Zorg`s Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Es ar labaak par erixa variantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 erixa variants itkā esot tuvāk un tur arī izskatās , ka būtu labi. Tāpēc nobalsoju par to Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) diversanta plekjis shogad atkriit pavisam ? aceros 2k7 gadu kad macho laikam, izteicas, ka tas spots (pie diviisha) varetu palikt ka tradicija, kur katru gadu visi novacas, tas ir arii apmeram pa vidu LV robezham tadejadi ertak pieklustams visiem.. hainijs vel ir dzivs ? kads zin kas notiek ar vinju ? varetu pie vinja, vienu reizi jau bija 2k5 ja nemaldos, vai pat agrak tiem kas nezin, hainija plekjis bija kkur kurzemee... istenibaa, pastaj jau variants ka pie kadas parastas udens tilpnes iekarojam plekji, tiri teoretiski tam nav nabut kada ipashumaa, neesam jau cukas un aiz sevis savakt arii makam, par elektribu nevajadzetu satraukties, pagajusho gadu mierigi bez tadas izvilkam Edited July 6, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 ja cerat uz elektriibu, tad jaaizveelas erix'a variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 aceros 2k7 gadu kad macho laikam, izteicas, ka tas spots (pie diviisha) varetu palikt ka tradicija, kur katru gadu visi novacas, tas ir arii apmeram pa vidu LV robezham tadejadi ertak pieklustams visiem.. hainijs vel ir dzivs ? kads zin kas notiek ar vinju ? varetu pie vinja, vienu reizi jau bija 2k5 ja nemaldos, vai pat agrak tiem kas nezin, hainija plekjis bija kkur kurzemee... istenibaa, pastaj jau variants ka pie kadas parastas udens tilpnes iekarojam plekji, tiri teoretiski tam nav nabut kada ipashumaa, neesam jau cukas un aiz sevis savakt arii makam, par elektribu nevajadzetu satraukties, pagajusho gadu mierigi bez tadas izvilkam jā, pie diversanta nevajadzētu vēl 4-o gadu pēc kārtas, bijām jau 3, pietiks. Visa apkārtne izstaigāta, vajag kaut ko jaunu. Ja šogad taisīsim pie Erixa, vidzemē, tad nākošgad vajadzēs mēģināt mest acis uz kurzemes pusi nedaudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 pilnīgi piekrītu. 4to gadu pēc kārtas negribas turpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Negarantēju vēl, ka ieradīšos, bet tā par erixa variantu, jo botas spots pa tālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 mēģināšu ierasties uz to laiku, tik varētu sanākt, ka cits pasākums ar to laiku sakritīs, ja nu vienīgais varētu mēģināt ierasties uz Sestdienu.. bet tas vēl nav skaidrs. katrā gadījumā ērika pleķis man vairāk tīktu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Es par Ērika vietu, jo tomēr arī man kā Kurzemniekam tuvāk. P.S. šeit kāds savākt var? Es neatceros kurš šeit teica, ka no Liepājas var kādu savākt. Tad jau varētu mēģināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Ērika vieta no Liepājas ir diezgan tālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Nu uz Siguldas pusi vai uz Bauskas pusi, kas gan būtu tuvāk? Varētu konkrētu vietas nosaukumu man pateikt, es izgūglēšu kilometrāžu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Darbā brīvdienas jau sarunāju, tā ka būs vien jābrauc. Balsoju par Dj_erix spotu. Nebūtu slikti, ja kāds paķertu ar autiņu no Purvciema +/-. Piemestu šekeļus benzīnam, ja vien nerēķinās, ka 1.6l ēd 20l/100km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Balsoju par Dj_erix spotu. Nebūtu slikti, ja kāds paķertu ar autiņu no Purvciema +/-. Piemestu šekeļus benzīnam, ja vien nerēķinās, ka 1.6l ēd 20l/100km. loti iespējams, ka es braucu ar mašīnu, tad tevi toč paķeršu. + CP sodus maksājam uz pusēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 balss par dj_erix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 +1 par erix spotu 1) tālāk no "nejaušiem garāmgājējiem" 2) turpat dīķis kurš būs patīkami uzsilis 3) mājās elektrība un ja kāds gribēs pagulēt, iespējams par attiecīgu samaksu ar erix varēs sarunāt 4) kapuero ar motorzāģi būtu awesome 5) divīša spots pat man ir apnicis (kaut biju tikai divus gadus otrajā reizē nebija jau vairs tik interesanti - izņemot, protams, kailās peldētājas, kuras vajadzēja paspīdzināt daudz ilgāk varbūt varētu dabūt kādu titties flash) 6) erikam būs vieglāk boli taisīt pie sevis 7) eriku zinu labāk kā botu apmēram tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Tad es labāk maksāju par 20l/100km (tas nozīmē, ka tev būs jābrauc ātri, lai mūs nenoķertu, nevis, ka nebraukšu ar tevi ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Jimmij, tev jābūt!!! Man ar takā derētu viena vieta uz brieža. Pats no Ķekavas, bet Rīga 20 min attālumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 taka bus topiks par konkrētu vietu, tad ar visi šoferi pieteiksies. tad a izdomas kas/kur/kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Sūdīgi sanāk ar naudu, bet ja braukšu, gribētos pie erix, jo tuvāk, lētāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 ko jūs ņematies? līdz Ērikam no Rīgas ir kādi 110km. līdz botai tikpat. vai tiešām tie pāris santīmi ir tik svarīgi? augustā vienreiz neieej maķīti un būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Ne visi ir no Rīgas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 saprotu. domājams, max atšķirība ir 5ls (turp - atpakaļ, ja piemēram dzīvo tusa rajonā). tie kas dzīvo Liepājā, tiem pofig uz kurieni, tāpat dārgi. un tagad nesakiet, ka 5ls ir BAIGĀ nauda un tāpēc nebrauks uz tusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Rīga -> Dj_erix = 132km Rīga -> BOT^a = 125km Starpības nav. Jēkabpils -> Dj_erix = 250km (38Ls turp - atpakaļ) Jēkabpils -> BOT^a =137km (22Ls turp - atpakaļ) Starpība benzīna cenā turp - atpakaļ ir 16Ls. 3 - 4 Ls no purna. Tas NAV daudz. No Liepājas sanāk plēst ~ 350km vienā virzienā. Par benzīnu 50 - 55Ls. Cipars paliels, bet ne astronomisks. P.S. Rēķināju, ka 100km = 10l, 1l = 0.77Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Es par Ērika spotu! ja pareizi atceros, tad erikam bija pagrabs kur visus nelabos sabāst. Tas nozīmēēēē ka būs arī Ērika brūvēta dzira p.s. ANALGĪNS - lielākā daļa tieši ir cūkas, jo pagājušo reizi vāca pudeles un miskasti tikai pāris cilvēki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Ir iespejams izveidot pirmaja posta cilveka foruma nikus kuri var pakert paris gignieshus vai ar sabiedrisko kopa braukt , vnk es pat Jurmala ka mezha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now