macho Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 painam apmēram taisnība, tāpat es arī domāju pirms demkas noskatīšanās. Tomēr, es, atšķirībā no dažiem labiem neesmu pēdējais idiots, tāpēc ieraugot čītošanu nemēģināšu viņu attaisnot, tikai tāpēc, ka agrāk tā esmu darījis (tb teicis ka nečīto). tikko noskatījos azteca demku - augstākā mērā garlaicīga. No wh tur nebija ne smakas. Man liekas, te pārāk daudzi ar wh skatās visu un tad šāvienus uz labu laimi identificē kā drūmo wh. Jūs normāli paskataties, cepuks spēlē pilnībā normāli... viņam ir savas vietas caur kurām viņš acteka vārtos bliež cauri un tur no wh ne drusciņas nav. un ksīndog, cepuks tiek aizstāvēts tikai tāpēc, ka tā ir pareizi. Es nedomāju kļūt par idiotu tikai tāpēc, ka kaut kādi sīkpirži tā grib. Jebkuram cilvēkam ar kaut cik racionālu domāšanu skaidri redzams ka acteka demkā cepuks nečīto. Tur pat nevienas aizdomīgas epizodes nav. Es, protams, apzinos ka jau cik reizes esmu teicis, ka viņš nečīto. Tāpēc varētu padomāt, ka es bez lielas domāšanas tagad saku tāpat. Tā nav. Demku noskatījos no sākuma līdz galam aizvien vairāk pārliecinoties, ka nekādas papildprogrammas cepuks neizmanto. over and out. p.s. skaidra lieta, ka pļūtiņš sāka brēkt "wh wh", jo cepuks spēlēja pretējā komandā un kādas 3 reizes viņu nošāva. Un stienis tev pašam, stulbenīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 moviks jau ir zutaisits forsi noskatoties to es sliecos uz wh pusi cepuka izpildijuma bet talak noskatoties demkas es atkal sapratu ka wh vinam nav! Vajag macet spelet un uztaisit vinam pirmajam hs kamer vinsh nav paspejis tev! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Stulbeņu bars. Ja jums veidotos normāla sadarbība starp acīm un smadzenēm ( bet neveidojas, jo kaut kas trūkst, šķiet smadzenes ), tad varētu saprast, ka viņš vienkārši šauj, cerot, ka kāds tur būs. Un tur bija tik daudz purnu, ka iespēja trāpīt krietni pieauga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 (edited) ehhh man jau patik kaa macho pasaka ka tur nav wh jo vinsh vnk nevar delj sava ego atzit ka vinsh tomer spele ar wh :/ ta ari parejie sak mainit viedokli ps. vinsh mani ne reizi nenoshava :/ ps. interesanti ko tu teikti ja fury vai vel kads no uberpro uzliktu vinjam banu ! Edited September 25, 2005 by BloodHunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 buutu interesanti uzzinaat ko par shito movie utt, saka pats ceruks Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ehhh man jau patik kaa macho pasaka ka tur nav wh jo vinsh vnk nevar delj sava ego atzit ka vinsh tomer spele ar wh :/ ta ari parejie sak mainit viedokli ps. vinsh mani ne reizi nenoshava :/ ps. interesanti ko tu teikti ja fury vai vel kads no uberpro uzliktu vinjam banu ! fury ir uuberpro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 fury ir uuberpro? un tu saki ka nav ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 BloodHunter tu esi losis blin es vienmer esmu domajis ka cepuk ir tiirs ! da pof ka atvac caur vartiem kip pasaki aztecaa visi nesauj kaukur pa vartiem ceriba kadu apsaut ? Nu nav vinam wh atslabsti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 tikko macho pateica,ka cerikam nav WH uzreiz bus kadi desmit posti ar pilniigu macho idejas atbalstishanu! dazham labam jau nav apnicis dirsaa liist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ehhh man jau patik kaa macho pasaka ka tur nav wh jo vinsh vnk nevar delj sava ego atzit ka vinsh tomer spele ar wh :/ ta ari parejie sak mainit viedokli ps. vinsh mani ne reizi nenoshava :/ ps. interesanti ko tu teikti ja fury vai vel kads no uberpro uzliktu vinjam banu ! ah tu stulbais bots Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 tikko macho pateica,ka cerikam nav WH uzreiz bus kadi desmit posti ar pilniigu macho idejas atbalstishanu! dazham labam jau nav apnicis dirsaa liist? Noceeli man poustu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ehhh man jau patik kaa macho pasaka ka tur nav wh jo vinsh vnk nevar delj sava ego atzit ka vinsh tomer spele ar wh :/ ta ari parejie sak mainit viedokli ps. vinsh mani ne reizi nenoshava :/ ps. interesanti ko tu teikti ja fury vai vel kads no uberpro uzliktu vinjam banu ! pļūtiņ, man trūkst vārdu lai aprakstītu kāds neizmērojams daunis tu esi. 1) Man uzdirst uz kaut kādu pakaļbļāvēju viedokli (teiksim tādu kā tev). Man ir pašam savs viedoklis par visu un es neesmu tāds idiots, lai kaut kādi stulbi dibenā līdēji mani iespaidotu. 