Jump to content
GIGN Forum

Pabazaresim Par Sievietem


MADKILL
 Share

Recommended Posts

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tāpēc ka visi 17 gadīgi tīņi nav vienādi! Vienam interesē vālēšanās dārza mājiņā, a citam tiešām interesē jau ilgstošas attiecības savos 17 gados.

LAVRx, tiešām? Nevar būt.

Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

lai ari kads badass kazanova tu nebutu, ta pat bus sieviete kas tevi noliks pie vietas!

un vienigais ko es varu teikt, labak but atklatam... atklatiba un speja nemitigi runat, apspriest problemas palidzes loti daudzas situacijas ar sievietem un attriecibu uzlabosana!

Be happy, thats my opinion!

Link to comment
Share on other sites

Karoče! :)

Patiesībā viss ir daudz vienkāršāk un varētu pat teikt, ka sievietēm ir lietošanas grāmata. Vajag tikai pārkāpt pāri savām vēlmēm un var dabūt jebkuru sievieti (meiteni). Vienīgi - jāapzinās, ka dabūt čiksu vel nenozīmē ar viņu ilgi tusēt kopā, jo tas var palikt pašam grūti, bet nu ok - īss how to sieviešu/meiteņu dabūšanā!

Principā viss ir ļoti ļoti vienkārši. Pirmais, lai tiktu pie meitenes, ir jāsaprot - viņām patīk populāri čaļi, tādēļ vajag par tādu kļūt. Tas ir ļoti vienkārši:

1) saģērbies kā populārs čalis

2) aizej mazliet pakačāties, ja izskaties neveselīgi

3) solārijs un salātu diēta.

Šitas ir pats pats pamats! Bez tā vispār nekas nesanāks un principā - nav pat vērts mēģināt! ;)

Nākamais solis - aplūko viņu un uzzini, kas viņai patīk. Principā- nekas jauns nav jāizgudro, bet vienkārši pavēro, ar kuriem čaļiem meitene vairāk tusē un nokopē viņu foršās rakstura īpašības. Tās noteikti būs enerģiska aktivitāte + atklātums sarunās un spēja viegli komunicēt ar cilvēkiem. Principā - arī šīs īpašības ir pats pamats, kas ir jāizkopj. Bet labā ziņa - to nav parāk grūti izdarīt. Vienkārši jāpatusējas kruto sabiedrībā, kur var dzirdēt visādus jokus un gudras štelītes + jāparunājas ar vecākiem + jāpalasa internetā ziņas + komentāri. Vajag arī atcerēties, ka lepnums un iedomība- kaut gan sev tīkamas lietas, bet tomēr jāmet malā, kad ej koļīt čiksu! Es zinu - tas ir grūti, jo bieži tu viņu vēlēsies nosaukt par tizlu mauku, bet - pagaidi - to varēsi izdarīt, kad sāksi satikties ar viņas draudzeni! :P

Ap šo laiku - draugs - tu jau saprati - bez meliem šitas triks vispār nav iespējams! :) Bet tieši tas ir īstais veids, kā džeki dabū meitenes un ja vien tu neesi natural born Breds Pits ar peni 20cm (tādiem čāļiem par meitenēm nav jāuztraucas - tikai jāuzvelk triko), tad nekas cits neatliek, kā patrenēties un pamelot mazajām losēm.

BTW - apģērbam ir jābūt košam un jāizceļ tavs seksīgums. Matus jānogriež īsus. Mazliet jāpiestrādā pie gaitas.

Atpakaļ pie meliem - viņa grib tevi redzēt spēcīgu, pieklājīgu, jautru, rotaļīgu, bet - pats galvenais - kā viņa tevi vērtē un atdzīst tavas īpašības? Pēc citu cilvēku skalas un tavas pozīcijas sabiedrībā! :) Tiešī tā! Kāpēc visi veči tagad grib izkapāt Danu Dombrovsku? Viņa taču ir veca un krunkainas viņai acis?! Tāpēc - ka ja visiem vajag, tad man arī vajag!

