

Varbūt tie ir vārdi, kuri parastam ierindas mūziķim vienkārši ir prātā, tā pat kā lielai daļai ir tas "sarkanais āmurs", izpildot elementāru skaitļu testu.

Pat ja eksistētu kaut kāds globāls sātanistu grupējums ar lieliem šiškām un daudz naudas aizmugurē, kaut kā pilnīgi vienalga. Reāli, dziesmu ir tik daudz, ka tā var būt sagadīšanās. Turklāt, repā parasti arī dzied par visādām aktuālām muļķībām.

Edited by pikaso
Link to comment
Share on other sites

Neuzskatu ka viss ir skams.

Ilumināti un bilderbergu grupa noteikti pastāv, par to nav šaubu.

Tikai nevajag visus sūdus uzreiz uztvert kā patiesību, klausīties reversos audioierakstus un citus sūdus, baroties no viena un tā paša avota un ticēt pilnīgi visam ko saka "atmaskotāji". :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

kura saspiesta suna tev pateica, ka vini slavina satanu? vai ari tu esi religisks ka tici tadam sudam ka satans?

illuminati bij zinatnieku apvieniba no viduslaikiem, kad baznica visus, kas nodarbojas ar zinatni medija un nogalinaja...un sie cali vnk apvienojas un klusuma turpinaja savus darbus...

READ A FUCKING BOOK! RTFM

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...