Jump to content
GIGN Forum

gangstadog_Hakeris

Mirstīgais
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

gangstadog_Hakeris's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Varbut kads vel kautko var ieteikt? Varbut kadam ir info par klubu L.A. cik maksa un tt?
  2. Hei,varbut kads var dalities info ar kadu klubu kuru izire uz vienu nakti privatajai ballitei? Vieta-Riga,Centrs.
  3. EFFEKTĪVA reklāma tavam majaslapām. Piedāvāju savā portālā izvietot Jūsu reklāmu, tikai par 1Eiro. (var ari cita valūtā noreķīnāties) Parskaitīt var cau PayPal vai bankas kontu Dienas vidējais apmeklējumu skaits majaslapai: 700. Unikālajās dienās sasniedz 2x vairāk. Vairāk info: rakstat PM. Izstāstīšu vairāk kā tas viss darbojas un cenas sikak.
  4. Labdien, vēlos nedaudz pareklamēt savu mājaslapu, bet pašlaik nav lielas naudas kuru varētu tērēt šim nolūkam, tādēļ mans jautājums ir sekojošs: Vai Latvijas internetā eksistē vēl kādas mājaslapas (izņemot krabjiem.lv,draugiem.lv,gign.lv) kur varētu reklāmas tekstu vai banneri uz noteiktu laiku vai skatījumiem apmaksāt ar sms? Un kādas lapas (izņemot wos.lv un tt) piedāvā linku apmaiņu? Ja zinat šādas lapas, lūdzu dodiet adreses pēc iespējas vairāk PS. Ja kādam šeit ir mājaslapa vai blogs, kurš vēlētos apmainīties ar banneriem, lūdzu rakstiet. PPS. Nevēlos apmainīties banneru apmaiņas sistēmas, tādas kā 468x60.lv, TrafEx, Multibanner utt mani neinteresē...
  5. Hei, Interese man uznaca par letajam to4kas cigaretem,varbut kadam ir info kur Riga (vislabak,iznemot Tirgu) vai citviet Latvija var nopirkt piem. Winston pa 80sant. +/- par pacinu, vai ari citas labas markas.? ja kads var izlidzet,ludzu aizrakstat man par cenam. Butu loti pateicigs un prieCigs P.S. Zinu,zinu slikti ir ar to pipesanu,tpc ludzu neieteikt atmest.
  6. OK! esmu atradis kur pirkt,var SLĒGT CIET topiku
  7. gangstadog_Hakeris

    Sigas

    Hei...smēķētāji un zinātaji. Kur var Rīgā un tās tuvākajā apkārtē atrast lētas un labas sigas,piemēram Winstonu un vai ņemot vairkumā dot lētak?
  8. Nop man nekas no tavam versijam negaja,..sa vai ta balts ekrans radas un talak nekas!
  9. Sveiki, Vakar nokrita no dator galda mobīlais telefons.Ieslēdzot, ekrāns balts - neko neredz, tomēr pats telefons darbojas - uz aklo var piezvanīt, saņemt zvanus,klausīties mūziku. Vai ir varianti kā telefona ekrānu atdzīvināt?
  10. Nu man vajag lai ierakstīt DVD-Video disku tā lai varētu skatīties uz DVD atskaņotāja,jo tos kurus ierakstu kā datu disku nejiet,rada DIsc no found,..
  11. Sveiki, Kur var nolādēt Nero 9 ? Lai varētu ierakstīt DVD-Video diskus? Meklēju,jau esmu vairakus ladejis ieinstelejies bet vienmer prasa kautkadas updates.
  12. Lūk,rekur ir par to eminema dziesmu Not Afraid: http://www.rollingstone.com/music/news/17386/110663
  13. Sveiki! Man te maza problema varbut kads zin ko varetu izdarit?? Es ierakstiju caur Nero Burning Rom datu disku ar filmam. Bet ieliekot DVD vins rada Disc no found,varbut vins tadus nelasa? Tad ka varetu ierakstit DVD-Video disku lai vins ietu,manuprat filmu vajag konvertet uz attiecigo formatu,bet ar kadu programmu??
  14. Cau Forumiessi! Domaju iegadaties kadu mp4 no arzmeju internet veikaliem,vai tam izsolem(isti nezinu ka nosaukt) kautkas lidzigs: ebay.com vai alibaba.com. Iesakiet drosaku un labako veidu ka iegadaties preci,labi nevis braki....Kada ir Jusu pieredz? P.S. Nesmu nekad pircis tapec neka par to visu isti nezinu
×
×
  • Create New...