Jump to content
GIGN Forum

Aptauja! Cik Reizes Tev Ir Pārkarsis Dators?!


0xDEAD BEEF
 Share

  

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nesen, pirms kādas nedēļas nokūpēja baroklis. Un turpinot iepriekšējo tēmu, par tiem barokļiem. Tā kartiņa, kas nokūpēja bija ATI 2900XT. Viņai pat vajadzēja divus ( !!!!! ) papildu barošanas konektorus - 6 pinu un 8 pinu. Sit mani nost, bet neticu, ka mana sistēma, kas tagad griežas uz 500W barokļa ietu ar Tevis pieminēto 350..

Un par kūleriem - lielās redeles liek ne tikai tapēc, lai būtu vēsāk, bet arī klusāk. Intel stokiem laikam ir 92 mm fans. ielajām redelēm var uzlikt 120mm. Lielākiem kūleriem vajag mazāk apgriezienus, lai spētu dzesēt tikpat efektīvi un arī efektīvāk par mazākajiem.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

jā, video kartes tagad ēd pamatīgu elektrību.

400W mūsdienās ir out of the question.

http://ati.amd.com/products/certified/powe...lies.html#pstop

par tēmu runājot. stock cooleris iet bez problēmām aptuveni 3 gadus. ja regulāri 3-4 mēnešos veic tehnisko apkopi, atbrīvo no putekļiem, tad velk vēl vairāk. stocks ir stocks, domāts arī stock frekvencēm. zaalmanu vari likt, ja taisiet nenormāli geimot. stocks vienkārši var neizturēt slodzi, ka visu laiku jāgriež uz maksimumu. nekas nav paredzēts maksimālai jaudai, visam ir sava optimālā jauda. maksimums ir tikai robeža, kuru dažreiz sasniedzot, var būt pizģec.

Link to comment
Share on other sites

Es hz kā ar stacionārajiem, 2 vai 3 gadus uz laptopiem dzīvoju, viens asusnieks pa defu nereāli cepās (visticamāk, ka jāiztīra) un HP konkrēti deg kad tf2 kapāju, bet nu tāka nevar roku pielikt klāt, cik vispār liela iespēja, ka nosvilināšu viņu geimojot?

Link to comment
Share on other sites

Man ir Pentium 4 Prescott ar stock un 7300GT ar pasīvo dzesi. Dzenājot spēlītes paralēli varu vārīt tēju un cept olas. BSoD vēl neesmu norāvis, restartējies arī nav. HA! Lētā gala Acer portatīvais īpaši nekarst. Regulāri tīru un nedzenāju neko smagu. Ofiss, nets, filmas, mūzika.

Bīf, tev uz šejieni.

Link to comment
Share on other sites

Stulbi atbilžu varianti.

CPU kūleris man stāv orģinālais jau pāri 3 gadiem, bet tākā tas ir kvuadriķis, tad tas nekad nav vairāk par 30% noslogots.

Taču ieslēdzot visu, bet Warcraftu, mans videokartes kūleris netur līdzi, videokarte uzkarst līdz baltkvēlei un izruba datoru.

Vajadzētu nopirkt kūleri prieks videnes, arī WoWā drošvien lielāku FPS izspiestu, bet baigais slinkums meklēt un likt virsū. Plus roka neceļas datorā naudu ielikt.

edit: patiesībā, varianti ir ok. tikai trūkst viena.

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

ar stock nav arshana...principaa,ja lieto ko vairaak par inetu..

kautgan amd es 3200 -o dzinu ar stock. gaaja uz 2,55ghz arii super pi stabili.

a tad nopirku ttbt...tas IR zveers..klusu+3500o amd dzesee ocotu miera veejos..

aa 85gt nviidijAi stock suudus raveju laukaa un brutaali uzlieku 80mm klusu fanu,kuru dfi-lp kontrolee peec temp.

n0r3k : a man likās ka divīts māk tikai sevi uzklokot ar 2L alus pudeli, traktoru ar oktāna palielinātāju un lauku normāli uzart. Izrādās, ka arī kompi klokot prot :D

Link to comment
Share on other sites

Liekot kopā jauno kompi sākumā gribēju ņemt kaut kādu šitu, kas līdzīgs stock (jo bija nopirkts OEM procis, bez BOX). Ieteica paņemt lielāku redeli - Scythe Mugen 2. Klusums točna. Neesmu gan nekādu dižo burn testu laidis, bet zem ikdienas spēļu slodzes nekas nespēj uzkarst. Protams vērā ņemams arī fakts, ka procis downklokojas, kad nav nepieciešama visa jauda, līdz ar to ātrāk atdziest. Ak jā, procis i5-750.

Piektās sērijas radeons arī tāpat, pat pie slodzes ventilators vairāk par 30% nav griezies.

Elektrību arī ok taupa - idle pat mazliet mazāk par manu veco kasti.

P.S. Jā l1nk1n, es esmu viens no tiem, kuri patiešām nopirka to, par ko topiku taisīja.

Link to comment
Share on other sites

bullshit, četrus gadus nebiju aizticis savu kasti kopš nopirkšanas brīža, nesen attaisiju un protams putekļu tik daudz, ka uzreiz cirvi varēja pakārt, biju spiests to darīt, jo pārāk jau uzkrītoši lagi bija, iztīriju un viss atkal ir ok, kā tikko nopirkts :)

btw vecā mistkaste uz kuras šad tad filmas skatos vel ilgāk darbojas netīrīts, P3, nu cik viņam gadu, kādi 8-9 jau ir, arī strādā bez problēmām :D

Link to comment
Share on other sites

Epix, Tu pats seko līdz tam, ko saki ? Tu sākumā noliec manu teikto, ka 3 gadus iet bez problēmām (citiem vairāk, citiem mazāk, ok? nepiepisies) un pēc tam apstiprini manis teikto, sakot, ka bija pārāk daudz uzkrītoši lagi 4-ajā gadā. Datoriem arī dod garantiju 2 gadus. Tev dators iet 3 gadus un ko, tagad sāksi viņus nodirst, ka Tev iet vairāk kā dod garantija ?

Link to comment
Share on other sites

ja regulāri 3-4 mēnešos veic tehnisko apkopi, atbrīvo no putekļiem, tad velk vēl vairāk. stocks ir stocks, domāts arī stock frekvencēm. zaalmanu vari likt, ja taisiet nenormāli geimot. stocks vienkārši var neizturēt slodzi, ka visu laiku jāgriež uz maksimumu. nekas nav paredzēts maksimālai jaudai, visam ir sava optimālā jauda. maksimums ir tikai robeža, kuru dažreiz sasniedzot, var būt pizģec.

:)

problema rodas no putekliem tikai taja, ka visu lenak kompis izpilda - kopee, instale....

hvz ko jus tur makaronus gaazhat kastee, nekad nekas nav parkarsis :D

uzskatu, ka visi shitie yo yo kuuleri u.c. shiti ir pimpja staipishanai, nav gadijies redzet, ka stocks izpildijuma butu lenaks.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Uzkarsis bija tad,kad pārklokoju par daudz un centos uzspēlēt GTA IV,viss slimi vienkārši,un runā itkā celeroni esot baigi OC zvēri.

Tā tīri stock kūleris apmierina :)

p.s kāds nezin kā ar to OC? salikeot reizinātājus,pēc kāda laika palielinot CPU slodzi,melna bilde. Itkā vajagot voltāžu celt - ar stock vispār kkas tāds iespējams?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...