Jump to content
GIGN Forum

Par Emci

eziic
 Share

Recommended Posts

Nu tad čau atkal! Milzīgs paldies Ezīc, kas izveidoja jaunu topiku, kas mani 100 % saprata, kā arī Teddy, kas man aizstāvēja un visiem pārējiem, kas bija par mani! Es visu šo vēroju no malas un domāju, ka tas viss beigsies jau vakar, bet dareks palika pie sava un pareiz darīju, ka neko nepostoju, jo tas būtu lieki! :thumbsup:

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da bljeg, pisat ezi(ne uz Tev eziic tas bija domaats :) ), Ko var braukt vinjam virsuu? Kursh te dienu dienaa teeree savu laiku, lai izskatiitu suudziibas, skatiitos trilijons demkas un ciiniiitos ar chiiteriem? Shoreiz par to, ka vinjsh palicis pie saviem principiem, vinju noliidzina ar zemi. 1 nepareizu lietu izdara un nu vsjo, vinjsh tagad redz ir pimpis pa dziivi, ne? Aksti.

Edited by jonathan

Pēc tāda paša principa, kā tika banoti čaļi pirms 1 gada vai 2 un kā tiek banoti tagad. Šeit ir 2 lietas, kas ir sakāmas man, ja viņam(emcim) tika bans noņemts tad kādam arī ir jāņem pārējie šādi tipa bani nost. Cik tādu varētu būt, es te jau esmu rakstījis jau 10 reizes. Otra lieta, ja noņēmāt šo vienu banu nost, tas pilnībā neko neatrisina. eMcim vienkārši šoreiz nepaveicās, ka tas bija viņš. eMcim gribēju pateikt, ka tik tiešām, man pret tevi nekas personīgs nav. Vai es nākošreiz rīkotos savādāk? Nē. Ja tā tiek banoti cilvēki, tad tādā veidā ir jābano visi. Un pilnīgi pofig vai tas ir emcis vai howlers, vai saša. macho saka, ka tā banot nedrīkst, es tam piekrītu, bet tad nedrīkst banot nevienu šādā veidā un tie bani ir jāņem nost. Ko darīt ar pārējiem baniem, man, itkā, ir brīvs laiks un varētu revidēt to banlisti, bet pēc šī visa esmu noguris.

p.s samuray, tad ņem nost banu arī howleram, kuru nobanoju pāris dienas atpakaļ. Pārējo cilvēku zināšanai, tas bija cilvēks, kurš bija admins uz gign servera, bet tika nobanots par wh. Tagad viņš bija atgriezies un, protams, banu atkal es uzliku.

p.p.s Es vēl jo projām neuzsktatu, ka esmu izdarījis kaut ko ne tā. Ja šis bans ir nepareizs, tad tā kļūda ir jāmeklē sākumā, nevis beigās un tad tam ir jāpieliek punkts. Es šeit varētu nosēdēt visu dienu meklējot to adminu banus, kuri šeit tik ļoti oponē tieši šo banu un ieliktu šeit iekšā identiskus banus no viņu puses. Bet nafig man to, tie admini paši saprastīs un ar savu liekulību var iet...

p.p.p.s macho, apskaties banlisti, pat pietiek ar pirmo lapaspusi, lai atrastu vēl šāda tipa banus.

Edited by darek

Banots iepriekš. Pēc nicka tika apskatīts, čalis ar tādu spēlēja tagad serverī, tāpēc arī bans. macho, tu vari izstiepties vai sarauties taču tā tiek banoti cilvēki gignā. To neizdomāju es un tas nav nekas jauns. Nenicini spēlētāju, nicini spēli, kura šeit tiek spēlēta.

Un ja ienaaks chalis ar niku Janis vai pr0-killer, ja vinjsh buus ieprieksh banots, tad ir 100% jabano? Visaadi mindi, keshi feiko nikus norauj ar kada niku banu, tad tas noziime, ka vinjsh ir jabano. Interesanta logjika.

Nee, nu jaa niks taads pats, bet nevar jau zinaat vai tas IR tas pats chalis vai nav.

:sitiens:

Skatos, ka tu esi viens no visneaptēstākajiem čaļiem gignā ko esmu redzējis pēdējā laikā. Tev vēl jo projām neaiziet, ka tā bano visi admini, ar retiem izņēmumiem? Par piemēru eziic. Pat vismiermīlīgākais admins Ads tā ir banojis. Vai loģika ir pareiza vai nepareizi, ne man par to spriest, bet ja reiz tādi bani tiek likti, tad kāda huja pēc izņēmuma kārtā kāds tiek noņemts. Jā, loģika ir nepareiza, bet nepis galvu man, ne es to iesāku un lietas labā kaut kas ir jādara. Tāka, sēdi biksēs, klaun, un nekaitini mani.