Un tev super mācība - lai dabūtu meiteni vai lai kļūtu populārs - tev tādam jau ir jābūt! :) BET - par laimi mūsdienās ir iespējams nopirkt/izīrēt laicīgu popularitāti. Proti - tev jāsaorganizē (maksās naudu, bet neko darīt) maziņa sevis slavināšanas kampaņa. Piemēram - samaksā divām meitenēm, kuras tevi kādu laiku pavadīs uz/no skolas (tā, lai citi redz). Vvari arī izdomāt stāstiņus, tas darbojas! BET - tikai tad nemelo par savu materiālo stāvokli pārāk daudz jo to ir viegli atkost un tad visa melu piramīda ātri sagāžas! Esmu redzējis čaļus, kuriem tā notiek - tas ir drsā!

Ai nu labi - ja kādi konkrēti jautājumi - go on - express yourself, bet īsumā

0) meli

1) attieksme

2) popularitāte

=

sex

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Beefam!

Kā tādu hujņu vispār var uzrakstīt? Tu pats tam tici? bez apvainojumiem, bet lasot tos sūdus, ko tu parsti te foruma dzen, šaubos vai tev kādreiz ir bijusi simpātiska sieviete.

Link to comment
Share on other sites

Kā tādu hujņu vispār var uzrakstīt? Tu pats tam tici? bez apvainojumiem, bet lasot tos sūdus, ko tu parsti te foruma dzen, šaubos vai tev kādreiz ir bijusi simpātiska sieviete.

Beefam ir sieva :D Vins vienkārši raksta īso pamacību , kā dabūt 16 gadīgu meiteni :D.

Link to comment
Share on other sites

Es esmu ne zem 20, ne virs 20 :D esmu 20 :D

Nē, es vienkārsi tā domāju, jo (reizēm) iegriežoties feis elvē, redzu kā tā tauta uzvedas (raksta savu ūber foršos tekstus) un pēc tā secinu, ka šobrīd 17 gadīgiem tīņiem ir vieglāk, nekā man pirms 3 gadiem :D

Link to comment
Share on other sites

Vispār Beef diezgan sakarīgi visu uzrakstīja, bet jāņem vērā, ka tā pamācība domāta tirliņiem, kuri paši sevi neciena, lai dabūtu gaļu, ar kuru no***ties. Normālu meiteni/sievieti ar tādām metodem mēģina dabūt tikai garīgi atpalikušie. Vismaz es tā sapratu.

Link to comment
Share on other sites

:)

[...]

Beefs

Pamācība, kā atrast blondu solārija skuķi pāris tikšanās reizēm. Uz jebkuru ar galvu domājošu cilvēku šādas lietas nestrādā vai iedarbojas gluži pretēji. Neredzēju nevienu vietu, kur varētu tikt pieminēta mīlestība. :)

Karoče, pamācība zābakiem, kas paši tik elementāras lietas nespēj saprast. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Gluži otrādi! Tā bija pamācība, kā dabūt jebkuru sievieti! I mean - jebkuru! Tiem naivajiem idiņiem, kuri iedomājās, ka pietiks ar "i love you" un godīgu atdzīšanos - "es vēlos būt pret tevi totāli atklāts! Es mēdzu purkšķināties no rītiem", derētu atcerēties, ka tās ir attiecības, kādas vēlies redzēt tu, nevis tava draudzene. Protams - vari nolaisties zemāk un draudzēties ar tādām, kuras ir ar mieru ar tevi draudzēties un tad ūjināt par mīlestību, atklātību un patiesību, BET - ja tu esi posmā, kad tevi ir pametusi bijusī, vai arī vienkārši jūties kā sūds un ir pienācis moments dzīvē pašam sevi pierādīt, tad nekas cits neatliek, kā tēmēt uz pašu krutāko meiteni. Bet lai dabūtu krutāko meiteni, arī pašam ir jākļūst krutam!

Un es šiet tiešām nerunāju par tās meitenes dabūšanu, ka kuru tu plāno pavadīt turpmākos 10 gadus. Nē nē nē. Tās šteles tiešām darās mazliet savādāk, bet - arī neiztikt bez sevi uztjūnēšanas.

