GooD`MeN Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 (edited) Vopšem jautajums ziņkārei! Ja tev draudzene/sieva/draugs paprasa vai Tu vinju miili, protams ja ir juutas tu saki JAA<bet pec tam kad pajautaaa cik stipri/daudz?,kadi ir jusu atbilzhu varianti? PALDIES! Edited May 9, 2010 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Nedaudz mazāk par alu, Tavā gadījumā? Ja Tu gaidi nopietnu atbildi uz šo jautājumu, tad ne jau vārdi ir tie, kas to izmēra, bet gan darbi. Ja viņa Tev uzdod šādu jautājumu, tad vecīt, Tev ir nopietni jāsāk apsvērt, vai Tu viņai velti pietiekami daudz uzmanības un tik tiešām viņu mīli. Nezinu kā Tev, man personīgi patīk taisnība un atklātība, tāpēc varbūt pajautā to viņai pašai, kādu atbildi viņa cer sagaidīt un kas nav tā kā vajag. Es brīnos, kā cilvēki, kas it kā skaitās ļoti tuvi, mīl viens otru utt., nespēj viens ar otru pat aprunāties un griežas pēc palīdzības citur. Ok, ja tas ir pirmais attiecību mēnesis, kur Tu vēl ķiķini ar draugiem un draudzenēm par to, ko iepriekšējā vakarā darījāt un kā Tevi tie taureņi vēderā beidz nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Man maneejais atbild ar "miljons ljoti". Bet tas ir stulbs jautaajums jebkuraa gadiijumaa. Es uzdodu 2x dienaa, lai dabuutu LOL atbildi un buchu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Es nemaz neļauju uzdot jautājumu - "vai Tu mani mīli?"... Es pats to pasaku ('es Tevi mīlu, ļoti, ļoti' un nemaz nevar rasties jautājums cik ļoti), kad sirsniņai gribas... Tā lūk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 +1 Pēc 3 gadu kopdzīves es esu aizmirsis vārdu "mīlu" Pietiek ar "ļoti ļoti" un mēs saprotam par ko runājam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Neprasa, laikam jau saprot, ka tā tas vienkārši ir. Sīrupa tēmas sāk parādīties gignā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 Da neee manaa gadijumaaa taa ir ķircināšana,bet nu vnk uz šo jautājumu reali vairak pateikt kā "ļoti ļoti" vai "vairak pa visu" ir problematiskak! Da vinja zin un apzinas ka viss ir chikeniekaa,bet katru reizi pie shii jautajuma apstajos bez jebkadas izdomas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 bez dirshanas, es teiktu ka ir, ja nemiilu tad es iedotu buchu (tas ir vispopulaaraakais variants), ja miilu, par ko es shaubos, man nav sirds! cik stipri, vari piedaavaat paraadiit?! apskauj tik stipri cik miili, tici man, pusee skaavienaa pati saaks bljaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 cik stipri, vari piedaavaat paraadiit?! apskauj tik stipri cik miili, tici man, pusee skaavienaa pati saaks bljaut Tu nu gan sevi zemu veertee...Nav sirds? Kaa var nebuut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 tev ar sirdi un smadzenēm ir vismaz viena kopīga lieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 tev ar sirdi un smadzenēm ir vismaz viena kopīga lieta /offtopik :D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Ak Dievs, kas te notiek? Tā vien liekas, ka esmu forumus sajaucis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Alise, es tik tiešām nesapratu ne sūda no tā, ko Tu uzrakstīji. Trīs reizes pie tam izlasīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Taa vien shkjiet, ka muldeeshana par kontracepciju un beebiishiem ir atveerusi gign.lv vechiem visas maiguma chakras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Tur viss ir skaidrs - ja Tu kaadu nemiili, tad tam jaadod bucha, ja miili, tad Alise nezin, ko ieteikt, jo vinjai nav sirds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Un kas Tev liek domāt, ka viņa pati saprata? edit: Opā, paldies Dievam, ka tagad forumā ir Cereza. Vismaz sapratīsim, ko Alise domā ar saviem tekstiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 (edited) Mans variants: "Es mīlu Tevi, nevis kādu citu" vai "Tu esi vienīgā" un šeit jau daudzuma variantam nav nozīmes. Saldi gan, bet ja runā no sirds, tad ideāls variants. Galvenais ir cieši skatīties acīs, nevis izspļaut tāpatās, un tad var noskatīties, kā viņai saļogās kājas Kaut gan bieži vien sanāk mānīt pašam sevi ar šiem vārdiem, un tas paliek tikai tam, lai varētu turpināt feinu dzīvošanu palagos. Edited May 9, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 edit: Opā, paldies Dievam, ka tagad forumā ir Cereza. Vismaz sapratīsim, ko Alise domā ar saviem tekstiem. Mhm. mani P.S. Forsh parakstinjsh un taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Atkal sāk parādīties topiki, kurus ir interesanti lasīt. Tas priecē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Mēs laikam sākam atrast kopīgu valodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Jaa, VISS par to liecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 (edited) Pirmkārt jau nevajag atbildēt uz to jautājumu ar jā! Tā ir pirmā kļūda! Vajag šitā- - tu mani mīli? - mmm... nē! - mmm .. - muahha - sūkā! P.S. tiem kas nezin, tad cerezas noslēpumainais "miljons ļoti" ir neviens cits kā macho. Beefs p.s. jācer, ka cereza šito redzēs, pirms mačo paspēs edītēt! Edited May 9, 2010 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 bīīf, ne Tu vienīgais lasīji par kaķiem, kas ir pie viņas un macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 (edited) Vajag šitā- - tu mani mīli? - mmm... nē! - mmm .. - muahha - sūkā! P.S. tiem kas nezin, tad cerezas noslēpumainais "miljons ļoti" ir neviens cits kā macho. Beefs p.s. jācer, ka cereza šito redzēs, pirms mačo paspēs edītēt! tavi posti pie shada satura topikiem vienmer liek sakjert vederu no smiekliem un vispar - dont as dont tell, tas ir veseligi Edited May 9, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 es sapratu alisi. es nevienu nemīlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now