Jump to content
GIGN Forum

Tf2 Gign


pleasure
 Share

Recommended Posts

cmon hive, tev obligāti tas bija jāpasaka?? Oriģinālais tf2 bija ahūni interesants, bet tagad protams tādam, kā tu, kas sācis tf2 spēlēt no laika, kad ir iznākuši dažādi uzlabojumi, tad protams tas var likties garlaicīgi. Tā kā es šo spēli spēlēju no paša sākuma, es varētu spēlēt arī oriģinālo tf2 mierīgi un tas tā pat būtu interesants!

Link to comment
Share on other sites

Tieši tāpēc clanwar modos liela daļa spēlētāju Eiropas līgās vēlas spēlēt tikai ar Medic unlockiem. Spēle bez unlockiem vecajiem spēlētājiem ( tie, kas sākuši spēlēt no paša sākuma ) var uzdzīt nostaļģiju, bet jaunajiem - riebumu, jo nevar skraidīt ar šīldu, kuram cauri 2 kritiskās raķetes neiet, vai ar cirvi, ar kuru nocirst kādu, garām skrienot, ir vieglāk kā 2 pirkstus apmīzt. Offtopiks rullē!

Link to comment
Share on other sites

absolūts bullšits.

Parastais invisibility watch bija ļoti ok, bija gan pagrūti, kad ammo neko nedeva, bet kad to ieviesa, bija jau labāk. Pie tam, sākumā cilvēki nejēdza tik labi spycheckot, tāpēc viss bija kārtībā.

ar spēli nebija ne vainas, es starp citu statistiski esmu vairāk spēlējis pirms visiem apdeitiem, lai gan grūti tagad iztēloties pyro bez airblasta :)

p.s.

interesanti ar kuru no spiega ieročiem nav dirsā, ja ir "normāls pyro komandā"?

Link to comment
Share on other sites

Not a spy person , bet anyway , varu teikt ka gign puba nospelejot ~170h esmu diezgan labi iemacijies ownot tf2, ja kadreiz ar demo biju nulle , tad tagad ar demo man skriet un bombit ar stickyiem ir diezgan viegli.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...