Jump to content
GIGN Forum

Blizzard?


entw
 Share

Under Development  

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

es tik ceru, ka D3 būs downgreidots nekromants, zb ar viņu var desmitiem mobus vazāt sev līdzi un ar katru līmeni tie mobi kļūst spēcīgāki + ar spešaliem(cold,poison utt.), piemēram ar paladinu(my favorite) praktiski nereāli viņu novākt.

Link to comment
Share on other sites

:slap:

btw DŽEZS IR SŪDS!

Es vinu speleju, neka tur nesaskatiju , no maxot accountu jau viegli ir, tas to speli padara pretigu. PVP ari ir nozhelojums. Nerunajot par miljons questiem , kuri atri apnik jo paliek vienveidigi. Sukajiet pipeles wow addicti ,butu labak :atrodidraudzeni: . Maxot accountu wowa normalam cilvekam prasa ~2-3 meneshi, kas spele wow 2-3 h diena. Taa spele ir epic fail. Trading system neka dizha nesaskatu tur, zinu citas speles ar tadu pashu sistemu , pirms to wow izlaida. VIeniga lieta ir items , laikam nav nevienas speles ar tik daudz itemiem , ka wow.

EDIT: + spelejot to speli , daudzi uzreiz jus ieliek nerd boxa, bet ziniet vinji nekludas.

P.S. WOW MAKES YOU SAD

TO ENTW! Ja es nodirsu kaut kadu muhamedu , bled jo vinjs ir parak liels bomzis un spele wow ,jo jega spelet vinju ir tikai istaja official serveri. Tas ir tapat ka spelet pienemsim runescape , privataja serveri, kas dod tavam e-penim -10 cm. BLJEG drugdilers spele wowu , un zini ko ? JA es vinju nodrishu par to. WOW IR MISKASTE!

virginity-virginity-kid-dork-tool-fail-warcraft-world-towel-demotivational-poster-1239307933.jpg

Enough said.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Nu bullet , tomer esi atbildejis man .

EDIT: vari neatbildēt, tāpat uz to nereaģēšu, lai nerastos lieks spams.

? Bullet

Iebaz savu wow kastiti dibena un turi vinju tur, jo esi lauzis savu solijumu neatbildet man.

P.S. Vareji jau vienkarshi neuzdirst , iemest kadu labu lietu par wow, bet laikam es esu nosaucis vienigo lietu jau un tie ir FUCKING ITEMS.

LAizi olas talak 15 gadniek.

Yours truly ,

Lich King

4c3accb5e0373034dab0b33660f66502-World_of_Warcraft__Wrath_of_the_Lich_King.jpg

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

pirmkārt neatceros, ka būtu rakstījis, ka es APSOLU. Tu maz lasīt proti?? Uz taviem dauniskajiem tekstiem nemaz nevar neatbildēt. ķip man ir piecpadsmit gadi, bet viss ko tu vari ir uzdirst par peņiem vai olām. Tu laikam kāds homītis esi, ja tik vien, kā to zini.

Varu pateikt, kas wowā ir labāks par pārējām mmorpg spēlēm.

Talanti, kas padara katru čaru unikālu.

Profesijas, kuru iespējas ir diezgan lielas.

Auction house, kas tirgošanos padara pat par biznesu, bet tu jau neko citu, kā trade protams neesi redzējis.

battlegrounds, kas ir unikāli.

pvp sistēma ir labākā kādu, esmu redzējis starp šī žanra spēlēm, ja vien tu nepierādīsi pretējo.

čaru daudzveidība.

Neko vairāk pagaidām nevaru izdomāt, bet domāju, ka pietiks tev, lai tu atkal varētu pateikt, kaut ko par peņiem vai olām.

Link to comment
Share on other sites

bыtоbв Hive tev taisnоba ir tikai vienв lietв, par to nevainоbu un visu kas saistвs ar meitenзm, ar to vairвkumam wow spзlзtвju ir patieрвm lielas problзmas, respektоvi viтiem vienkвrрi tвdas nav, rausta pipeli pie pc :D

bet paєзjв ziтв gan оsti nevar piekrist, katrai spзlei ir savi mоnusi, spзles iznвk katru gadu un ar vien labвkas un labвkas.

Link to comment
Share on other sites

Bullet tev ir 17 gadi ,laikam jasaka gadsimta citats pabeidz skolu. Es saprotu , ka tu esi kkads emo pidinjs , kuram nav ko darit un aizstavet wowu. PVP sistema smird , nestasti par to auction house , ir citas speles ar daudz labaku ekonomikas sistemu .

Ko tu teiksi par questiem , kuri atri pieriebjas ar vienveidibu un maxing out , kas notiek nezheligi atri prieks shadas speles. Nedirs wow smird.

