^Ali^ Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Gribētu palūgt tikai xb ! Uz serva savairojusies visadi pidinji kas ar antirecoil un wh skraida! speleju no ritiem , pa dienu un pa brivdienam ! Nesmu no tiem kas kuru katru uzskata par citeri and spesu atskirt kas ir kas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 man liekas fastija 14 un odinja 9 bani šodien pierāda, ka vēl kāds admins īpaši nav vajadzīgs. nemēģiniet meklēt atsevišķus momentus, kad kāds admins kaut ko neredz, jo tādi, kad redz, ir ļoooooti daudz, tāpēc likumsakarīgi sanāk, ka dažreiz kaut kas paliek nepamanīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 (edited) kaorc labi serva divi admini tagad devil un plavec es saku devilam ka dzekam antirecoil & vel vienam wh a vinhs man es nzinu kas ir antirecoil no citiem nekonesaprotu a plavec visp neatbild uz to ka saku ka antirecoil and wh otram , kur tas der ! labi ienaca lance bet tas dzeks jau izgaja un ta vinsh vienu mapi mierigi ar adminiem nospeleja Man vajadzetu tikai banu neko citu! p.s tas pats bija no rita ! Edited September 25, 2005 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 atziishu, ka dadzhi admini tieshaam ir slinki un ja vinjus kautkas ko citi saka neskar tad nepieveersh tam uzmaniibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 zini man ir nacies ari taa darit. Man pasaka, ka ir diivains speletajs. Ok es aizeju un paskatos. nu viens raunds nu divi utt, tad man dazi subjekti sak braukt virsu, kas tu neredzi? es lieku xg un turpinu verot. Un gadijumos, kad notiek aktiva blaustisanas par kadu speletaju iesaku darit taa: pajautat "Ok, ja tu esi 100 % parliecinats, tad es paverosu un ja bus tad ban vinam, a ja nee atd ban uz 120 min tev par parak aktivu neslavas celsanu". Parsvara rikojos tiesi sitaa. Nepatik man steiga, jo ja saksim banot labus speletajus, tac mes vairs nebusim tas patikamais un jaukais serveris ar normalu gaisotni vinaa, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 nu devil un plavec ir tadi, nekadi! 1x sezh kautkadi 3 speci kadas 20 min jau, un spele iet 9:8 vislaik, es saku plavecam, lai izkiko, a shis saka: "Ja neumeju!" velak tikai vinsh man teica ka izbanos mani par monitoringu , parak daudz reizes neatminos ka plavec kadu 4iteri banotu, tikai votemapes forshas liek! a ar devilu es to4 2 reizes atceros, ka bija 4iters, kursh to4 bija 4iters, es saku lai vinsh apstaas, a geks iefragojis, vinjam score kadi 9:1, shis sveetlaimee par to un spectatot jau protams neiet! man ir bijushas daudzas reizes, ka butu lietderigi ja man butu xb, un ir gribejies prasit, bet man tiri labi apmierina, ka man ir reg nik, varu regulari spelet un vel shadas tadas tiesibinjas ari! xb ta ir atbildiiba liela, un ar to adminiem, kuriem ta komanda ir, ir jarekjinaas, un japzinas, ka vertigie fragi un laiks shat tad jaaupuree seezhot specos! es ari labrat gribetu xb, bet negribu taisit topiku, ja mani pasuuta, esmu tiri laimiigs ari ar to ka ir shobrid! ali norm kekss, spele jau diezgan, varetu jau iedot, ja vinsh tik loti grib! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 (edited) Rayus es nekad nesaku, ka citeris ja nesmu parliecinats par to . Saku tikai tad. ja redzu ka merkis pacotna raustas = antirecoil ! Parasti saku lai paceko ! Edited September 25, 2005 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ali tas nebija tev temets, bet vispar visa visuma. Nekas man nebutu pretim, ja tev butu tiesibas. Vispar man liekas, ka laiks ir atsijat tadus adminus, kuri atsakas rikoties vai ari rikojas neatbilstosi reglamentam (nee sitas vards ir labs). Tadejadi dot iespeju jauniem adminiem. Admins kurs lamajas, lauj risinaties anarhijai serveri manuprat zinama mera grauj gan servera popularitati, gan imidžu. Ko teiksiet? Par Ali^ - ieteiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 (edited) Ali tas nebija tev temets, bet vispar visa visuma. Nekas man nebutu pretim, ja tev butu tiesibas. Vispar man liekas, ka laiks ir atsijat tadus adminus, kuri atsakas rikoties vai ari rikojas neatbilstosi reglamentam (nee sitas vards ir labs). Tadejadi dot iespeju jauniem adminiem. Admins kurs lamajas, lauj risinaties anarhijai serveri manuprat zinama mera grauj gan servera popularitati, gan imidžu. Ko teiksiet? vot