Nightmares^^ Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Mani ieinteresēja tā Ērika dzira, ja nu dominix brauc, mož mani var paķert pa ceļam, man baigi gribas satikt cashu, viņš ir mans pedofīla asistents, labākais sarunu briedis :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 (edited) Aiiij mazaa fakaaaas Lai tur kas vai kaa noteikti vienu dienu man bus jastradaa, bet uz 1nakti bushu 100%, uz divaam redzees ko zvaigznes radiis Patik cash izteikums, kad gign tus ir normals palis, udens pelke un futbols taa vins ir un buus Protams balsoju par Erix vietu, un jo vairak pazistamas sejas redzeeshu jo laimigaks bushu, ta ka mauktu uz 1 nakti tad iespejams kaadu varetu pakert, ja uz divam noteitki ar deadalive jagazh kopa buus (atkal par vinju cp sodi jamaksa buus) Katraa zinjaa cik noprotu ir atkal sakusies veca diskusija, kam no kurienes izdevigaak, ko lai saka cilveki no Liepajas ir braukushi ar mashinu, kas atvesta no portugales, ta ka viss paarejais attalums no sejienes ir huinja, un es tapat zinu, kad tie, kas gribees un ir bijushi atbrauks, tapat mes kaadi 30 purni savaksimies un iechilosim par parejiem kaut kaa pooo p.s. Loti ceru satikt dzive atkal savu bernibas varoni ''ej dirst nenaac klaat'' See ya vigga vigga Edited July 10, 2010 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 balsojusi 81 persona, ta nu gan liels un apmekleets GIGN pasaakums buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 nazinu, man principa ir pofig kuraa spotaa. abi izskatās labi. tāpat līdz Rīgai un tad ar baru kopā. tik kas zin vai LV vēl būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 vienmēr pierakstās melnais tūksotis, tik kad laiks nāk tuvāk, tad daudzi atsijājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 tas vairaak ironiski bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 pag.gad atsijājos dēļ darba, tagad laicīgi rezervētas brīvdienas... Benār, pierakstos mašīnā laicīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 es buushu man vienaldziiga vietas izveele Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) idejas pēc varētu ieteikt savu pirti, bet tad vel ir jautājums vai vel būšu latvijā + vai pietiks vietas ...which is probably not the case... Edited July 14, 2010 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Točna, rustijam ir skaista vieta blakus Žagarkalnam + pirts + liels kalns pa kuru var ieripot dīķī. Es par Rusty variantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Es par Rusty variantu. es ar butu par, bet tur būs pa maz vietas prieks šī bara. vismaz, cik no ziemas atceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 vismaz, cik no ziemas atceros Ziemā bija daudz sniega. Varbūt tur augšā ir pļava? Rusty, 30 cilvēkiem ārā būs kur tusēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Piekrītu, ka rusty spots ir foršs, bet par mazu GIGN lielajam tusam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Jā, arī piekritīšu par rusty spotu un to, cik tas ir labs, bet diemžēl, liekas, ka tur būs par maz vietas. Kā arī gribētu ieteikt cilvēkam, kura spotā svinēsies, iegādāties daudz lielos, biezos, melnos atkritumu maisus un pēc tam savākt no visiem naudu. Iepriekšējos gados jau ir pierādījies, ka lielākā daļa ir cūkas, kas nevar savu alus pudeli aiznest nekur, bet atstāj kur pagadās un pēc tam citiem ir jālasa aiz viņiem, pa visu teritoriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 PUPI, PUPI!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Es arī noteikti braukšu, ja būšu vēl mīļajā tēvzemē Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ja kādam jābrauc caur Siguldu, PM me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now