Link to comment
Share on other sites

Ok, es esmu emo pidiņš, bet tev vismaz 4 citi cilvēki ir pateikuši, ka tevis minētie sūdi nav taisnība, gaidu reālu piemēru ar šī žanra spēli, kur auction house būtu labāka sistēma. Jā es aizstāvu wow, jo tu dirs uz kaut ko, par ko tu vispār acīmredzot ne sūda nesaproti. Tāpat kā par mūziku. JAZZ> LIFE. Joprojām gaidu video vai bildi, kur tu kādam no canibal corpse pateiksi, ka tu viņu mūziku uzskati par sūdu un ko tu tur vēl netaisījies teikt. Pirms tu kaut ko dirs, par tām citām labākām spēlēm, lūdzu reālus piemērus dod.

EDIT: cmon tas bija viņam, nevis tev. Par tavām zināšanām nešaubos. Btw vai tad eve nav mmorts vai kaut kā tā?

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

tu jebanutijs mesls gribi beefu? ok.

1. tu esi pedins kas amm 2 vai pat 3 gadus nospeleja ar [] un tagad gudri dirs ka visi ir nuubi un dirsa lienot dabuja acc

2. es speleju vanilla un mazliet tbc offa, tbc jau man likas so so iznakot woltk es uz drauga acc leveloju vinam altu 70-80 un pectam bik ar to meslu raidoju, 5man easy as madafaka, 10man vsp ka 2pirktus apmist, un 25man instas ja nav skibu roku nevienam, un ir paris addoni tad tur nav ko darit, galvenais ir pacietiba, norm tanks, norm heali, dpsiem rotacija un +/- gears prieks instas uz kuru ej

3. Es speleju privatajos, jo sapratu par woltk nav jegas maksat naudu un samierinajos ar fking bagiem bet speleju free kopa ar daudziem draugiem, tapat ka TU MESLS JEBATIJS spele "privataja" nosteam serveri kopa ar saviem draugiem, un spele cw/mix nonsteam serveros, taka tu meslsvabole pirms kko dirs par piratimsu padoma ko tu pats dari....

5. Tu esi degradets pidars, kas visiem velas uzpiest savu viedokli, jo redz tas ir tas iistais, jo tu esi dievs bet mes parejie mesli, nee kundzin tu kludies tu esi suds ko vajadzetu iznicinat tapat ka visus tev lidzigos

6. jaa esmu tirgojis viskautkadu hujnu un ar to dizi nelepojos, a tev piss? tu manliekas tiiru ganju pat rokas neesi turejis nerunasim par kautko citu.

7. jaa dzeru bled Cristal un ? tas ka tu tadu un vel tie parejie pidini nedzers sen skaidrs, tas ir apmeram taspats kas youtube comentus palasit par reperiem, neviens nav ists, visi fake, kaut bled pasi sukas hustlojat pie pc un gudri dirsat....

8. es pie suda pc nesedetu ja man paris gadus atpakal nedraudetu kolonija, taka jaa bled es izvelejos wow/cs 6+ h diena nevis sedet 4sienas neko nedarot.

9. tu pats neesi meiteni redzejis, jo foruma hujnu rakstot pavadi ~3h nerunasim par spelem, draugiem.lv un vel nezkadiem sudiem

normalajiem cilvekiem : izvelējos cataklizmu, jo tur bus jaunas forsas fiichas un paris lietas no vanilla atgrieziisies, un beidzot jauni q, un atkal es varesu lasit uz nebedu :) uhh tagad jau tuvakaja laika gatavojos ieprikt geimus un rerollot shadow priestu uz offa :)

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

+1 dibils x] gign grimst, te paradas vnk jau vairaki pacani kas visus noliek, viniem tikai ir patiesiba un megina kko uzpiest :) peac out pisas sava sula iepriekseja tipa nosaukti cilveki, normalajiem- labu jums vakaru un lai jums mieriigi gulas ;)

uz Hypro un parejiem attiecas jeezy vardi - Im a fking G, you a fking hole sya bitchez x]

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

Lielos vilcienos mazliet līdzīgs ir, bet nestāv ne tuvu. 1 un 2 diablo tu droši kkur vari pirātiski dabūt, 3 vari pre-orderot kaut vai tajā pašā g2play.net, nav tik dārgi!

Dragon age? Tu domā to jauno vai arī origins, jo origins visur jau var dabūt :D

Link to comment
Share on other sites

Čali, Blizzard teica, ka doma, TIKAI DOMA, par Warcraft 4 tiks apspriesta, kad SC2 tiks nošippots.

Tas nozīmē, ka nekas vēl nav sākts domāt tajā virzienā.

Manuprāt, ātrāk ieraudzīt jauno Blizzard, sorry, Activision Blizzard (loel) MMORPG, nekā W4. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...