Jump to content
GIGN Forum

Par Emci

eziic
 Share

Recommended Posts

Tā kā neatradu nevienu, kurš man varētu topiku atvērt un tā kā biju sagatavojis atbildi, bet kamēr gatavoju, kāds aizvēra topiku, tad taisu jaunu. Un jā, man ar šo visu nav pilnīgi nekāda sakara un es neesmu neviena pusē, vienkārši izsaku savu subjektīvo viedokli, nevajag kaut ko ņemt personiski vai pie sirds. :)

Tātad, kā šis:

Šeit arī apstāsimies. Tad tika banots emcis, šim nicks ir emcis. Man pilnīgi vienalga vai viņš ir tas "īstais" emcis vai arī tomēr vēl kāds trešais ir emcis. Un man nav jābūt tam muļķim, lai tagad te izdomātu jaunu pasauli. Ir viens banots nicks. Viss. Alternatīva šeit ir tikai viena - piereģistrēt nicku - tas tika noraidīts, tad nu ar to arī beigsim.

iet kopā ar:

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry442321

trešo rindkopu un, kas man likās pats interesantākais, ar tavu viedokli identiskā situācijā pirms neilga laika:

http://www.gign.lv/forum/index.php?s=&...st&p=409311

? :)

Edited by eziic

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja es pareizi saprotu tad bans bija un unbans nebija vai arī netika nopirkts. Tā kā nav ne demkas, ne citu pierādījumu, ka emcis nav čītojis, tad es nesaprotu kur ir problēma. Kautkā uz goda vārdu neviens laikam netaisās banu ņemt nost. Emcim tika piedāvāts variants un viņš atteicās. Miers.

Ar eMci kopā nospēlēts ir ilgs laiks, tobiš, kādi 2 gadi tepat GIGN pubā (pēdējā laikā reti iegriežos, bet tas nav svarīgi) un neatceros nevienu viņa banu un neviens viņu nebanoja, kopā spēlējām, admini arī bija uz vietas utt. un kā tagad, pēkšņi, viens uzraksta xcheck, vai kas tas par brīnumu un bano tik nost, pohujs, ka viss balstās uz hvz kādu sistēmu, par kuru macho ir piebildis to, ka tas der potenciālo čīteru novērošanai, nevis bana iemeslam. To xcheck vispār nevajag nahrenizēt? Pēdējā laikā ir vairāki bani par to, ka tiek banoti cilvēki, lielākoties, balstoties uz pliku xcheck un burvīgs salīdzinājums ar agrākiem vārdiem ir šī topika sā, tad teica tā, tagad pēkšņi iemesls iznirst no Daugavas zilās dzelmes...

Nu nav jau arī tas regniks tik traki dārgs, bet nu par situāciju runājot, viss iet diezgan aplami...

Pamatojoties uz xcheck banot tik tiešām ir stulbi. Tā kā darek saņemies, tikpat labi mēs varam banot hivuci par savā laikā izdarītiem grēkiem, ja nekļūdos, tad arī ngearu(atvaino ja kļūdos) linkinu vai liztiku(neatšķiru viņus) - kas vel pie tam bija admini un droši mauca ar čītiem.

Atkal kārtējā cīņa par taisnību.

Tiešām ir tik grūti nolikt iedomību pie malas un piekāpties kādreiz? Nav nemaz tik grūti atzīt daļēju vainu un dzīvot tālāk laimīgi.

Darek, ja jau tu viņu biji banojis pirms gada, tad kādēļ Tu tikai šodien viņu nobanoji? Pa šo gadu ne reizi nebiji viņu serverī manījis? Bezjēdzīga piekasīšanās pie sīkumiem...

R._ lieliski uzrakstīja, tur arī viss ir pateikts.

Nightmares, nejauciet šeit iekšā xchecku, šeit nevienā momentā tas netika izmantots un ja būtu viņš tāpat neko neuzradītu, jo, kā jau minēju, xchecks ir restartēts un uzrāda pēdējās ~20 dienās banotos čaļus.

Ko jūs īsti nesaprotat? Čalis tad tika nobanots par wh, šodien čali ieraugu atkal - banoju. Kādu taisnību vai netaisnību vēlaties šeit pierādīt? Es banu nost neņemšu un manas domas jūs nemainīsiet. Esmu spītīgs maita.

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2010-01-21...de_cpl_mill.zip lūk demo no mapes kuras viņš it kā ir banots, kāds pat viņu ir pacenties noskatīties? ja nē, tad kāds kam ir skills to izdara. Un ja wh tur neredzēsiet, tad banu es noņemšu personīgi.