Ja kāds grib strīdēties, tad lūdzu argumentēt savu viedokli, nevis drist sūdu par mīlestību un attklātību attiecībā! Vajag reizēm atālināties no sava egoisma, lai sasniegtu kaut ko vairāk!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Definīciju studijā?

Lūdzu - klasē ir 16 meitenes un 16 puikas. Dažas meitenes ir smukākas, bet citas neglītākas. Tomēr ja puikām būtu jāpilda tests par to, ar kuru meiteni viņi gribētu draudzēties, tad tikai viena meitene uzvarētu. Piedevām - ar pārliecinošu balsu vairākumu!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Lūdzu - klasē ir 16 meitenes un 16 puikas. Dažas meitenes ir smukākas, bet citas neglītākas. Tomēr ja puikām būtu jāpilda tests par to, ar kuru meiteni viņi gribētu draudzēties, tad tikai viena meitene uzvarētu. Piedevām - ar pārliecinošu balsu vairākumu!

Beefs

Tātad, krutākā meitene ir tā, kurai ir glītākā sejiņa un lielākās krūtis, jo citu iemeslu šādam vienbalsīgumam es neredzu. Joprojām, kur šeit figurē vārds "mīlestība"?

Manuprāt mīlestība pamatā dzimst dvēselē un aug no cilvēku kopīgiem piedzīvojumiem, vienotiem uzskatiem, atklātības un it visā ieliekot savu sirdi, nevis tēlojot to, kas neesi (no pamācības).

Tātad, ja mēs tīri statistiski ņemam... Krutākā meitene ir tā, kas patīk vairākumam, bet, vai dvēselē viņa ir "krutākā"? Vispār, šādas teorijas un uzskati parasti nāk no cilvēkiem, kas pārāk daudz dzīvojas pa klubiem, nogalina sevi ar sliktu mūziku un lieto pārāk daudz narkotisko vielu.

Edited by pikaso
Link to comment
Share on other sites

Piksaso, mēs ta varam PN, bet, tici man, mēs gardāk smiesimies tad, kad Tu ar "asiņojošu dvēseli" sēdēsi stūrī un onanēsi.

Un tici man, tas pats Beefs, ar saviem škietami nepareizajiem uzskatiem, Tavu lielo dzīves mīlu Tev noceltu, ka nosmirdētu vien.

Edited by Ziediņš
Link to comment
Share on other sites

gribēju tikai pateikt - nevajag lasīt to, ko raksta beefs. Ja kāds tā tiešām darīs, tad vienā brīdī, kad ar personu, kas ir "nocelta", gribēs kaut ko vairāk, tai personai nāksies atklāt, ka neesi nemaz tik foršs. Protams, ja tev vajag vienas nakts sakarus, tad uz priekšu. People have needs, tur nav nekā nosodāma.

Ziediņ (gotta love this username), pēc tā kā pikaso raksta, ja čiksa viņu mīl vismaz uz pusi tik daudz kā viņš viņu, tad viņa drīzāk izvemsies ieraugot lieliski iedegušo beefu, nekā skries viņam pakaļ. Mīlestība tomēr ir spēcīga lieta, tai neinteresē iedegums un muskuļi.

lai noceltu čiksu ir pa lielam nepieciešamas tikai 3 lietas

1) puslīdz smuks izskats

2) prāts

3) laba humora izjūta

protams, ir arī meitenes, kurām pietiks tikai ar smuku džeku, jo pašas 2) un 3) punktu galīgi neizpilda. Sūdīgi ir nesmukiem cilvēkiem, es nemaz nezinu kā lai viņi noceļ čiksu. Es domāju, ka ir tikai viens veids - viņiem ir jāiemācās nereāli labi pisties. Nezinu vai ar prostitūtām vai ar čiksām, kas ir pillā un neko nesaprot, bet tā lieta ir jāapgūst un tad jau vajag aizvilkt meiteni tikai līdz gultai un otro reizi viņa pati pirmā uz turieni skries un tad jau var sanākt arī kaut kas vairāk :)

edit:

ā, ja sanāk attīstīt šarmu, tad tas arī der. Es teiksim sen atpakaļ vienai meitenei ne pārāk patiku, bet tad es viņu paņēmu uz šarmu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...