Jump to content
GIGN Forum

Yo!


Recommended Posts

Iespējams nevarēja saprast manu domu, jo es līdz galam tā arī to neuzrakstīju. Doma ir tāda, ka labāk csdm spēlēt defaultajām mapēs kā, piemēram, de_dust2, de_nuke, de_inferno, de_tuscan, de_train, de_aztec . Atšķirības pēc būtības nav, kur trennēt savu aimu, bet tas arī nenozīmē to, ka jāsaliek pokemonu mapes iekšā maplistā. Tik īss maplists daudziem varētu likties vienveidīgs, bet nu šāds csdm man personīgi labāk patiktu.

Link to comment
Share on other sites

esmu par, jo tieshaam taas mapes kas tur staav apniik, un taa kaa man vairs nav xm tad naakaas speeleet to kas tur ir <_<

office ideaals variants, par asfaltu esmu kategoriski pret, vispaar taa mape riebjaas.

Link to comment
Share on other sites

Tu tu nulle 0 , esi vispār officu rāvis csdm ? Ja nē , tad muti ciet. Pokemons vienīgais esi tu. Kamēr csdm nešāk iekšā krāmēt kkādas kreisās mapes, tikmēr csdm tā pat būs ok. +100 par officu csdmā.

Link to comment
Share on other sites

Fuzzy, neņem hivemindu galvā, viņš mums te ir lokālais dirsējs, pēc idejas viņš māk lieliski debatēt un pamatot savus argumentus, tāpēc šajā forumā viņš acīmredzot atpūšas no skarbās ikdienas un vienkārši krāmē visam virsū, kas pa rokai.

Tu tu nulle nulle!

Kas attiecas uz office - tā ir relatīvi bezjēdzīga karte csdmam, ne tur var trennēt aimu, jo šauras vietas, ne normāli spēlēt (bieži nošauj no aizmugures vai sāniem), bet nav arī tik traki, daudz labāk par citām cs kartēm jau ir (izņemot italy, tā bija ok).

Link to comment
Share on other sites

Tak neiet jau runa par kkādu aima trenēšanu, bet vnk ielikt cs_office spēlēšanai, priekam un tas arī viss?

tas tiešām tik grūti?

jeb kurā gadijumā to varēs tācu izņemt!

Edited by thsEe
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...