Tu nobanoji čali par WH? Kad? gadu atpakaļ? pastāsti, tad kapēc tu nēesi viņu nobanojis pēdējā mēneša laikā? + tu nevari pierādīt ka tas ir tas pats eMcis, tikai pamatojoties uz xchecku.

UZLIKTS: 20.02.2009 18:49, pirms 334 dienam 18 stundam 28 minutem

UZLIKTS: 17.10.2009 13:49, pirms 96 dienam 0 stundam 28 minutem

UZLIKTS: 24.10.2009 09:57, pirms 89 dienam 4 stundam 20 minutem

Tā tu esi banojis kaut kādu eMcis pirms 334 dienām + tagad mēģini piesiet kaut kādu aizvēsturisku banu šim eMcis right?

Noskatijos cpl demo, pilnīgi neko neredzēju, nedzirdēju. Ja vienīgi tikai to ka viņš aizgāja loģiski segt aizmuguri + dzirdēja ka no turbas izlien.

+ īstais iemels - tev nepatīk nicks eMcis

A kas tur liels, ja arī ir bijuši 2 delveri? Fuj1tsy, viņš tev uz xcheck uzrādījās un vai viņš šodien spēlēja aizdomīgi, ja tā, tad skatāmies demo un spriežam par banu. Ja viņš šodien(respektīvi, otrais Delveris ) spēlējis tīri, tad šitam banu ir jāņem nost.

Jau jau šeit netika pielietots xcheck, kā Tu saki, tad kādēļ bana iemesls nav "WH"? Jebkurā gadījumā, eMcis šeit par wh nav banots, ko Tu pats arī atzīsti - tad kur ir problēma banu noņemt?

Anyways, šī spītība sāk palikt nedaudz smieklīga. Tieciet galā paši... vēlams mierīgā ceļā. :)

Edited by pikaso

šoreiz, darek, tev nav taisnība. ir diez gan stulbi banot par pliku nika sakritību. tad mums būtu jāuztaisa sarakstu ar nikiem, ar kuriem nedrīkst spēlēt, jo kāds ar viņiem spēlējot dabūjis banu. tagad vnk ienāk džeks un tu viņu nobano. viņš taču nekā nevarēja zināt, ka ar tādu niku nedrīkst spēlēt.

Pavisam vienkārši, ka jau minēju, es labi atceros cilvēkus, kurus esmu banojis, ieraugot šodien emci serverī, atcerējos, ka esmu viņu banojis par wh, atradu arī esošo banu, 2x nedomājot banoju atkal. Vai viņam šodien bija wh mani neinteresē.

Teddy, šeit nav runa cik vecs ir iepriekšējais bans, ne velti par čītošanu liek perm., banu, ja tā tas nebūtu, tad arī liktu attiecīgu termiņu.

Pēc jūsu loģikas, čīteris esi tik ilgi kamēr tevi tādu atceras vai kamēr nomaini IP? Smieklīgi.

edit: tad samuray iesaku tev sākt riktēt banlisti, jo tādi bani ir varētu būt ne mazāk kā 1000.

Edited by darek

Nē, es viņu šodien tikai ieraudzīju, varbūt esmu agrāk kopā spēlējis, bet neesmu pievērsis uzmanību.

Un plusā tam, es vēl serverī viņam prasīju, kāpēc tu šeit spēle, ja esi banots, viņš atbildi nedeva - sekoja bans.

Edited by darek

Kāpēc manām domām? Tad tika nobanots, sūdzība nebija. Tās nav manas domas, tas pat noteikumos ir rakstīts. Bans tiek uzskatīts par pamatotu, ja 30 dienu laikā netiek iesniegts demo.

Edited by darek

Es laikam drikstu lasit tikai,un izteikt savu viedokli sev galva, kas ari butu jadara lai nedabutu +10warn,bet soreiz atlausos izteikties.

Tas butu tapat, ka es ienaktu ar kadu citu niku,ar kuru nesmu ne spelejis,neko,bet kads admins aceras ka ir banojis saadu niku. Liidzarto es dabusu banu, nezinot ka tads niks tika banots.

Soreiz ban`s neviena, un nevar jau pieradiit vai ari dareka gadijuma ticet, ka tas ir emcis/ ka tas nebija emcis.

Darek es neuzskatu ka vajadzetu balstiities uz IP, jo tik pat labi kaimins vareja spelet,un noraut IP, nemaz nezinot ka blakus dzivo ari tads cilveks ar niku emcis,bet kur spele godigi,un neciito.

Uzskatu ka soreiz vajadzetu Tev piekaapties,un banu nonemt,bet cik sapratu emcis,uzrakstija pedejo postu,un sadedzinaja kartupelus, un seit diezvai vai ieskatiisies.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...