Jump to content
GIGN Forum

Lucid Dreams


snoopfrog
 Share

Recommended Posts

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

shis ir super temats, ir nacies saskarties un jasaka ka sajutas ir diezgan unikaalas :)

bet runajot par to sishanu un mukshanu prom..

saaku ari draugiem jautat vai viniem ir lidzigi saistiba ar sishanu un skrieshanu, un dabuju ieteikumu, apgulties poza kuraa rokas ir brivas (ne zem sevim vai tamlidzigi, un ne zem segas, taspats ar kajam) jo kermenis it ka sitiena bridi nolasa realo fizisko sitauciju, un rokam nav brivibas sajuuta, kuras rezultaata sapni taas kljuust smagas un nepaklaujas gulzhi ka mes veletos..

dabuju provet vairaakaart jo nejau katra sapni kads ir jasit :D bet kad izveidojas sapni kaushanas sitaucija, tad ka ieprieks tika minets par dzivo muziku, liekas labaka neka dzivee, tad taspats ar kaushanos, parliecibas un speeka uzpludums :) )

( guleshanas pozu izvelejos prostu uz muguras un rokas tika turetas virs segas )

cheers

Edited by fr0zen
Link to comment
Share on other sites

Ak jel, ej nomirsti loh :thumbsup:

Aizmirsu pateikt, ka kontrolēju sapņus tikai uz rīta pusi. Tieši tad, kad ir visneloģiskākie sapņi ever. Varbūt tas nav lucid dreams, bet esmu to izdarījis.

Link to comment
Share on other sites

He, vakar vakara izdomaju koncentreties uz to, lai buutu ld...

Sapnii bij taa ka skreju pari random tiltam (vel pluudu lidz sapnim un neapzinajos ka sapnoju) un tilta galaa mani aptur kkads vecis gados un rada zhestus, un taja bridi es lold, un sapratu ka esmu sapnii un centos saglabat calm sajuutu un huj, uzreiz sapnis sak izdzist un es jutu ka mostos, un tad izmantoju to rokas berzeshanas taktiku kas ieprieksh tika mineta, un notika tads fails ka tas random vecis manas rokas parverta par krabja rokam un berzes rezultata man nokrita rokas un es pamodos. Ta vien liekas ka kads cits bij mana sapni un kontroleja mani..

Link to comment
Share on other sites

Man gan patīk tas ka ejot gulēt es ar nepacietību gaidu ko nu šodien es redzēšu savā sapnī. Tas ir daudz foršāk nekā kontrolēt sapni.

Un ja vēl gadās erotiskie scenāriji, tad vispār kruta.

Un bieži vien es redzu visādus sapņus saistība ar notikušo dienas laikā, pārdzīvojumiem utt.

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

man šķiet, ka esmu iemācījies kontrolēt. vakar mēģināju lidot - nesanāca. bet zin cik forši iedomāties ka esi miami un 2 seksīgas meičas blakus, un tu iekāp savā ferrari un mauc uz 200 km/h, damn thats cool. ja nebūtu šitā topika ganjau nebūtu uzzinājis ka vsp ir iespēja savu sapni kontrolēt.

Link to comment
Share on other sites

Šodien kkā sanāca LD, nemaz nebiju skaitījis tās mantras un pārējos šitus, lai sanāktu.Sāku murgot par pretīgām mūmijzombij vecenām un tad sāku pamazām nākt pie prāta un nodomāju, ka smth is fucked up right here.Apliku mūmijzombijvecenei roku pār plecu un izrādīju savu istabu un tad tiešām sapratu, ka tas ir sapnis.Anyway, ko es tajā sapnī darīju diez vai jums būs interesanti, bet nu dīvaini bija tas, ka es pirms gulētiešanas apskatījos telefonā un laiks rādīja 9:42 un man modinātājs bija uzlikts uz 10:00. Pamodos,protams, 10.00. Sapnī reāli ir tāds čujs, ka laiks pagājis vismaz stundu, ja ne pat vairāk.

Edited by snoopfrog
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...