Jump to content
GIGN Forum

Spammed

Hivemind
 Share

Recommended Posts

jameson-whiskey.jpg

Tas ir viss ko gribeju pateikt par sho vakaru. :sparta:

Lai mazajiem pokemoniem , kas tusse gign foruma aka minority , bullet un parejiem draugiem veicas rokas vicinashana pie monitora. Buchas mcaaa

P.S.

Paldies drugdealeram par ar_sieru_jaun_klasika.jpg

Edit:Gb vari iet dirst.

Edited by Hivemind

GB. said:

Vins ir viens no tiem kas pats vienatne sezot pie datora dzer un satuse ar savu uzpusamo lelli, kuru vakara nosleguma panems prieksa! YO Lai tev viecas veiksminiek...

Edited by Pensionars

Nu es tādu vai ko līdzīgu dzeru diezgan bieži (kas nu kuram bieži - man tā skaitās nedēļas nogale(un cik nu bieži rimītī ir atlaides uz viskijiem vai ko citu labu)).. jo sapratu, ka tomēr nav jēgas truli apdzerties no bonaparta vai hektora ;D nezinu, ko ar to gribēji pateikt ar šo topiku :D:D:D

katrā gadījumā GL & HF :D:D:DD:D

:D

Epix, es to zinu, bet šobrīd es esmu nonācis neapskaužamā situācijā :D Neieslīgšu detaļās, bet Tu taču vari būt mans glābējs, sastādot man kompāniju :D

P.S. Džeimsons tiek izvēlēts kā tuvākā cienījamā vieta, kur varētu iešaut. Ņemot vērā to, ka dzīvoju pretim Bērnu Pasaulei - Džeimsons rullē dibenu vienmēr, neskatoties uz nojāto interjeru apakšējā stāvā XD2

Edited by Bezbiksis

de_3graudu.jpg

Šis topiks ir ,delete account, vērts.

Man tāda sajūta, ka hivemind ir uzsēdies uz lētām narkotikām , jo tādu "huiņu" kā viņš bazarē ,normāls cilvēks, skaidrā saprātā nevarētu.

Nosākuma likās normāls cilvēks, bet palasot pēdējos postus un veidotās tēmas, uzskati mainījās.

Edited by uN-Natural.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...