Hivemind Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) Tas ir viss ko gribeju pateikt par sho vakaru. Lai mazajiem pokemoniem , kas tusse gign foruma aka minority , bullet un parejiem draugiem veicas rokas vicinashana pie monitora. Buchas mcaaa P.S. Paldies drugdealeram par Edit:Gb vari iet dirst. Edited March 19, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Tu esi viens no tiem kas Laimi mekle pudele ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) Vins ir viens no tiem kas pats vienatne sezot pie datora dzer un satuse ar savu uzpusamo lelli, kuru vakara nosleguma panems prieksa! YO Lai tev viecas veiksminiek... Edited March 19, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Nu es tādu vai ko līdzīgu dzeru diezgan bieži (kas nu kuram bieži - man tā skaitās nedēļas nogale(un cik nu bieži rimītī ir atlaides uz viskijiem vai ko citu labu)).. jo sapratu, ka tomēr nav jēgas truli apdzerties no bonaparta vai hektora ;D nezinu, ko ar to gribēji pateikt ar šo topiku :D:D katrā gadījumā GL & HF :D:DD:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 cristal of gtfo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Tu vismaz niku manu parezi uzraksti tusetajs atradies ! un to Bamsli liec miera pierteik dzert ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 kā izrādās, troļļi ir nemirstīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) :D Kur tu pienapuika būsi? Davai, kurš šīs komūnas memberis grib iet uz Jameson'u iešaut visīti? Tas tā, sākumam.. Es jau te iesildos, vienam negribās iet Edited March 19, 2010 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 uz Jameson jau parasti iet rīta pusē nevis 10 vakarā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) Epix, es to zinu, bet šobrīd es esmu nonācis neapskaužamā situācijā Neieslīgšu detaļās, bet Tu taču vari būt mans glābējs, sastādot man kompāniju P.S. Džeimsons tiek izvēlēts kā tuvākā cienījamā vieta, kur varētu iešaut. Ņemot vērā to, ka dzīvoju pretim Bērnu Pasaulei - Džeimsons rullē dibenu vienmēr, neskatoties uz nojāto interjeru apakšējā stāvā XD2 Edited March 19, 2010 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 nu hujova, manejais tagad pelna naudu, rit gan var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Eh.. nu šaizīgi, tiešām Es jau gandrīz mēnesi neesmu ne grama izdzēris, tāpēc tagad šauju. Nu, neko darīt, ja rīt būšu nekāds, tad tiksimies Džeimsonā XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 uynatoram ir īpašs talants sabojāt dūšu Labi, vīri, es dodos apburošajās Rīgas ielās Lai Jums jauka nakts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) Šis topiks ir ,delete account, vērts. Man tāda sajūta, ka hivemind ir uzsēdies uz lētām narkotikām , jo tādu "huiņu" kā viņš bazarē ,normāls cilvēks, skaidrā saprātā nevarētu. Nosākuma likās normāls cilvēks, bet palasot pēdējos postus un veidotās tēmas, uzskati mainījās. Edited March 19, 2010 by uN-Natural. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts