ThoM. YorK. Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Tagad sanaacis taa ka malkoju Maximaa iegaadaatu akcijas Apinīša 2l alinja... Liekas tiiri ne ko... Kā jums??? Un kaa vispaar alus 2l iepakojumos... Piemeeram, Bauskas tajaas 1,5 nav tas kas 0,5, taa pat arii Apinītis stikliniecees.. Nesen baudiiju Garais stiklaa - tiiri patiikams un baudaams aliņš, ko ar 2l pudeleem nevar saliidzinaat(baudiits pirms ~ gada, mož kas mainiijies)... Lieta taada ka plasmasa nav iistais materiaals kamaa saglabaat/patureet alu, bet ja ejam uz kvantumu, kas buutu labaakais P.S. Reiz FHM lasiits tika ka Plostnieku labais, bet manupraat stipri neatshkiraas no Apiniisha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 GARAIS UN WALTERS, tie vislabākie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 bauskas,tervetes,cesu un tikai 0.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Sāksim ar to, ka 2l pudelēs tas nav alus. Es īsti nezinu, kas tas ir, bet alus tas točna nav. Un Walters ir lietojams tikai stiprais. No 2l dzerams ir Piebalgas. Visu vasaru nodzīvoju uz sarkano Garo 2l. Bija kompānija, bet nebija naudas. Ja dzer ātri, tad var sajust attālu alus garšu.Vispār 2l pudeles ir genocīds. Šobrīd ikdienā lietoju Tērvetes Senču, @ Rimi = 0.56Ls. +1 raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Divlitrīgās pudeles ir domātas, lai to alu izlietu pa glāzēm un uzreiz, nevis malkot visu dienu kā to dara žūpas. Man vismaz tā šķiet, kaut gan neesmu dzēris ne apini, ne vanagu, ne garo un visus tos brīnumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Nekad neņemat optima alu, garšo pēc ziepēm. 2litrenes jaidzer ātri, citādi pēc 15minūtem atšalejas un garšo pēc herņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Bet tagad viņš ir svaigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 Šobrīd ikdienā lietoju Tērvetes Senču, @ Rimi = 0.56Ls. +1 raprock Pretrunaa esi ar savu paarlieciibu/uzskatiem... Ja 2l pudelees alus nav alus, tad vasaraa vareeji attureeties... :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Es neteicu, ka vasarā dzēru alu. Es dzēru Garo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Garais zaljais nav ne vainas...Ja panjem uz 2viem hokejam 2vam glazem katram sanak,nav nemaz tik sudigi...Pilzenieks Aldara bamslis arii OK,bet ja izdzer vinju isaa laika spridii un no glazes dzer,! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Man gan 2l pudelēs alus negaršo. Viņam tāda "plastmasas" piegarša. Ja nav pietiekoši naudas, lai varētu atļauties kkādu normālu, tad labāk paciesties līdz nauda parādās. Pats šausmīgi esmu iecienījis Zelta alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Godmani, drīkst ielikt bildi, kur tu aiz darba tukšo Pilzenieka ciksu? Diezgan episks skats normālu, tad labāk paciesties līdz nauda parādās. Pats šausmīgi esmu iecienījis Zelta alu. LET'S START THE FUCKING BEER WARS!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamis? Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Pūšļos ir spēks Un tomēr, labāk dzeru normālu alu no 0.5 pudelēm/buņdžām nevis kkādu pūšļus. Nav naudas? Nedzer vispār, būs nākamajā reizē vismaz kapeikas vairāk, lai zolīdi iedzertu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 2L tilpums nav domāts, lai baudītu šo aliņu, bet gan lai to vienkārši dzertu. Arī tad, ja tas tiek saliets pa glāzēm, tas tomēr nav alus, tīri principiāli. Vismaz es nevarētu baudīt alu, kurš ir liets no plastmasas pudeles. Tiesa gan, muļķīgs stereotips, jo, ja es nezinātu šī alus izcelsmi, es viņu izdzertu / vai atteiktos. Pats dzeru tikai Tērvetes, Piebalgas, Bauskas, Užavas, Brenguļu un Valmiermuižas alus. Citus no augstās šķiras nav sanācis pagaršot. Izvēlos šos, jo tāpat vairāk par 2 pudelēm nekad nedzeru. Pilnīgi bauda dzert šos aliņus. Esmu novērojis, ka Tērvetes alus aptuveni pirms gada zaudēja savu kvalitāti un kļuva krietni vienkāršāks. Importa ražošanas resursi, ietaupījums - es nezinu, bet tas daudz ko iespaido garšas, kvalitātes un atstāto seku ziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 cash es tev shas ielikshu...pizd1 bleee Pats dzeeri kad biji Liepajaa ar mums bamsli nu nav jau tas bamslis tik labs kaa pudeles vai izlejamais alus,bet ja kabatu spiezh,neko dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 Paskaidro kaa taa plastmasas garša izpaužas/paraadaas vai kaa tur... Kaada ir taa plastmasas garsha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) Pārsvarā lietoju šādu, pats arī neticēju, ka varētu būt labs, bet pamēģinot domas mainījās. Patīk kā garšo, var izdzert daudz un nebūt pārdzēries un pohu arī no tā nav. Kā arī lēts, pa to pudeli 1,60 Ls Edited February 13, 2010 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 2.5 l! driiz bus 3.5 un 4 l. Ta tik turpinat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Manuprāt 2L, alus ir domāts žūpām, lai paņemtu sev 2 litrīgo izkautu un tad mazo blašķīti, visu dienu esi pālī garantēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 No 0.2 snabisha un 2l alus pali? Yea write. Nu nez 2l dzeru,bet reti, retos gadijumos, nu bet tos 7gradigos par to 0.5 nedzeru, spirta piegarsha. Vot 2l 7% dzer zhuupas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Man patīk Bauskas 1L pudelē. Foršs. Īstenībā labāks par jebkuru citu, tai skaitā stikla pudelē, nu ok, varbūt, Užavas ir vairāk baudāms, bet visādi citādi Bauskas 1L ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) noyd, gribi teikt ka nē? lol, kā tad tu domā, kapēc bomārī vienmēr ir normālā štīmī? jo ar 4ls, viņi var būt pālī uz visu dienu. atvičaju tā ir, pašam tā ir gadījies, ka izdzer 2L garo un tad pāris mutes šnabi, atceros 0! edit; labi goodmenam tas nav nekas! Edited February 13, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamis? Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Nu nez 2l dzeru,bet reti, retos gadijumos, nu bet tos 7gradigos par to 0.5 nedzeru, spirta piegarsha. Vot 2l 7% dzer zhuupas. Visi spirtotie ali ir tie, kuriem alkohola grādu promiles pārsniedz 4.2% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 Nebija runa par 2l kauri paarsniedz 6 graadus (7 graadi vismaz), jo tos par aliem neuzskatu, jo alus prieksh manis ir ap 5 graadiem +/- graads.... a paareejais jau ssuds, bet tas mans viedoklis, jo daudzi jau neatbalsta alus padzershanu no 2l pudeleem, jo visi var atljauties taadu pashu tilpumu njemt Užavnieka un ja saak reibt no 6l alus, tad man prieks par Jums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Nu jaaa 2l 7 gradigais + 0,2 blaskjis varetu buut naidiga kombinacija bet ne prieksh manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now