Liztikz Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 tas arī ir 3g iphonam? vai tikai 2g? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 es šo izmantoju uz 3g Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Ja jailbreakot ar populāro Pwnage Tool (google/youtube it), tad Installous nāk "komplektā" līdzi. Cydia ir liels kaksis. Tur pisties ar tiem packagiem, grrrr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 tajos packegos ir labas lietas! Ar instalious tu tikai aplikacijas vari novilkt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Čomam ir 3gs - iekāp mašīnā, ieliec statīvā pie loga un ir Tev tomtoms. Viss precīzi un kruta. Savu 2g ņēmu ebay'ā - unlock'ots un jailbreak'ots, dolāros tikpat, cik tajā laikā Latvijā latos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 jā, man arī ir kruts statīvs, kas būsto GPS signālu... bez tā statīva reizēm iphonis samudās, ja ir blakus kartē ielas Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Mazs offtopiks bet vai kāds var pateikt kādu linku kur nokačāt GPS priekš Nokia N81 un vai tas ir iespejams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 GPS nevar nokačāt. Viņš vai nu ir, vai nu nav. Tavam telefonam nav. Ja vēlies GPS, tad jāpērk ārējais GPS Bluetooth modulis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Eko, lol Personīgi es kačāju no torrentiem spēles un ielieku caur diskaid (tāpat arī tēmas), nevis izmantoju install0us. + man arī cydia nenormāli bremzē, tāpēc to neizmantoju. Worm, moš tu zināsi - kā var uztaisīt šādu tēmu iphonam? Reāli esmu izmēģinājis teju visu ko var atrast, bet man neizdodas, gan jau kaut kur nomudos. tjipa ir jāizmanto iBlank, bet man nav nojausmas ko tas dara Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 tu saproti, ka tas ir android interfeiss, vaine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 aha, gribu intereses pēc uzdabūt virsū uz sava telefona, ja tas ir iespējams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 Nē tu nesaprati... android tā ir operētājsistēma... daži ķīniešu slimiķi ir palaiduši androidu uz iphoņa, bet tici man, tu to negribi darīt! Labāk nopērc kādu lēto android telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Tas nav īsti Android interfeiss. Interfeiss ir HTC, kuru viņi pielāgoja Androīdam. Defaultias droīds ir savādāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Nu skaidrs. Paldies par info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Pagaidām vienīgais kas mani piesaista šim telefonam ir viņa skaistais (640x960) ekrāns ... Nenormāli gaidu kādu jauku telefonu ar full qwerty un iebūvētu normālu atmiņu... pagaidām vienīgais kas +/- atbilst šim raksturojumam ir n97 bet viņa symbians tiešām brīžiem noved lidz ar to gribas ko jaudīgāku... Edited June 9, 2010 by mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 EPIC FAIL Tiesa, izskatās, ka arī ir ar iPhone 3G, bet es gan nevaru neko tādu panākt ar savu aparātu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 ar 3o Iphonu tas tā bija tikai individuāļiem ... toties 4ajam tas ir dēļ neapdomātās antenas novietojuma uz ko apple atbild ar to ka vienk telefonu vajadzēu turēt citādāk BTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 nu kreiļiem jau ideāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Tas nav bugs, tas ir feature, tipo ērti pārslēgt lidmašīnas režīmā . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Hmm ... http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 ROFL Tādi dirsēji. Ar ceturto viņi ir pamatīgi nolažojuši. Cerams, ka šoreiz ar mērketingu vien būs par maz un nāksies atsaukt iPhone 4. Lai gan die hard ābolistiem zonas neesamība būs pie dirsas, galvenais, ka jaunā truba kabatā. P.S. Vēl viens foršs feils. Tā saka Apple: http://www.boot.lv/tehnika/ar-iphone-4-uzn...katas-lieliski/ Tā ir dzīvē: http://www.boot.lv/mobilie-telefoni/sadi-r...tteli-un-video/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 vini latvija jau ir? ieks uk paspaidiju veikala vienu...izskirtspeja zaibis...bet taka neesmu liels vinu fans tad citas lielas atskiribas neredzeju...app tie pasi taka hz vai verts tik ta displeja tagat mainit veco pret so... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Video nav nemaz tik slikts. (uzliec fullscreen) http://vimeo.com/12846109 Mani vēl pievilka tas "nenormālais" stikls, kuru tjipa izmanto ātrgaitas vilcienos un helikopteros. Tjipa unbreakable standarta dzīves situācijas. Nepatika dzirdēt, ka čalim saplīsa aizmugurējais stikls, nokrītot gandrīz no 1 pēdas augstuma. Vai arī čalis smagi dirš un bija izmēģinājis kualdu Uzliku iOS4 uz sava 3G. Multitaskings bija pirmais, ko noņēmu, jo tas reāli sūkā. Nu besīgi taču katru palaisto progu pēc tam slēgt ārā, lai nerītu memoriju un nelagotu telefons. A kam gan nahuj tas multitaskings vajadzīgs? Ja nu vienīgais kādam skaipam, lai nezūd konekcija, kamēr browsē safari. Nu un tad vēl dizains pats par sevi patīk. Kā arī palielinātā bačenes kapacitāte, jaunais A4 procis, protams - par ekrānu nemaz nerunājot. Es tā kā vairāk sveros uz paņemšu, nekā neņemšu. Bez 3GS varēja arī iztikt - galīgi nevajadzīgs modelis un nospēlēja tikai ar to, ka ir 2x ātrāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 btw ja kāds dabū šito telefonu, tad varētu padalīties ar iespaidiem par antenas gļuku un vai tas ir aktuāli pie mums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now