andRe Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 laba doma es par ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Nu protams, ka es arī par! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Svastarpējais match ir obligāti vajadzīgs, bet es arī uzskatu, ka vajag visiem pieregoties http://www.tf2lobby.com/ un uztaisīt savu lobiju un savākties visiem uzspēlēt pret random spēlētājiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 atbalstu LAVRx ideju.. būtu forši ja mēs visi piereģistrētos tagat etf2l.org un uzrakstītu šeit lai vincister mūs savāktu kopā jo ātrāk sāktu , jo labāk ... esmu etf2l.org regojies kā andre2802 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 24, 2010 Author Report Share Posted April 24, 2010 Pašam jau bija tāda ideja, bet šajā brīvdienās neesmu Rīgā. Nevajag postot šeit par tf2lobby, to tāpat stīma profilos var redzēt. Tagad 2 dienas visiem ko reģistrēties, pamēģināt kādā random komandā. Man šobrīd nav laika izsūtīt PM, bet pirmdien paspēšu. Rēķinamie uz trešdienas vakaru uzšaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 (edited) Lielāks izaicinājums būtu jau pret gatavu "kalniešu" komandu uzšaut etf2l saitā, vienkārši aizrakstot līderim un sarunājot laiku, datumu u.t.t, jo lobbijs ir spēle bez īpašiem noteikumiem un īpašām sankcijām par pārkāpumiem. Tur cilvēki, kaut vai visi, var iziet pat pirms spēle ir sākusies un atpakaļ neatnākt, tāpēc to īpaši neieteiktu. Edited April 24, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dziits Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Domāju būtu forši uzšaut pret jums vienkāršu spēli. Ja jūs savācaties varat pm man caur steam vai arī etf2l - http://etf2l.org/teams/9096/ challenge ladderī. Paši esam aizvadījuši tikai 1 spēli pilnā sastāvā tākā darētu pagatavoties pret gatavu komandu. Ko sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 topiks lēnām mirst ? kad savāksimies uzraut kādu maču pret gatavu komandu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Kad kaut kādi datumi parādīsies, tad būs jau jāspēlē nopietnāk, bet draudzības spēle jau augstāk tika piedāvāta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 It kā jā, bet etf2l lapā par to nekā jauna pagaidām nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 spriežot pēc šī topika http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=47177 viss sāk notikt ? tad kas īsti ir ar mūsu komandu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 o pareizi, es biju šiten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farguss Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Ja vēl var pieteikties kautvai par rezervistu tad es labprāt to darītu. Niks spēlē: Farguss Spēlēju kopš: 2008. gada ziemas Links uz steam profilu: http://steamcommunity.com/profiles/76561198003247288 Klases (ar kurām padodas spēlēt un būtu gatavs spēlēt): Demo, Medic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 Nu ta beidzot. Ceru, ka visi, kas bija gatavi močīt joprojām ir gatavi to darīt, ja kāds nav, tad bļaujiet, lai gan noprasīšu katram personīgi. Peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ja vaig normalu soliju dodat ziņu, kautvai ar mediku vari paskraidīt. vispār spēlēju ar visām klasēm, tikai cw nespelēju ar demo, parāk liela atbildība. БОДРЯЧКОМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Joprojām esu in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Te tas teams ir nokomplektēts? Es labprāt arī spēlētu... Un pat ja ir full tad ja kāds cits taisa team, varētu ar padot ziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 Pa lielam ir nokomplektēts, bet ne pilnīgi. Tomēr palūgšu rakstīt pieteikumus tā kā to prasīju pirmajā postā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muppet Roller Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 (edited) Niks spēlē: Awesomesauce Spēlēju kopš: 2009. gada maija (tikai tagad uz jauna akaunta) Links uz steam profilu: http://steamcommunity.com/id/latvianchucknorris/ Klases: Medic, Scout, Sniper Edited August 11, 2010 by Muppet Roller Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Niks spēlē: risks Spēlēju kopš: 2008. gada vasaras Links uz steam profilu: http://steamcommunity.com/id/risks/ Klases (ar kurām padodas spēlēt un būtu gatavs spēlēt): Pyro/Spy bet reāli visko varu nomainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Esmu it kā gatavs, un ar netu problēmu pagaidām nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Niks spēlē: antijesus Spēlēju kopš: 2008gada ziemas! Links uz steam profilu: http://steamcommunity.com/id/antijesuz/ Klases (ar kurām padodas spēlēt un būtu gatavs spēlēt): Soliju, skautu, mediķi, bet varu spēlēt ar visiem. Vienīgi bail spēlēt cw ar demo, jo pārāk atbildīga klase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 dažādu apstākļu dēļ es atsakos no savas dalības komandā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Links Izskatās, ka Jums neklāsies viegli, kopā 256 grupas, katrā vidēji 3-4 komandas. P.S.Varbūt kāds no spēlētājiem var ierakstīt Demo, un padalīties ar apkārtējiem,lai varētu just līdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 (edited) Piemirsu un slinkums meklēt. Kad tad īsti sāksies pirmās spēles, tagad vakaros es tomēr esmu brīvāks un ar iepriekš paziņošanu mierīgi varētu spēlēt Komandas tomēr ir afigena daudz, nezinu kāda tā izslēgšanas sistēma, bet paļubomu sanāk daudz spēlēs. Edited September 22, 2010 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now