Jump to content
GIGN Forum

Gign


SaS^MAN
 Share

Recommended Posts

Kas notiek ar forumu? Pēdējā mēneša laika es nezinu cik ir debīlu topiku bez savas jēgas. Vienam bļed cigāri pizģi mantas balkonos, tad cits ēd ausu sēru, tad dibenā bāž pirkstus, beefs - lol, deguna urbināšana. Es nesaprotu vai visiem tas liekas tik ļoti smieklīgi? Labi, agrāk mēnesi reizi bija - varēja pasmieties. Bet tagad dienā uzrodas ~5 stulbi topiki. Tas pats bija ar tiesībām, ka kēkss nospēlē mēnesi un prasa aksesu un kautkā nejauši viņam tās pravas iedot - labi vismaz laba lieta, kas tika izdarīta uzstādīta latiņa, kas katram ir jādara, lai aksesu dabūtu. Toties forumā spama sadaļa visi bāž dirsā pirkstus, pēc tam mutē, ausu sēru vēl kautkur bāž. Nafig tādi krāni vajadzīgi. Tas vairs nav smieklīgi...

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi piekrītu topika autoram, arī spama sadaļā ir jābūt kārtībai. Pietiek ar vienu tizlo topiku mēnesī - Mahmeda topiks bija jautrs, cash^ topiks par dibenu urbināšanu vēl bija ciešams, bet tad jau gan sākās vienkārši idiotisma kalngals ar hwan (daudziem pazīstams kā "atsaldētais kroplis") deguna urbināšanas topiku un bīfa aknu topiku priekšgalā, un šodien vēl parādās ausu sēra topiks, vienkārši WTF?!

Reāli vajag uzlikt, lai spama sadaļā posti netiktu skaitīti, un pie mazākās izdevībās ir jāsuspendo tādi dauņi kā hwan vai traxnula555, kuru absolūtais idiotisms grauž šo forumu, kas visādi citādi ir tīri sakarīgs.

Link to comment
Share on other sites

Mans topiks tapa pilnā nopietnībā. Atbildi tā arī īsti nesaņēmu. Domāju, ka kāds ar viņām jau būs par to runājis. Būs vien jāprasa pašam.

hwans pirms pāris dienām devās pelnītā atpūtā, traxnula tikko.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...