Jump to content
GIGN Forum

W7 Ilgi Sledzas Ieksa.

Noyd
 Share

Recommended Posts

sveiki. Tātad tiko uzliku šim datoram virsu w7, itkā instelācijas laikā nekādu erroru nebija,bet saskār ar nebijujušu problēmu. Slēdzot ieksā viņš nežēlīgi ilgi slēdzās. Kādas 10-15minutes. Tā viss strādā ideāli. Citiem datoriem esmu licis to pašu win7 un iet ka vajag.

64x

suuudu, tur procis nav pie vainas..es uz 3 pentiuma 900mhz 512mb ram uzliku ta ka nograb vien. mudaki siikie.

noyd man liekas ka kautkadu ljevo versiju esi uzlicis. vai arii tik tiesham kompis kautko mistiski megjina ieladet, b et ko gan var ladfet 15 minutes?

pirmajiem abiem postotajiem labāk nerunāt, ja jūs neko nezinat.!

Tip kā tur bija, starting windows vai kautkā tā, jau aizmirsu ko tur sākumā raksta.

Ja man uz veca kompja celerona 2.8 712ram lādējas šī pati versija ideāli.

Varbūt vaina ir tā ka tas tomer ir 64x? pat neko nevaru iedomāties kā to labot.! ;/

Kur var atrast to fiču w7 ka uztaisa full repair?

Pirmie divi posti, būtu aizvēruši mutes.

Man ir, man liekas, līdzīgi, Vakar ieinstalēju viss ok, viss ļoti smuki, ātri lādējās. :) Bt, kad atskārtu par GB zudumiem, atkal pārinstalēju un tagad tur ir jāgaida ļoti ilgi, un nekas nenotiek, karoč procesors tur nav vainīgs, es arī sāku domāt, likt 32-bit versiju.

Īpašas atšķirības jau nebūs, man liekas. :)

ak, neieskatijos ka izmantojat 64 bitu versijas. jā jā, lieciet vien virsū x86, tā teikt nemožeš sratj nemučij žopu.

a cash - ar 1bg raami 3500+ 85gt starp citu ātrdarbība pie winrar, search, programmu palaišanā bija kudi nafig jūtama

jūs neticēsiet, bet ŅIHUJA NEIEt, ja godīgi esmu nokaitināts, wtf, SAAKUAMA VISS GAAAJ! Vakar nopirku, uzreiz ieinstalēju to 64bit versiju, viss kā pa diedzinju, ka dpārinstalēju tad kaput... bļe wtf?

Vienīgi jāpiebilst, ka ņēmu no outlaw vienu un to pašu tā kā windows versiju laikam, nu no tā paša lietotāja, pamēģināt pilnīgi citu uzlikt?

vnk psc...

P.S Nekāds starup repairs nepaliidz , viņš nosaka problēmu, ķip un viss, nevar salabot.

Arī rādās kkāds errors, par to ,ka wndows nevarēja ieinstalēties vai kkas tāds un piedāvā šo system repairu utt.

Edited by th3crims

donee bijaaach

"I finally resolved (thanks to me) here's how:

boot from the windows 7 dvd, select the Repair Windows section, select the command prompt option, type BOOTREC.EXE /FIXBOOT and hit enter, close the command prompt and select restart

I hope this will help people with the same problem!

Bye"

:)) ah, es jūtos tik faking labi :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...