Jump to content
GIGN Forum

Engineer Update Coming


macho
 Share

Recommended Posts

Jauns bloga ieraksts - http://teamfortress.com/post.php?id=3539

es savu ideju jau ieliku http://forums.steampowered.com/forums/show...49#post13796549

nevaru izdomāt, ko inženieris varētu darīt nekādīgi.

Moš viņš varētu ar džipiņu vadāt cilvēciņus uz priekšējām līnijām, 3 sēdvietas un vēl neliels turretiņš mašīnā :) džipam var nosapot tikai benzīnbāku :D un benzīns ātrāk beidzas, uzpildīt var tikai bāzē, ja gadījumā paliek kaut kur pa ceļam, tad darbojas mazais turretiņš un inženieris ar kannu skrien uz bāzi pakaļ. Tikmēr mazo turretiņu un riepas var nosapot :D

ai es nezinu.

Link to comment
Share on other sites

Sentrijam vajadzētu būt tik advancētam, ka viņš sākumā bliež pa pretinieka stikijiem jau tad, kad viņi lido gaisā! Vai varētu būt kaut kāds shields, lai pirmie stikiji neko neietekmē!

Par citām idejām man nav ne jausmas tā kā viņš ir inženieris, tad viņam būtu jāizgudro kaut kādi citi verķi. Piemēram tīkls, kurš uzkrīt uz galvas un sapin pretiniekus vai neredzamais/nomaskētais grābeklis uz kura pareizi uzkāpjot tu noraujies pa seju tā ka nevari pāris sekundes neko izdarīt vai kas līdzīgs :)

Link to comment
Share on other sites

Engijam noteikti vajadzetu jaunu ieroci shotgun vieta , ko specigaku. Un kaut kadu krutaku činijamo riku , kuram vajag mazak metala lai uz4initu sentriju.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Neredzu daudz iespējas endžija updeitam, kas nepadarītu šo klasi overpowered... viena iespēja- nomainīt šotganu. otra- iespēja dabūt krutāku wrenču (tjipa, ātrāk ceļās/repairo, bet mazāk hp sentrijam/dispanseram).

Jebkādas mahinācijas ar esošajām celtnēm būs a) bezjēdzīgas, B) padarīs klasi overpowered.. Bet vispār šitamo update gaidu ar nepacietību, patīk mazie strojbati..

Link to comment
Share on other sites

lai risinātu problēmu, ka inžinierim jāiet tik liels gabals mājās, varētu uztaisīt, ka inžinieris varētu caur teleporta exitu tikt uz teleporta ieeju. attiecīgi tas varētu būt kā ūbers, teiksim, pa katriem 10 teleportētiem savējiem, tu vari vienreiz izmantoto teleportu caur otru pusi.

Link to comment
Share on other sites

vismaz kāds noskatījās

un par tēmu runājot , endžijam būtu vajadzīgs dispansers kas dod par 25% mazāk metāla, bet nodrošina ar airblast sistēmu, upgradojot to dispanseru samazinās laiks kad atkal airblast būs gatavs. Ļoti noderīgs pret demoman, kas aiz stūra spamo sticyus un tavs senrty is like beep ..... beep ..... be"kabloie" , bet ar jauno dispanseru kamēr tas dzērājs samet 3-4 sticyus , tavs dispanser aizpūtīs tavas nepatikšanas prom.

pirmajā līmenī 20 sekundes otrajā 15 sekundes trešajā 10 sekundes

p.s arī ļoti noderīgs pret spiegiem , bet baigais mīnus tas ka ja tos dispanserus saspamos (greffing) tad nekadīgi nevarēs tikt klāt

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...