Nu tad konkreets jautaajums PAPAa'm. Peec nika banot nedriikst? Ja vinjsh ir banots un vinjam staav aktiivs bans, bet chalis ir nomainiiji ip un speelee. Banot nedriikst? Japeeta vai chiito vai nee? Ja taa tad es nevaru sagaidiit kad shito topiku un spriedumu redzees taadi chiiteri kaa piemeeram dEqu, kursh te nospeeleeja nezin cik stundas, kameer izdevaass vinju piekjert. Chiiteriem tad lielas beedas nebuus, nomaina ip un dragaa atkal, kameer vinju piekjers. Runa nav paar niku jaani vai pr0killer, bet par identisku niku kaa piemeeram dEqu. Un ja tieshaam nevar banot balstoties uz niku tad es saku uzreiz, ka es uz to neparakstiijos, netaisos seedeet visu dienu specos un ljaut chiiteriem njirgaaties par mani. Nezinu, kas ir bijis slikti liidz shim, cik suudziibas ir bijushas saistiibaa ar sho teemu?

Es saprotu, ka tev nepieliec, kad tev pasaka ar pirmo reizi. Tev vienkārši vēl nav pārgājis jaunības maksimālisms bērniņ , vai arī urīns galvā vēl tek. Ja tev nepatīk atzīt savas kļūdas un tas tevi kaitina, tad aizej nomierienies un pasit dūrītē. Varbūt paliks labāk.

Neņem ļaunā,bet es nenobijos.

Edited by EmptyZiepes

Vēl viens posts no tevis ar šādiem uzbraucieniem man, nobanošu no foruma un būs vienalga vai man noņems tiesības forumā. Un vēl jo projām neredzu kur tad īsti būtu mana kļūda, ja šādi tiek banoti čaļi jau cik gadus.

Apbrīna vērts murgs.

darek pilnīgi pareizi izdarīja, ka izbanoja viņu. Ja mēs sekojam principam , čekot xfb un xcheck, tad šis bans ir pamatots. Ja nečekojam un neskatamies xfb , tad viss, tie kas tā banos, tiem pravas nost. Paskatīsimies, cik "aktīvi" paliks visi admini.

Jā, ir skaidrs, kapēc tā bļaušana, jo eMcis visu gadu sērverī ir skrējis un skrējis un nav ticis banots, bet tagad viņu nobanoja.

darek pilnīgi pareizi izdarīja, ka izbanoja viņu. Ja mēs sekojam principam , čekot xfb un xcheck, tad šis bans ir pamatots. Ja nečekojam un neskatamies xfb , tad viss, tie kas tā banos, tiem pravas nost. Paskatīsimies, cik "aktīvi" paliks visi admini.

Jā, ir skaidrs, kapēc tā bļaušana, jo eMcis visu gadu sērverī ir skrējis un skrējis un nav ticis banots, bet tagad viņu nobanoja.

Tak nejau vinsjh chiitoja, bet kesh... Tur jau taa lieta. Tajaa laikaa pat kesh ar visiem nikiem gaja iekshaa...

Bet nu, lai nu taa butu. Piemeram, ja viens chalis ieies ar chiitiem un ar niku SaS^MAN un es par to neko nezinu peec tam nakamajaa dienaa eju serverii un mani izbanotu, ka esmu ieprieksh banots tas buutu kaa "WTF?" . Nezinu, lai jau izlemj tie pieredzejushakie. Bet, nu fakts ir taads, ka reali eMcis chiitojis nav, jo banu norava kesh.

Come on! Ko tad es darīju serverī 300 stundas. Domājat es 300 stundas spēlēju, lai spēlētu ar wh un mani nobanotu ! Kāpēc ir domāti admini, lai nobanotu niku, vai vērotu spēlētāju vai vinjš čīto ? Saprotu, ja man būtu vienāda ip! Paprasat jebukuram cilvēkam, kas mani pazīst, vai, kas ar mani ir spēlējis, es neesmu spēlējis ar wh un to nedarīšu... Banu noņēma, viss ir kārtībā!!! Es saprotu darek, vinš darīju visu pēc noteikumiem, bet to jau varēja izbeigt daudz ātrāk. Vienkārši aizlockojat topiku, pietiek, to ko man vajadzēja, tas ir izdarīts!!!!

Kaa es tagad redzu sho sitaaciju. eMci, par Tevi te iisteniibaa vairaak neiet runa, jo kaa tika noskaidrots Tu esi ilgadeeji zinaams speeleetaajs, kas nokljuva kesh'a nekjiitrajaas speeliitees. Tev banu nonjeema un Tu jau vari droshi maukt pa serveri valjaa. Bet princips kaa Tevi nobanoja ir taads pats kaa mees banojam cilveekus visu laiku. Tobish, ja uzraadaas chaliitis ar identisku niku un aktiivu banu tad mees vinjam liekam banu, jo vieniigais variants ko mees redzam, kas ir noticis ir nomainiita IP! Un kaa jau mees zinaam tad peec bustera nonjemshanas bani liekas uz ip adreseem, nevis uz PC id. Tad nu luuk, ja taa ir nepareizi kaa mees banojam chiiterus tad es gribeetu dzirdeet PAP'u sakaamo shajaa sakaraa, jo padomaajiet cik viegli chiiterim ir nomainiit ip un cik gruuti ir adminam ir vinju piekjert. Runa neiet par brutaaliem norecoiljiem vai citiem brutaaliem chiitiem, kurus uzreiz var redzeet, bet gan par wh, ko chiiteris ir iemaniijies labi sleept. Tad ja mees riikojamies nepareizi un mees taa vairs nedriikstam dariit tad padomaajiet, kas buus taalaak naakotnee, ka admins pavada specos triis kartes, lai piekjertu chiiteri un chiiterim atliek paaris minuutes pavadiit, lai nomainiitu ip un dragaat taalaak. Un taa kaa mees nedriikstam banot uz nika identisku sakritiibu tad adminam nekas cits neatliks, kaa seedeet atkal triis kartes specos un gaidiit kaadu 100% wh momentu. Es domaaju, ka tad buus haoss un es uz to tieshaam un galiigi negribu parakstiities un seedeet specos visu savu briivo laiku, ko esmu atveeleejis cs'am.

redziet, nevar universāli noteikt - banojam pēc nika, nebanojam pēc nika. Katru situāciju vajag izvērtēt un likt lietā smadzenes un tad arī attiecīgi rīkoties.

Pēc šī gadījuma es personīgi lieliski redzu, ka smadzenes darekam nav. Jonathans jau nedaudz ir iespaidojies.

rītdien (jo tagad es eju gulēt) es uzrakstīšu iemeslu tam visam ko es iepriekšējā teikumā pateicu.

Nu paga, paga! Kur tad bija, visi admini, kad es spēlēju tās 100 stundas, pirms 334 dienām, līdz šai diena, kad tikai dareks mani tagad nobanoja ? Un Teddy, deva RĒĀLUS pierādijumus, ka tas nebiju es !!! Un vēl kesh samaitāja dzīvi man, OK, bet pagāja 1 gads !!! Un tad man vēl jautājums, kesh spēlē ar čītiem, zem fake nika, tu domā nesēdēsi tās trīs kartes, ir vinjam čīti, vai nav ? Labi, kad es rakstīju pietiekumu, es uztaisītu regniku, man varbūt būtu acc, bans arī sekotu ? Es pat zinu cilvēku, kas ir banots dēļ būstera, un vinš neko tādu nelietoja un gingā vairs nerādās. Man pat teica, spēlē zem fake nika, priekš kam man tas vajadzīgs ? Jonathan, vai tad es negāju tev ircā ziņot par čiteri serverī ? Es vienmēr meklēju adminu iekš irc.lv, bet ne vienmēr man tas izdevās.

Ja godīgi, tas viss ir ļoti sarežģīti, un viss šis ir iegājis pārāk tālu, ne tikai manis dēļ, bet varbūt esmu par daudz iedzēries, bet tas ir viss, ko es gribēju teikt.

Pēc šī gadījuma es personīgi lieliski redzu, ka smadzenes darekam nav. Jonathans jau nedaudz ir iespaidojies.

rītdien (jo tagad es eju gulēt) es uzrakstīšu iemeslu tam visam ko es iepriekšējā teikumā pateicu.

Pilnībā piekrītu par situāciju izvērtēšanu. Katram banam ir jāpieiet rūpīgi , nevar banot visus pēc kārtas. Tad jau šaujam valstī nost slepkavas , balstoties tikai uz līdzību dzīvē. HAHA esmu sapīpējies , bet nu domu saprotat ! Katra bana situācija ir unikāla. Izņemot aim,recoil variantus.

eMci, Tu esi pa daudz iedzeeris :), es nekur neesmu teicis, ka Tu chiitotu un man pret Tevi galiigi nekaa nav, es tak pashaa saakumaa jau teicu, ka banu vajadzeetu njemt nost, njemot veeraa visus apstaakljus. :) Kaa jau es teicu, te diskusija ir aizgaajusi par pashu banoshanu. Jo redz peec eziisha un citu pranjiku domaam banus likt nevar balstoties tikai uz nika sakritiibu!

Banojot uz nika sakritību manuprāt var, ja čaļa niks ir kkāds p0k3m0n$ vai līdzīgs un banots tāds niks būtu nesen, nevis pirms 334 dienām :DD. Jo kuram normālam cilvēkam vajadzētu tādu niku kopēt!

Vel var banot, ja apskatoties nobanoto spēlētāju, viņš spēlē identiskā stilā ( jo uzskatu, ka daudziem spēlētājiem spēlēšanas stils atšķiras) un ir aizdomīgi momenti!

Tas ir tikai man subjektīvais viedoklis a.k.a mans banošanas stils!

Edited by Miedzinjsh

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...