Jump to content
GIGN Forum

Jusu Domas Par Streikiem


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Latvija ir parak maza lai tam buutu jeega. Viena valsti (aizmirsu isti kura) nogrieza algas vai kotur un ielas izgaja uzreiz 3 miljoni iedzivotaji un nekas cits neatlika politikjiem kaa darit kautko lietas labaa. Vienvardsakot baigais bardaks sakaas un policija bija vienkarshi bezspeciga.

Edited by Domino
Link to comment
Share on other sites

Tapēc, ka latvieši pēc dabas ir pusiji, mēs mākam tikai ņaudēt delfu un tvnet komentāros. Arī vecrīgu ārdīja tikai krievi un neba jau nu tapēc, ka pret kautko protestēja.

Link to comment
Share on other sites

latvijā nav streiki, jo arodbiedrības ir tik vārgas, praktiski neeksistējoši, un, paldies dievam, ka tā ir. paskaties, kā ir Grieķijā, ka visi iet streiko un tagad viņi būs vēl lielākā žopā kā mēs pateicoties saviem streikiem.

Link to comment
Share on other sites

Šo valsti var glābt tikai letāls sprādziens Saeimas ēkā, lielās sanāksmes laikā.

Sāpīga tēma, ja godīgi. Mūsu valdība ir tik tālu korumpēta, ka gandrīz katrs trešais deputāts, valdes loceklis ir iesaistīts kaut kādos šaubīgos darījumos un ir kurumpēts. Visa šī haosa iemesls ir zemais dzīves līmenis valstī (algas, soc. garantijas, nodokļu sistēma, likumdošana utt). Reizēm es vēlētos, kaut tiešām visi pelēcīgi domājošie deputāti pēkšņi atdotu galus, atklāti runājot.

Kādēļ nestreikojam? Pašiem būs jāmaksā par zaudējumiem un tas beigu ieguvums beigās būs ar mīnusa zīmi. Valdība sen jau nestrādā tautas interesēs, visur ir nauda un kādam izdevīgi lēmumi, grozījumi.

Ja es kādreiz sajukšu prātā, es apsolu uztaisīt revolūciju. :)

Edited by pikaso
Link to comment
Share on other sites

Saproti kri, varetu jau sākt ņemties un celt tautu streikot, man pat ir skaidra ideja kapēc. Vienkārši piespiest izveidot likumu, lai valstvīri tiesas priekšā būtu atbildīgi par savām rīcībām, teiksim izdomā pirkt autobusus, uztaisa černi - nah uz cietumu, tad piedomāt pie darbībām, bet ar vienu mani vilcējspēks teiksim būtu par mazu. Laikam jānoiet galīgā dirsā, lai sāktos kautkas

Link to comment
Share on other sites

es īstenībā jau kādu laigu gaidu, kad kāds čalīts, kurš dēļ mūsu deputātu pieņemtajiem lēmumiem būs papisis visu...darbu un līdzarto māju, saieva ar atstājusi....nu un kad šis pacans pa vienam sāks nocelt nost tos deputātus un uz mietiem pie pieminekļa nakts vidū atstāt...

hz kapēc tā nav noticis...būtu interesanti, bet drošvien tāpat nekas nemainītos...

Link to comment
Share on other sites

Rusty- vot es pat varētu teikt, ka man gribētos nocelt šleseru. Tas čalis man konrēti besī. Bet saproti - rīcība, kuras sekas ir tikai lokālas, ir bezjēdzīga ricība! Es nevēlos darīt ko TĀDU tikai tāpēc, ka man tā labpatīk. Infact - nav nemaz tik daudz iemesli, kas pamudinātu un pārliecinātu mani nogalināt cilvēku. OK - izslēgsiim tādas pamat-prasības kā nesodāmības sajūta vai arī pārliecība, ka tu netiksi sodīts. Izslēgsim arī tādas sabiedrībā pieņemtas un ieaudzinātas lietas kā riebums pret slepkavību un līķi/asinīm, kas ir viena no tām lietām, kas attur cilvēkus no slepkavošanas.

Tad - te nu mēs stāvam- bez sodāmības sajūtas, droši, ka mūs nenoķers. Kāpēc lai es nogalinātu/sodītu Šleseru. Piedevām - neesu galīgs lohs. Čalim ir arī gimene. Sieva.. bērni... Vai man no tā kāds tiešs labums? Nē! Nudien! Novākt Šlesi? Vai pārvākties uz Austriju? Šķiet, ka otrais variants ir daudz pieņemamāks! MAN ir nepieciešams vel liels papildus stimuls! Būtu es musļiks, tad viss būtu easy... Bet es neesmu. Esmu letiņs neticīgais. zini.. viena lieta ir. Lieta, ko sabiedrība mums, latviešiem, ir mācījusi no sākta gala - mēs rūpējamies viens par otru un par savu tautu. Nudien - ja nogalinot Šleseru, es arī papildus gūtu pārliecību, ka tauta ir saņēmusi ziņojumu par to, kāpēc tā notika, tad es SPĒTU ATTAISNOT SAVU RĪCĪBU. Un - tas jau arī ir viss, ko man vajag, šāda liela soļa speršanai. Lai mana rīcība tiktu attaisnota. Gluži kā ar Neo, kad tauta attaisno datu zagšanu un puliskošanu... Bet.. vai kāds attaisnotu cilvēka slepkavību? Slepkavību bez pierādījumiem? Baidos, ka nē... Un tāpēc arī Šlesers dzīvo. Tāpēc, ka mēs esam gudra un demokrātiska tauta. Tauta, kura daudz augstāk par skaļiem saukļiem vērtē pierādijumus.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...