AmE Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Nav jau nekas pret spēlēšanu, lai jau spēlē... Es vienkārši neskatos ;D Kā jau viens te minēja , slow motion... Nesaprotu, par ko var cepties, nepatīk - neskaties bet sieviešu tenisu skatos un iemesls jau arī ir minēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 es noteikti ticu ka vinjai ir 17 gadi un vinja ir nelaimiga un tu esi vinjas vieniga ceriiba aa..cash.. es jau ar meitenem saaku parspriest par komandu.. pashlaik vinjas vel mazlet uztraucas par muusu piedalishanos gerbtuvees:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Un draudzene man ir , bet tagad ir brivas attiecibas , jo vinja ir haga Ta ka pishos pa labi un pa kreisi Labak uztraucies par sevi un savu vederinju. Šeit kārtējo reizi izpaužas tavs pašpasludinātais elītisms. Nu kā ellē ratā tu vari zināt, ka tev "mazie prieciņi" ir vairāk kā divītim? Nu kā? It īpaši ņemot vērā, ka divītim cik atceros ir sieva. p.s. tā noteikti ir riktīgā draudzene ar kuru attiecībās var pisties pa labi, pa kreisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Ezic neesi pajolis Laikam tev nav skaidrs , ka haga atrodas vairak neka 1500 km . Sorry bet man tevis ir zel , ja tu nezini , kas ir briva tipa attiecibas Ko man darit ble 3 meneshus raustit ? un gaidit , kad draudzene bus atpakal. Divitim ir sieva , tu neesi sadzeries ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 man sievas vairs nav. gruuti t ka teikt palies dievam.. nebija suudiigi omg tas nozime ka tu menesi onane lai vienreiz dabuutu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 omg tas nozime ka tu menesi onane lai vienreiz dabuutu.. No kurienes tu to rauj ? Tu nelieto kadas tabletes ,vai ari tu redzi lietas ko citi neredz. (domaju par pilnigi izgudrotu tekstu lasishanu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 GIGN ikdiena Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Skaidrs ar tevi Ezi Duraks tu esi un paliksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Vienīgais duraks dzīvo tev biksēs, kurš nevar izturēt pāris mēnešus bez seksa un sauc brīvās attiecības par attiecībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Man nav ko teikt , iznjemot tieshi prieks tevim , izskatas ka tev nav bijushu draudzenu , un tu daudzas lietas laikam nesaproti, bet ko lai dara ja gjerbies kaa mulkis, un kaut vai ar izskatu meitenes nevaru dabut Edited February 23, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Nezodz manu smailiju. Ar meitenēm man nav problēmu un vienīgais no mums, kas te šobrīd kaut ko nesaprot, vismaz definīciju vārdam 'attiecības', šķiet, esi tu. Man nav pieņemams tāds dzīves stils un es nekad nesapratīšu cilvēkus, kuri ko tādu dara. Attiecības vai nu ir vai nav. Ja nevari saturēt desu biksēs un mirsti uzreiz kā pāris dienas neesi izmērcējis viņu kādā caurumā, tad tu attiecībām vēl neesi gatavs. Yo. EDIT* Kamēr rakstīju, tu paspēji nospīdēt vēlreiz. Paskaidro, lūdzu, sīkāk. Tev ir kaut kādas pretenzijas pret manu ģērbšanās stilu vai vizuālo izskatu? Vēlies par to parunāt? Edited February 23, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Ar meitenēm man nav problēmu un vienīgais no mums, kas te šobrīd kaut ko nesaprot, vismaz definīciju vārdam 'attiecības', šķiet, esi tu. Man nav pieņemams tāds dzīves stils un es nekad nesapratīšu cilvēkus, kuri ko tādu dara. Attiecības vai nu ir vai nav. Ja nevari saturēt desu biksēs un mirsti uzreiz kā pāris dienas neesi izmērcējis viņu kādā caurumā, tad tu attiecībām vēl neesi gatavs. Yo. Gribu tevi redzēt pec 3 mēnešu sausā perioda. Ezic taa ir tikai fiziska bauda. Bez emocijam. Draudzene bija atbraukusi uz ziemassvetkiem , patusejamies kopa visu laiku , kad vinja bija LV , runajam par to vai ir sanacis pa kreisi nolaist. Hello skaistuli , es nemekleju sievu vel , bet cilveku ar kuru kopa tu juties labi. Pi6uks ir tikai viens maza dalja no ta visa. Edit: pirms kada laika , kkur tavas bildes paspideja. Ka tu gjerbies ? Vienkarshi nekā , prasti. Edited February 23, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Parādi man kādu, kurš bez seksa būtu nomiris. Neredzu problēmu iztikt bez tā ne 3, ne 6 mēnešus. Tādas interesantas jums tās sarunas - aprunājās kurš un ar ko papisies un dzīvo laimīgi tālāk, man prieks par tevi. Kas attiecas uz manu ģērbšanos un vizuālo izskatu, bildes studijā. Un vismaz 3 argumentus kāpēc es ģērbjos prasti un slikti izskatos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Ezic , tas ka tu vari izturet bez problemam , tikai pierada to , ka tev ir bijushi tadi periodi Nu piedod man , bet laikam tev vienkarshi nepatik mazie priecinji vai ari neesi spejigs sev tos sagadat. Edit: ezi es teicu , ka bildes pazibeja kaut kur . Ta ka es nezinu , ka tevi var draugos atrast , vai ari kur tavas bildes var dabut , ieliec studija vinjas pats. Triperi tu pats vari raut .Laikam no pieredzes ? Edited February 23, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Jā, man ir bijuši tādi peridoi. Man par to tagad būtu jākaunās? Tādām lietām manā dzīvē nav tik augstas prioritātes kā tev. Un man ir patstāvīga draudzene, līdz ar to man nav jāskraida pa pasauli un jārauj triperis no dažāda veida vieglām meitenēm par katru cenu tikai tāpēc, ka gribētos seksu. Bet kam gan es to stāstu, misteram universe, kurš ņemas apkārt katru dienu. Joprojām gaidu argumentētu atskaiti par manu vizuālo izskatu un ģērbšanās stilu. Edited February 23, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Ai, Pēteri, kraties pa disenēm tālāk un turpini uzskatīt, ka esi intelektuāli un fiziski paraugs citiem vienaudžiem. Es nekad nesapratīšu šitos zemā IQ čaļus. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Pikaso nejau es te sāku Pa disenem es nekratos , ir tikai vienas balles kuras es apmeklēju . Uz klubiem jau kadu laiku nav tolka iet. Nav ne muzika , ne publika vairs. Edited February 23, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 VIENĪGAIS kur hivemind var piekrist ir par klubiem... bet common, 3 mēneši nav tāds periods, ka bez seksa neizdzīvot ;DDDDD bet ko, ja jau viņa draudzenei nav nekas pretī, tad lai dara ko grib... ne jau visi ir tādi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) NU ami es jau to meginu ieskaidrot puishiem sheit. (runa iet par attiecibu tipu) Edited February 23, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Tas, ka Juus tur runaajat par attieciibaam un par seksu ir cool, vismaz turpinaas eerika iesaaktaa teema par sievieshiem sportaa. Sex, kaa zinams, arii ir lielisks sporta veids. Par taam attieciibaam - nu tas ar taa, katram savi uzskati. Bet nu saakt kaut kaadus apvainojumus par gjeerbshanos gan ir pretiigi, not cool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Tom un apvainojumus/pieneemumus ar ko tev ir mazie priecinji ari ir not cool. Bet nu ezis ar savu sudu mani nokaitinaja , atlavos izmest repliku par gjerbshanos. Un divit Redzi nu , gign tusa , atvedis biji meitenes , vienk lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Un draudzene man ir , bet tagad ir brivas attiecibas , jo vinja ir haga Ta ka pishos pa labi un pa kreisi AR KO?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!? MUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekausis Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Hivemind , pasaki man lūdzu, vai tas, ka tu krāp savu draudzeni ir normāli?! P.S. Protams nav mana darīšana, bet būtu interesanti dzirdēt tavu atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) brīvās attiecības nav krāpšana... ps. galda tenis ir interesants, kad sievietes spēlē... Vaid mazliec citādāk nekā tenisā un ja parāda slow motion tad var pasmaidīt par grimasēm (apzinos ka man nebūtu labāka ) edit: iespējas: 1. tas ir kā pats cilvēks saprot brīvās attiecības 2. iespējams hivemind vienkārši nolohojās rakstot to teikumu un tagad pats cietīs no tā... man jau poh, es ne atbalstu brīvās attiecības, ne tādas piekopju, vienkārši saku, tā ir katra cilvēka brīva izvēle. Edited February 23, 2010 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now