cash^ Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 GooD`MeN'i DZĒRĀJI SAROSĀS!Sūcot šnapsi ar diet coke (rimi bija atlaides & i am a sale whore ), radās jautājums: Ar ko vislabāk jaukt šņabi, lai viņu vismazāk justu? Vēlams gāzēts. Patīk fīlings, taču ciest nevaru šņabja garšu. Viena tante teica, ka schweppes russchian esot labs. Tantei bija taisnība? P.S. Negaršo nekas izteikti skābs, kā citronu sula. P.P.S. Eminema jaunais albums sūkā. Publisks FUJ viņam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Fanta, ja vien skābums Tev nebūs par traku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 ar sarkano vīnogu sulu. Ok, ok, nav gāzēts, bet tā ir tik stipra, ka nosit šņabja garšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Nedaudz palaboju savu pirmo postu. Fanta kak raz ir laikā, vienīgi atdzerta līdz nelabumam Will try. Gāzēts vēlams, bet ne obligāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Jā, ar schweppes sarkano ir ļoti ok un man patīk arī ar zaļo vīnogu sulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 tantei ir 100% taisnība ar jebkuru schweppes ir zbis. Tu viņu iedzer ļoti mazā daudzumā un šņaba garša pazudīs! schweeps FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Šņabis ar Russian Schweppes ir tā saucamaias Sporta dzēriens Vienubrīd sēdēju tikai uz tādiem ir ir garšīgi bet būs nedaudz parūgts Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ar schwepi var lētos džinus jaukt un nejust to lētumu. Ā.. a par kādu šnabi te iet runa vispār? Absolut? Vai arī 3gaudnieku? Jo to vari jaukt ar ko gribi un kādsās proporcijās gribi, bet tā pat garšos pēc sūda. Moška prosta ieber sauju ar aktīvajām oglēm 3graudnieka pudelē. Moška palīdz! Bet no otras puses - ja vajag noņemt šņabja garšu, tad jājauc ar treknuļiem + skābuļiem. Piemēram - sajau šņabi ar piena (močna, atvasināta no iebiezinātā piena) un šķīstošās kafijas miksli. Iegūsi saldu garšu un pavisam noņēmusies būs šņabja garša. Varēsi stiprās proporcijās pat jaukt. Nu un otrs variants ir skābuļi - piemēram, laima sula, citrons. Ā! Vel ir trešais variants, kurš točna vienmēr darbojas! Saucas šņabja asināšana. Proti - samet šņabja pudelē čili pipariņus no burciņas marninētos (v ar mēģināt arī svaigus). Vai arī lombardiņus. Šņabis paliks neticami ass. Tik ass, ka pēc dzeršanas vajadzēs krietni daudz uzdzeramā, bet - garšu vispār nejutīsi un varēsi rukāt tīrajā iekšā tā, ka nemetas! + Beefa recepte būtu ņemt zeļonaja marka šņabi, iemest tur iekšā pāris čili piparus (zaļos), 2vas zīles, pienenes stiebru, naga lieluma mušmires cepurītes gabaliņu un dzīvu irsi! Kārtīgi sakratīt un lai labi garšo! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ar russchian schweppu garšo pēc skittliem, neatceros ar kādu šņabi tikai Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Uztaisi labāku un tad raksti nepamatotu kritiku. P.S Beidz dzert, tas nav kruti.yo Edited June 19, 2010 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 uzlej šņabi sasmalcinātam bebru dziedzerim, ļauj nedēļu pastāvēt. iedzersi, būs patīkams fīlings un šņabja garšu arī nejutīsi! ak jā, un vēl aizmirsu pateikt, ka tas tev palīdzēs pret 50 dažādām kaitēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 bebru dziedzeru uzlējums ir teh SHIT beefa recepte ir labs lol dzīvs irsis enivei, es šņabim leju klāt vīnogu sulu. Šņabja garšu nevar just vispār un man garšo vīnogu sula, tikai padārgs sūds. Otrs favorīts ir taisīt asiņaino mēriju, bet atceries - ja nošausi greizi ar proporcijām un nepieliksi labi daudz tabasco un piparus, tad garšos pēc sūda, bet