Jump to content
GIGN Forum

Internet Veikali,..


gangstadog_Hakeris
 Share

Recommended Posts

Tā, kā neko neesmu VĒL nopircis no ārzemju interneta veikaliem, bet mp4 ir pirkts no ff, tad zinu, ka viņu piedāvātā manta nelgao. Mp4 nav vienīgā prece, ko pie viņiem pirku. Nu skaties, vai tādus lētus niekus ir vērts pirkt ārzemēs.

Link to comment
Share on other sites

Dabūt, protams, var. Bet tieši no tālo austrumu piedāvājumiem ir smagi jāuzmanās :thumbsup:

Vislabāk jau pirkt ir tepat caur salidzini.lv, ar sanāks drusku dārgāk, bet ja būs černis ir vēl iespēja cīnīties par garantijām! :lalala:

Link to comment
Share on other sites

Ebejā pērkot kaut ko skaties pārdevēja feedbackus par konkrēto preci. Baigās prāta spējas jau nevajag lai nenopirktu sūdu, vienkārši skaties, kas par brendu, piemēram, tādi brendi kā Nash vai Kah-Wah nevieš uzticību. Ja acīs iekrīt kaut kāds baigais firmenieks, kurš maksā kapeikas ir vērts papētīt vai nav padjobka, to darīt var lasot feedbackus vai skatoties biužukus, ja tādu ir daudz. Ebejā baigi populārās ir Sennheiser padjobkas. Dažas pat ir tik vizuāli līdzīgas, ka grūti atšķirt no oriģināla tapēc pērkot kārotās austiņas jābūt ekstra uzmanīgam.

Link to comment
Share on other sites

Es esmu izmēģinājis arī Sennheiser padjobkas, kvalitāte ir OK salīdzinot ar citiem mēsliem, bet nav tas, kas oriģinālās, bieži vien kontakts zūd utt. Ja tavas austiņas nenāca iepakojumā, bet vienkārši kaut kādā maisiņā un pārdevējs apgalvo, ka viņas ir jaunas nevis lietotas tad 100% feiks, protams, padjobku var atrauties arī no smuka iepakojuma. Vispopulārākie feiki ir CX-300 un CX-500. Te var apskatīties feikus salīdzinājumā ar oridžinalu -> CX-300 un CX-500

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...