Jump to content
GIGN Forum

Blizzard?


entw
 Share

Under Development  

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Arvien biežāk un biežāk forumā var novērot jaunu interesi par šīm 3 spēlēm. Intereses pēc izdomāju uztaisīts topiku, kurā jūs varētu izteikties par gaidāmajiem Blizzard brīnumiem..gari nerunāšu, viss ir pateikts in the poll.

Pats gribu WoW: Cataclysm, jo SC un Diablo pirmās daļas nepārāk aizrāva :)

Link to comment
Share on other sites

Visvairāk gribu redzēt D3, un ja tam nebūs mēneša maksa, tad iespējams, ka pat nopirkšu un sākšu spēlēt.

Runājot par WoW jauno ekspansiju, tad tā kataklizma izčakarēs visu WoW kā tādu. :thumbsdown:

Edited by w2dc
Link to comment
Share on other sites

Smirdiet tālāk visi, wow ir domāts pajoļiem , kuriem nav ko darīt. D2 ir klassika un skatoties pec gameplay video d3, bus labi , + jauna battlenet sistēma ar 128 cilvēkiem vienā serverī. Diablo 2 labākā blizzard spēlē , pēc warcraft 3.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

čau! Man patīk, sākumā tu nodirsi Muhamedu par to, ka viņš nespēlē offā, bet gan privātajos (agrāk), un tagad tu vispār sāki teikt, ka wows miskaste..

Cilvēki ir dažādi, vienam patīk tf2, otram cs un trešam wows, KAPĒC ir jānodirš tos cilvēkus kuri nespēlē tavu vai kāda cita iemīļoto/gaidāmo spēli..

Katrs cilvēks pats atbild par savu dzīvi, un dara to, ko viņš grib. Viens dzer daudz, otrs smēķē daudz, bet trešais spēlē kādu spēli, KAPĒC ir jānodirš kāds no šiem tipu pārstāvjiem..

Vēl ko gribu teikt, ka ja tev patīk d2, un ļoti gaidi d3, tad lūdzu nenodirs tos kuri spēlē wow'u vai vēl kādu spēli, ja tavs labākais draugs spēlētu wowu tad arī viņu nodirstu?

Ahh, gribēju daudz ko par šo visu sarakstīt, bet visas domas ātri pazuda, peace!

Neko nefleimoju, vienkārši uzskatu, ka reāli ir tizli nodirst kādu tikai dēļ tā, ka viņam patīk kaut kas cits nekā tev.

Piemērs.

Tas pats ir ar klubņikiem, klasē starpbrīžos ahujenie kabani aka skarbie klasesbiedri klausās savus hardstyle tecktonik mūziku, pa visu klasi, un nē nenodiršu viņus par to, lai jau klausās ja patīk. Žēl, ka ar savu plejeri neko nevaru izdarīt, bet tā gribētos izņemt austiņas un, lai pa visu klasi skan kāds Metāla gabals..

Posta morāle - Ja kaut kas tev nepatīk cilvēkos ko viņi dara, LŪDZU NENODIRS VIŅUS.

Link to comment
Share on other sites

wow sucks, JAZZ RULZZZZZZZZZZZZZZ!

Btw, ja tu neesi spēlējis parasto diablo, kas ir uz ps, tad lūdzu nedirs, ka d2 ir klasika. Diablo vienmēr ir bijis daudz labāks un spēlējamāks, kā diablo2. Jā es esmu spēlējis abus, kā arī d2 visus sūda expansionus. Un atkal jau sākas, tavs tizlums, tas, kas tev nepatīk ir sūds. Tas ir viss, ko tu vari iedirst. So go fuck yourself.

Link to comment
Share on other sites

bullet iebaz savu ps dibena, esu spelejis vinju uz pc . Ko tu man tagad maci dzivot. Samierinies wow ir mesls.\

P.S. Just let it go. Es pasaku , kad vins ir mesls , man patik jusu pret reakcija , ka jadirsh preti. Labs 1mas klases limenis, just nevermind me .

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

jā mino, šitais arguments ir nepārspējams(burtiski).

Es tev nemācu dzīvot, jo to laikam ar kuvaldu nevarētu tev izmācīt. Tu vari turpināt dzīvot savā aprobežotajā pasaulītē, kur viss, kas tev patīk ir kruts, pārējais sucks ass.

1 klases līmenis ir tev draudziņ. Viss, ko tu esi spējīgs ir nodirst to, kas nepatīk. Kā var nedirst tev pretī, šaubos, vai tas ir iespējams. Ņemot vērā, ka tu kaut ko iedirs bezjēgā.

EDIT: vari neatbildēt, tāpat uz to nereaģēšu, lai nerastos lieks spams.

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

Pievienojos D3 gaidītāju pulciņam, jo pats tikai nesen paspēlēju D2 un tas ļoti aizrāva. Par pārējām spēlēm neko nezinu, jo neesmu spēlējis. Paskatoties youtubā video par D3 izskatās, ka krietni uzlabota grafika, kautgan par pašu gameplay neko atšķirīgu nemanīju.

Personīgi man tajā diablo piedur tas, ka tur ir visvisādas fīčas ar kurām kautko var uzlabot, vai arī viena lieta kautkādā noteiktā veidā labāka par otru un otrādāk.

Link to comment
Share on other sites

Kā jau teicu, man piedur visas tās mazās fīčas un šī tipa spēlēm ir raksturīgas, tāpēc viņas arī paņem tik daudz laika, kas dažreiz tiešām noder, ja ir pilnīgs borings.

Ceru tikai, ka mans arhaiskais PC pavilks.

P.S. Ty bullet

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...