ja sanāks pareizi - garšos NENORMĀLI KRUTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 schweppes russchian esot labs. Tantei bija taisnība? Jaa, tantei ir taisniiba. Tas ir pats labaakais. Vari nemeegjinat tur kkadas kolas etc. Tur taa garsha pazuud + ir ljoti garshiigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Es šņabi parasti dzeru tīrā veidā, jo man šņabis tiešām garšo un nesaprotu kāpēc viņš būtu ar kaut ko jāšķaida, galvenais dzert ļoti aukstu. Katrā gadījumā - vīnogu sula man negaršo tāpēc arī ar viņu nedzeru - var taisīt gan parasto skrūvi ar apelsīnu sulu, gan ābolu sulu bet visam ir jābūt aukstam - gan šņabim, gan sulai. + vēl ledu var mazliet piemočīt. Bet nu tīrā veidā un tad kad viņš jau paliek biezs ir vislabākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 200g šķinķīts 200g sālīts speķīts visu pārakaisi ar locinjiem ā gaļa sagriezta uz 30x30 skjiivja turpat tomatu, gurkjiti ( svaigu & marinētu) Klona maizīti kādu sīpola gredzenu uzmet lejā parasti gan kādu pudeli uzdzeramā noliekam JANUKAS gadījumam šņabi ( un obligāti arī glāzītes) 10 h pirmstam saldētavā lai ir kā gļotas biezs un tad iedzer, pasmaržo maizīti, uzkod kautko, sarunas.. ehh, mēs tā to lietu daram. un svarīgs faktors - mūzika, tā kā šitā dzeru kad čoms no RUs vai ukrainas atved māju darinājumu, tad uzliekam COJU, vai LJUBE, Vai krugu... vot tā ir ģēla veči.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Bļā, izlasot divīša postu sāku siekaloties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 MAN TIEŠI TAS PATS Muzons gan atšķirtos, bet apraksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 es no sākuma ari par muzonu ņēmu viskautko citu, bet īsto fīlingu tā var noķert.. ak aizmirsu draudziņi - parasti vēl belimors ir pilnam fīlingam un krāsainās cigas sobranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 1:1 ar ābolu sulu + pa virsu paber kanēli, lai iegūtu labāku, reālāku efektu berot kanēli apakšā turi aizdedzinātu sērkociņu = ābolu pīrāgs garšo arī tā, bet piedevām dod pa kātiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Nu tadi krutakie uzdzeramie ir RedBull (izmaksas padargi, bet so good) Un vel multi sula kas bus standarta izmaksu robezaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 @Domino, jaukt šņabi ar enery drink nav prātīgs darbs (ar izņēmumu ja teiksim tikai kādi 200 grami) bet ja grib normāli piešnaukties ar energy drink pa uzdzeramo, beigās var sākties ahujenās veselības problēmas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Mhm, es pirms pāris nedēļām biju blakus kad vecene kas izdzēra 5 buļļus + šnapsi izrubijās uz danceflora, nezinu kas tieši notika bet esot bijis no tiem hc kokčikiem. Es nesaku, ka tā ar visiem notiek kas tādas mantas lieto jo pats tajā vakarā arī kādus 5 izmaucu bet nu tā hujņa par labu točna nenāk, fak, bet garšo tik labi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Kaut kas pa vidu. Cieņā ir Mernaja un Zeljonaja Marka. Par irsi nogalina Lai kritizētu nav obligāti jātaisa kas labāks Tu esi cūka! Nopietni. Tagad es gaidu uzaicinājumu ciemos. Vēlams uz cīsiņvakaru. Šņabis + meitenes nekad nebeidzās labi Šņabis un enerdžī drinks kopā ir kaitīgs, jo viens paplašina, bet otrs sašaurina asinsvadus. Runā, ka arī smadzeņu šūnas baigi mirst nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 par to paplasinasanu ir stavus melots.. abi sashaurina cash ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Linku studijā. Google un mana bioloģijas/anatomijas skolotāja domā savādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now