Ghetto Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Kikbokss Ielu Vingrošana @ Latvijas Ielu Vingrošanas Sporta biedrība Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 savulaik nogajau dzudo 13 gadus, bet nu to esmu pametis... hokjiti prieka peec speleju jau 15 gadus florbolu speleju 10 gadus no ritiem skraidu 14 gadus (pedejos 2 gadus ne tik aktivi, bet censos) volejbols, snows, ritens, auto kad sanak laicinjs... reali daudz ko esmu darijis un censos darit! viss tiri prieka unveselibas peec, nekad neesmu centies klut par profesionalu sportistu, kaut gan shadi tadi sasniegumi ir. svarenes ik pa laikam uz neilgu laiku sanak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 (edited) Pašlaik neko tādu dižu nedaru only no rītiem kad pieceļos bik papumpējos un pataisu presītes, bet ar to man pašlaik pietiek lai noturētu savu normālo formu! Garums tāds pats, bet sveru 105kg tas ir bik par daudz ja esi 1.89m tad svaram apmēram arī jabūt 89kg, jo parasti svaram ir jābūt tādam cik tev augumam cm nereiķinot to metru klāt! Edited April 26, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Basketbols, beisbols, pa retam futbols Gribētu uzspēlēt frisbiju un florbols arī skolā tika kapāts un bija cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Gribētu uzspēlēt frisbiju un florbols arī skolā tika kapāts un bija cool. A kur latvija beisu spele ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 (edited) hokjiti prieka peec speleju jau 15 gadus florbolu speleju 10 gadus no ritiem skraidu 14 gadus (pedejos 2 gadus ne tik aktivi, bet censos) volejbols, snows, ritens, auto kad sanak laicinjs... reali daudz ko esmu darijis un censos darit! viss tiri prieka unveselibas peec, nekad neesmu centies klut par profesionalu sportistu, kaut gan shadi tadi sasniegumi ir. svarenes ik pa laikam uz neilgu laiku sanak... Fintot māki , ja jau 10 gadus trenējies florbolā ? Edited April 27, 2010 by miikstais1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Kādā ziņā kur? Laukumi ir vairāki.. konkrēti es trenējos Mežaparkā, futbola laukums iekārtots priekš beisbola (bāzes, pičera kalninš utt.) Ja Tu domā "kur" kā kādā līgā? Tad ir LBL 1. un 2. divīzija. Pirmajā ir 4 komandas, kas, protams, nav profesionālas, bet spēlē ļoti labi un piedalās starptautiskos turnīros utt. Un ir 2. divīzija, kur spēlēs šogad 7 komandas, tajā skaitā arī komanda kurā spēlēju es. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Laukumi ir vairāki.. konkrēti es trenējos Mežaparkā, futbola laukums iekārtots priekš beisbola (bāzes, pičera kalninš utt.) Ja Tu domā "kur" kā kādā līgā? Tad ir LBL 1. un 2. divīzija. Pirmajā ir 4 komandas, kas, protams, nav profesionālas, bet spēlē ļoti labi un piedalās starptautiskos turnīros utt. Un ir 2. divīzija, kur spēlēs šogad 7 komandas, tajā skaitā arī komanda kurā spēlēju es. rofl , es vispar nezinaju ka Latvija kads beisbolu spele Kur var apstities kad vispar notiek tas speles? Obligati vajag pachekot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 jāsataisa kāja, tad varēšu futboloties uz vella paraušanu, patlaban esmu tādā kā čill stadijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Bijach ... prieks par taviem vārdiem PS spēlēju frisbiju jau gadus 4us ... nospēlēju basketbolu 9us gadus tad salcos ar trenneri un pāris gadus nebija nekas un tad man atklāja frisbija pasauli ... sports pietiekošs, trenniņi 2x nedēļā , regulāras sacensības ... PS ja ir interese šo 2dien (Šodien) un 4dien ir iespējams ierasties uz trenniņu uzvaras parkā plkst 18:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Kur var apstities kad vispar notiek tas speles? Obligati vajag pachekot. Maija beigās sākās līgas spēles, pagaidām notiek visādi frendliji. http://www.beisbols.lv/ - par jauno sezonu vēl info nav salikts, bet tā itkā visu tur var uzzināt un arī katra kluba lapelē 1. līgas spēles ir ļoti interesantas, tākā uz tādu arī ir jāmēģina trāpīt.. 2. līgā tas līmenis nav, protams, tik augsts un attiecīgi arī nav tik interesanti. p.s. mader, šodien man ir basis, bet kādu dienu, labprāt, iečekotu. ja ārā notiek, vējš baigi nečakarē visu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Vasaras sezonā spēles un turnīri notiek ārā un jā vējš čakarē spēlēšanu un tas ir pat forši jo pa ziemu zālē jau ir apnikuši precīzie metieni kā arī spēlēšana ārā ir uzreiz uz lielākiem laukumiem un vairāk spēlētājiem PS 6dien/7dien bija pirmais āra turnīrs šosezon ... pirmajā dienā pat dabūjām izbaudīt spēlēšanu sniegā jo bez lietus, stipra vēja un saules bija arī sniegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 (edited) Neliels offtopic: Ja reiz par svaru ieminējāties, tad cik būtu normāls svars priekš auguma ~ 1,89m? Futbols no 8gadu vecuma divi gadi Skonto, Basketbolls no 12gadu vecuma pa laukumu no 14gadiem dazados baskteboll treninos nodarbojos, velak Riga pols speleju, smags luzums rokai apaksdelma augsdelmu un vel kkada figna, un metiens sapists uz visu muzu. Edited May 10, 2010 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 http://www.ploome.com/lat/liekais-svars/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Futbols jau 6 gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Gaaju vieglatletika- gadu,futbola 3gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Basis daudz gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 basketbols kādus 10 gadus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Krānkratīšana un kulkasīšana, nu jau būs gandrīz 10 gadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Futbols 5 gadi, Basketbols 6 gadi,hokejs 3 gadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Nu tām, nodarbojos ar dejošanu. Gluži sporta veids nav, bet tiek atdoti daudz spēki lai kko sasniegtu hiphopa/breakdance/showdance/ modernais. 4-5 treniņi nedēļā, katrs vismaz 1h un 30min. Tagad sākas koncertu "sesija" tapēc treniņi notiek gandrīz uz pusi ilgāk un pietam ari sestdienās, svētdienās. Nav viegli, lai izsistos kautcik uz augšu, tāpēc jāpatērē daudz spēki! Dejoju profesionāli ~2gadus, kas priekš dejošanas ir maz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiepinsh Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Biatlons, 6 gadu stāžs. skrienu, šauju, slēpoju, braucu ar rolleriem pa asfaltu. trenējos smagi, nākamgad braucu uz somiju mācīties un tā nopietnāk sportam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guufijs Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Spēlēju futbolu un hokeju jau vairākus gadus, hokeju sētas līmenī ,bet futbolu nopietnākā līmenī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Uz svaru zāli eju kādus 9 mēnešus... Volejbols ir foršs ar to, ka var spēlēt viskautkur ;D kaut vai pie jūras.. neko vairāk pateikt nevaru Ja Rīgā, tad pie kura trennera. Agrāk nospēlēju volejbolu 4 gadus. Tagad tikai svaru zāle (kuru jau apmeklēju kādu 4-5 mēnesi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Pārsvarā pasīvie sporta veidi. Ir bijusi vieglatlētika [ prioritāte - skriešana ], šahs [ mby gadu ], dambrete [ 8-9 gadus laikam ] bet pa vasaru viss, kas gadās pa rokai - futbols, volejbols utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now