Jump to content
GIGN Forum

Šņabis Kokčikos


cash^
 Share

Recommended Posts

GooD`MeN'i DZĒRĀJI SAROSĀS!
Sūcot šnapsi ar diet coke (rimi bija atlaides & i am a sale whore :(), radās jautājums:
Ar ko vislabāk jaukt šņabi, lai viņu vismazāk justu? Vēlams gāzēts. Patīk fīlings, taču ciest nevaru šņabja garšu.
Viena tante teica, ka schweppes russchian esot labs. Tantei bija taisnība?

P.S. Negaršo nekas izteikti skābs, kā citronu sula.

P.P.S. Eminema jaunais albums sūkā. Publisks FUJ viņam.
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ar schwepi var lētos džinus jaukt un nejust to lētumu. Ā.. a par kādu šnabi te iet runa vispār? Absolut? Vai arī 3gaudnieku? :D Jo to vari jaukt ar ko gribi un kādsās proporcijās gribi, bet tā pat garšos pēc sūda. Moška prosta ieber sauju ar aktīvajām oglēm 3graudnieka pudelē. Moška palīdz! :D

Bet no otras puses - ja vajag noņemt šņabja garšu, tad jājauc ar treknuļiem + skābuļiem. Piemēram - sajau šņabi ar piena (močna, atvasināta no iebiezinātā piena) un šķīstošās kafijas miksli. Iegūsi saldu garšu un pavisam noņēmusies būs šņabja garša. Varēsi stiprās proporcijās pat jaukt.

Nu un otrs variants ir skābuļi - piemēram, laima sula, citrons.

Ā! Vel ir trešais variants, kurš točna vienmēr darbojas! Saucas šņabja asināšana. Proti - samet šņabja pudelē čili pipariņus no burciņas marninētos (v ar mēģināt arī svaigus). Vai arī lombardiņus.

Šņabis paliks neticami ass. Tik ass, ka pēc dzeršanas vajadzēs krietni daudz uzdzeramā, bet - garšu vispār nejutīsi un varēsi rukāt tīrajā iekšā tā, ka nemetas! + Beefa recepte būtu ņemt zeļonaja marka šņabi, iemest tur iekšā pāris čili piparus (zaļos), 2vas zīles, pienenes stiebru, naga lieluma mušmires cepurītes gabaliņu un dzīvu irsi! Kārtīgi sakratīt un lai labi garšo! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

uzlej šņabi sasmalcinātam bebru dziedzerim, ļauj nedēļu pastāvēt. iedzersi, būs patīkams fīlings un šņabja garšu arī nejutīsi! :thumbsup: ak jā, un vēl aizmirsu pateikt, ka tas tev palīdzēs pret 50 dažādām kaitēm.

Link to comment
Share on other sites

bebru dziedzeru uzlējums ir teh SHIT

beefa recepte ir labs lol :lol: dzīvs irsis :)

enivei, es šņabim leju klāt vīnogu sulu. Šņabja garšu nevar just vispār un man garšo vīnogu sula, tikai padārgs sūds. Otrs favorīts ir taisīt asiņaino mēriju, bet atceries - ja nošausi greizi ar proporcijām un nepieliksi labi daudz tabasco un piparus, tad garšos pēc sūda, bet ja sanāks pareizi - garšos NENORMĀLI KRUTA.

Link to comment
Share on other sites

Es šņabi parasti dzeru tīrā veidā, jo man šņabis tiešām garšo un nesaprotu kāpēc viņš būtu ar kaut ko jāšķaida, galvenais dzert ļoti aukstu.

Katrā gadījumā - vīnogu sula man negaršo tāpēc arī ar viņu nedzeru - var taisīt gan parasto skrūvi ar apelsīnu sulu, gan ābolu sulu bet visam ir jābūt aukstam - gan šņabim, gan sulai. + vēl ledu var mazliet piemočīt. :)

Bet nu tīrā veidā un tad kad viņš jau paliek biezs ir vislabākais :oldy:

Link to comment
Share on other sites

200g šķinķīts

200g sālīts speķīts

visu pārakaisi ar locinjiem

ā gaļa sagriezta uz 30x30 skjiivja

turpat tomatu, gurkjiti ( svaigu & marinētu)

Klona maizīti

kādu sīpola gredzenu uzmet

lejā parasti gan kādu pudeli uzdzeramā noliekam JANUKAS gadījumam

šņabi ( un obligāti arī glāzītes) 10 h pirmstam saldētavā lai ir kā gļotas biezs un tad iedzer, pasmaržo maizīti, uzkod kautko, sarunas.. ehh, mēs tā to lietu daram.

un svarīgs faktors - mūzika, tā kā šitā dzeru kad čoms no RUs vai ukrainas atved māju darinājumu, tad uzliekam COJU, vai LJUBE, Vai krugu... vot tā ir ģēla veči..

Link to comment
Share on other sites

Mhm, es pirms pāris nedēļām biju blakus kad vecene kas izdzēra 5 buļļus + šnapsi izrubijās uz danceflora, nezinu kas tieši notika bet esot bijis no tiem hc kokčikiem. Es nesaku, ka tā ar visiem notiek kas tādas mantas lieto jo pats tajā vakarā arī kādus 5 izmaucu bet nu tā hujņa par labu točna nenāk, fak, bet garšo tik labi :D.

Link to comment
Share on other sites

Kaut kas pa vidu. Cieņā ir Mernaja un Zeljonaja Marka. Par irsi nogalina :thumbsup:

Lai kritizētu nav obligāti jātaisa kas labāks ~_~

Tu esi cūka! Nopietni.

Tagad es gaidu uzaicinājumu ciemos. Vēlams uz cīsiņvakaru. Šņabis + meitenes nekad nebeidzās labi :DD

Šņabis un enerdžī drinks kopā ir kaitīgs, jo viens paplašina, bet otrs sašaurina asinsvadus. Runā, ka arī smadzeņu šūnas baigi mirst nost.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...