2) Tu atkal pierādi ka esi nožēlojams lohs bez jebkādām spējām kaut ko argumentēt. Viss ko vari izdarīt ir uzdirst cilvēkam(-iem) kuri domā savādāk nekā tu. 3) varbūt noskaties aztec demku vēlreiz, ievērosi, ka miri no viņa 3 reizes Iemācies salikt vārdus kopā, moš sanāks kāda pamatota frāze. A citādi tu prosta dirs visiem virsū kā 13gadīgais. Un pagaidām tev liekas "jo vairāk stulbeņu bļaus, jo lielāka patiesība tā būs"... rawenam žetons par mācēšanu skaitīt līdz 2. Izrādās pēc 1 nāk 10. p.s. nukes demku vakarā noskatīšos jo ievēroju ka pļūtiņš man mirc privā kaut ko par to bļāva. p.p.s nafig lai man būtu kaut kas jāsaka ja fury viņam banu uzliktu? Ja cepuks uzrakstīs šeit sūdzību, tad arī normāli lietu izskatīsim. Stulbs gan tu esi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 (edited) daudz es te kkur dirsos ps. sha iemteishu muvij 2otro daljU! Edited September 25, 2005 by BloodHunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ookkk, gaidam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 BloodHunter strikes back!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 njaa... interesanti... varbuut tomeer cepuks nechiito, un mani sapnji par ideaalu speeleetaaju nebuus nemaz tik sagrauti... demkaas tieshaam nekaa nebija (iipashi nuke)... kur vinjsh tik ilgi ar to 2o dalju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 muviks n2 gribu redzet ka jus atpskosiet tos 4 momentus ahh pareizi vinsh ir dambo dzird visu un vinjam ir sievieshu intuicija :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) mjaaa.... sakiet ko gribat, dirsiet man virsuu no 3aa staava, es esmu idiots, bet es nostaajos BH pusee... Edited September 25, 2005 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 K-kaada tizla muuzika taja otrajaa video, deelj taas nevaru neko teikt par to video - buutu labaak atstaajis CS skanjas un taa lai taas buutu labaa kvalitaatee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ok es atvainojos bet muvija autors ir pilnigs 0 es varu visas situacijas pakomenteet un tur nekaa nav... 1) nevienu nenoshauj, bet vienkarshi cauri sienai pamauc zini, es daru taapat TIESHI TAJA pashaa vietaa 2) HE granatu vinsh meta, jo dzirdeja ka tur kads apakshaa shaudaas + tur arii savejais aizskreja un nomira = nekaa iipasha 3) aztec style - pilnigs megalol pljuutinja stilaa... bez komentariem 4) vinsh panjema flashu jo pirmais cauri majai gaja lenaam... bet otrais SKREEJA... logiski ka izvilka ieroci ... nekaa iipasha 5) devil taja momentaa araa bija vienu noshaavis... ja neesi debils un maki radaru izmantot, tad vari noteikt to kur zivis udenii elpo un kur pirzh 6) pedejais moments vienigais bija taads nedaudz interesants, bet taa var but arii sagadishanaas... spriedums: pljuutinsh savu iesauku nav ieguvis velti Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 K-kaada tizla muuzika taja otrajaa video, deelj taas nevaru neko teikt par to video - buutu labaak atstaajis CS skanjas un taa lai taas buutu labaa kvalitaatee... sorry skanjas nemaku uzlikt a muzons rokso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 5) devil taja momentaa araa bija vienu noshaavis... ja neesi debils un maki radaru izmantot, tad vari noteikt to kur zivis udenii elpo un kur pirzh DEVIL BIJ UZ JUMTA UN TUR VINJU NOSHAVA TIKMER OTRS TERORS KLUSAM GAJA KLAT UN VINSH IR MEGA MATEMATIKJIS AR DAMBO AUSIM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Kad iemaaciisies uzlikt skanjas, tad arii saac taisiit muvikus un saukt par chiiteriem... aaa... un starpcitu - veeriigaakie pamaniis, ka pedeeja fragaa tas pretinieks - tieshi peec peedeja ceruk leciena - saaka skriet un tad apstaajaas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ok labi neiechekoju ka vinsh divus noshaava... enivei tu varetu arii muvijus ar skanju taisiit + pievienot klaat notikumus kas risinaas 10 sekundes PIRMS tava izskiroshaa "RE SHEIT VINSH CHIITO" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 Kad iemaaciisies uzlikt skanjas, tad arii saac taisiit muvikus un saukt par chiiteriem... aaa... un starpcitu - veeriigaakie pamaniis, ka pedeeja fragaa tas pretinieks - tieshi peec peedeja ceruk leciena - saaka skriet un tad apstaajaas.... es parliecinata saulit? tad paskaties demku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts