Jump to content
GIGN Forum

Cepukam Banu

BloodHunter
 Share

Recommended Posts

painam apmēram taisnība, tāpat es arī domāju pirms demkas noskatīšanās. Tomēr, es, atšķirībā no dažiem labiem neesmu pēdējais idiots, tāpēc ieraugot čītošanu nemēģināšu viņu attaisnot, tikai tāpēc, ka agrāk tā esmu darījis (tb teicis ka nečīto).

tikko noskatījos azteca demku - augstākā mērā garlaicīga. No wh tur nebija ne smakas. Man liekas, te pārāk daudzi ar wh skatās visu un tad šāvienus uz labu laimi identificē kā drūmo wh. Jūs normāli paskataties, cepuks spēlē pilnībā normāli... viņam ir savas vietas caur kurām viņš acteka vārtos bliež cauri un tur no wh ne drusciņas nav.

un ksīndog, cepuks tiek aizstāvēts tikai tāpēc, ka tā ir pareizi. Es nedomāju kļūt par idiotu tikai tāpēc, ka kaut kādi sīkpirži tā grib. Jebkuram cilvēkam ar kaut cik racionālu domāšanu skaidri redzams ka acteka demkā cepuks nečīto. Tur pat nevienas aizdomīgas epizodes nav.

Es, protams, apzinos ka jau cik reizes esmu teicis, ka viņš nečīto. Tāpēc varētu padomāt, ka es bez lielas domāšanas tagad saku tāpat. Tā nav. Demku noskatījos no sākuma līdz galam aizvien vairāk pārliecinoties, ka nekādas papildprogrammas cepuks neizmanto.

over and out.

p.s.

skaidra lieta, ka pļūtiņš sāka brēkt "wh wh", jo cepuks spēlēja pretējā komandā un kādas 3 reizes viņu nošāva. Un stienis tev pašam, stulbenīti.

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

moviks jau ir zutaisits forsi noskatoties to es sliecos uz wh pusi cepuka izpildijuma bet talak noskatoties demkas es atkal sapratu ka wh vinam nav! Vajag macet spelet un uztaisit vinam pirmajam hs kamer vinsh nav paspejis tev!

Stulbeņu bars. Ja jums veidotos normāla sadarbība starp acīm un smadzenēm ( bet neveidojas, jo kaut kas trūkst, šķiet smadzenes ), tad varētu saprast, ka viņš vienkārši šauj, cerot, ka kāds tur būs. Un tur bija tik daudz purnu, ka iespēja trāpīt krietni pieauga.

ehhh man jau patik kaa macho pasaka ka tur nav wh jo vinsh vnk nevar delj sava ego atzit ka vinsh tomer spele ar wh :/ ta ari parejie sak mainit viedokli

ps. vinsh mani ne reizi nenoshava :/

ps. interesanti ko tu teikti ja fury vai vel kads no uberpro uzliktu vinjam banu !

Edited by BloodHunter

ehhh man jau patik kaa macho pasaka ka tur nav wh jo vinsh vnk nevar delj sava ego atzit ka vinsh tomer spele ar wh :/ ta ari parejie sak mainit viedokli

ps. interesanti ko tu teikti ja fury vai vel kads no uberpro uzliktu vinjam banu !

fury ir uuberpro? laugh.gif

ah tu stulbais bots

pļūtiņ, man trūkst vārdu lai aprakstītu kāds neizmērojams daunis tu esi.

1) Man uzdirst uz kaut kādu pakaļbļāvēju viedokli (teiksim tādu kā tev). Man ir pašam savs viedoklis par visu un es neesmu tāds idiots, lai kaut kādi stulbi dibenā līdēji mani iespaidotu.

2) Tu atkal pierādi ka esi nožēlojams lohs bez jebkādām spējām kaut ko argumentēt. Viss ko vari izdarīt ir uzdirst cilvēkam(-iem) kuri domā savādāk nekā tu.

3) varbūt noskaties aztec demku vēlreiz, ievērosi, ka miri no viņa 3 reizes

Iemācies salikt vārdus kopā, moš sanāks kāda pamatota frāze. A citādi tu prosta dirs visiem virsū kā 13gadīgais. Un pagaidām tev liekas "jo vairāk stulbeņu bļaus, jo lielāka patiesība tā būs"...

rawenam žetons par mācēšanu skaitīt līdz 2. Izrādās pēc 1 nāk 10.

p.s.

nukes demku vakarā noskatīšos jo ievēroju ka pļūtiņš man mirc privā kaut ko par to bļāva.

p.p.s

nafig lai man būtu kaut kas jāsaka ja fury viņam banu uzliktu? Ja cepuks uzrakstīs šeit sūdzību, tad arī normāli lietu izskatīsim. Stulbs gan tu esi...

ok es atvainojos bet muvija autors ir pilnigs 0

es varu visas situacijas pakomenteet un tur nekaa nav...

1) nevienu nenoshauj, bet vienkarshi cauri sienai pamauc

zini, es daru taapat TIESHI TAJA pashaa vietaa

2) HE granatu vinsh meta, jo dzirdeja ka tur kads apakshaa shaudaas + tur arii savejais aizskreja un nomira = nekaa iipasha

3) aztec style - pilnigs megalol pljuutinja stilaa... bez komentariem

4) vinsh panjema flashu jo pirmais cauri majai gaja lenaam... bet otrais SKREEJA... logiski ka izvilka ieroci ... nekaa iipasha

5) devil taja momentaa araa bija vienu noshaavis... ja neesi debils un maki radaru izmantot, tad vari noteikt to kur zivis udenii elpo un kur pirzh

6) pedejais moments vienigais bija taads nedaudz interesants, bet taa var but arii sagadishanaas...

spriedums: pljuutinsh savu iesauku nav ieguvis velti

Kad iemaaciisies uzlikt skanjas, tad arii saac taisiit muvikus un saukt par chiiteriem...

aaa... un starpcitu - veeriigaakie pamaniis, ka pedeeja fragaa tas pretinieks - tieshi peec peedeja ceruk leciena - saaka skriet un tad apstaajaas....

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...