shitas buutu baigi vajdziigs, uztaisiit gjeneraaltiiriishanu GIGN adminos, jo tieshaam ir admini, kuriem pilnigi poh par to, kas notiek serverii, ja tas neskar vinjus Edited September 26, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 mm, izklausās vispār tīri ok ideja. par plavecu es vispār neko labu neesmu dzirdējis labi, vakarā apskatīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 mm, izklausās vispār tīri ok ideja. par plavecu es vispār neko labu neesmu dzirdējis labi, vakarā apskatīšos. beidzot tiesas diena adminiem klat Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 26, 2005 Author Report Share Posted September 26, 2005 beidzot tiesas diena adminiem klat .em^ pls nespamo te p.s ka tad bus iedos man to xb? btw sodien no rita atkal bija tas pats .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 manupraat, tieshaam vareetu nonjemt access'u neaktiivajiem adminiem un sadot cilveekiem, kas tieshaam speelee no tiem riitiem un naktiis, kad taa chiiteru situaacija nav no taam labaakajaam.. Un, ja Ali speelee riitos, tad vinsh vareetu buut viens no tiem kam iedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 вот правильно сказал Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 26, 2005 Author Report Share Posted September 26, 2005 (edited) Pieteikshu divus kandidatus nomainai Plavec un devil plavec - Vispar nereage uz to ka saku ka dzeks ar antirecoil +wh spele itka neredzetu(un neuzrakstu es to vienu reizi ) Spelejot serva isstas vinam vispar viss ir POfig Devil - frageris kuram galvenais fragi and skatas kauko vins tikai tad,kad tas sāk skart vinu , saku ,ka vienam citi pasties ,kaa rustas merkis ,kip antirecoil '' vinsh saka kas tas tads es no citiem neko nesaprotu ! + nobano kadu kuram nemaz vinu nav ! + dazi kas nav redzeti serva spelejam kadu bridi (speleju katru dienu vismaz paris stundas) Niki :: Ayanami , Radler , das killa ,Jin[nezinu vai tas ir tas pats j1n ja ir tad gan spele cuvaks) , Surrounder ,chacha Ja kaukur kludos un tomer kads no seit pieminetajiem dzekiem spele Loti atvainojos! Edited September 26, 2005 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 principā var jau iedot gex`am un ja būs problēmas, noņemt tāpat paspēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 šāda veida politika mani neaizrauj - daudz vienkāršāk ir neiedot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 šāda veida politika mani neaizrauj - daudz vienkāršāk ir neiedot. var arī tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 (edited) Pieredze csaa man ir un varu atskirt kurs cito kurs nee! Medzu spelet pa ritiem kad nu ir padaudz ko vajadzetu banot taka varbut tomer var man iedot ? p.s nebus tadu gadijumu kas liktu vinas nemt nost Edited September 27, 2005 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 (edited) Ta ir pagajis pailgs laiks gribetu izzinat ka bus ar sis komandas pieskirsanu ? Domaju ,ka spetu tikt ar to galaa ,katra zinja speleju uz gign jau labu laiku un domaju jus mani esat iepazinushi! + klat varetu iedot xgag lai varetu apklusinat siiicinus Un netik siikus dzekus kas nesaprot ka nav labi visus saukat par pida*** un 4iteriem ja kads labaks players vinu atvac Tagad tadiem pielietoju xk! Edited January 6, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Ja xb ir par daudz prasits tad bushu priecigs ari ja tiks pieskirts xgag Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Piekriitu no riitiem ir daudz sliktu speeleetaaju ar sliktaam programaam Pats diezgan biezi no riitiem speeleeju un ja arii ir kaads admins tad gruuti vinu ir pierunaat kauko spekot Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 piesakās kāds, kurš ir ali kaut pāris reizes no rītiem redzējis spēlējam, pzl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 (edited) varu pateikt to ka speleju brivdienu ritos ka ari otrdienu tresdienu piekdienu ritos [veelu skola etc protams ir dienas kad vienk panemu briivu No ritiem ir spelets kopa pa retam ar beastu un allwourthu ka arii Jurko un vel visadiem keksiem Edited January 6, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Ar mani arii , taa kaa es jau peedeejo pusgadu slimoju ar plaushu karsonjiem shitais ir maniits , var iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts