~ jeyna ~ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Kā var no dobes izplēst suņa sūdu? Kāpēc lai kādam būtu dobē iekaltis sūds? Vai varbūt iesaldēts? Vai iecepts? Un kāpēc vienkārši neizrakt sūdu kopā ar kaudzīti zemes? Plēst sūdu vienu pašu, manuprāt, būtu diezgan apgrūtinoši. Lūdzu sniedz sīkāku informāciju, lai varam virzīties problēmas atrisināšanas virzienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Nākamreiz, kad kādam gribas padirsties, vienkārši var uztaisīt topiku ar nosaukumu, teiksim, "pašļi nahuj visi". Tas būtu vieglāk, savādāk vēl jādomā par ko lai piepišas kādam, lai varētu pilnvērtīgi nodirst kādu no galvas līdz kājām. Izskatās aptuveni tā, ka dažiem hormoni plosās no olām līdz papēžiem un augšā uz smadzenēm. Bet vismaz forums nestāv uz vietas, šādos topikos katram ir ko pateikt. Mans random sakāmais būs šoreiz tāds: IDI NAHUJ PIDAR SMIRDIIGAIS ATLAIZI OLAS BULLIM TU NEJEDZIGAA AANUSA SINUSOIIDA PAUTLAIZIS UN VAGIINPUMPIS! check ? p.s. stresa nav Edited January 5, 2010 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 nē, ne tu. Pārlasi tekstus vēlreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Kāpēc lai kādam būtu dobē iekaltis sūds? Vai varbūt iesaldēts? Vai iecepts? Un kāpēc vienkārši neizrakt sūdu kopā ar kaudzīti zemes? Plēst sūdu vienu pašu, manuprāt, būtu diezgan apgrūtinoši. Lūdzu sniedz sīkāku informāciju, lai varam virzīties problēmas atrisināšanas virzienā. +1 manam tekstam, ka Tev patīk spamot ! :muahaha: Izskatās aptuveni tā, ka dažiem hormoni plosās no olām līdz papēžiem un augšā uz smadzenēm. Bet vismaz forums nestāv uz vietas, šādos topikos katram ir ko pateikt. Mans random sakāmais būs šoreiz tāds: IDI NAHUJ PIDAR SMIRDIIGAIS ATLAIZI OLAS BULLIM TU NEJEDZIGAA AANUSA SINUSOIIDA PAUTLAIZIS UN VAGIINPUMPIS! check ? Uzsākam stresot ? YO ! P.S. pubertāte jau kā 5 gadus garām atšķirība no pāris čaļiem ! Iebraucu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 /b/ullshits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Mans variants - čalis piedzēries forumā troļļo, jo skaidrā neviens nevar būt tik debīls. Es protams runāju par 22 gadīgu cilvēku (vismaz pēc profila info spriežot). Aizej un izgulies. Rīt pamodīsies, ja būs vēlme dirsties - piekāp, pasūtīsim tevi nahuj pēc standarta programmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Aizej un izgulies. Rīt pamodīsies, ja būs vēlme dirsties - piekāp, pasūtīsim tevi nahuj pēc standarta programmas. Sharigan ! +1 un arī -1 ! Keep writin` shit ! Pēc pilnas programmas vari veikt onanāciju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) edits: nedirsīšu pretī, labi ej izgulies. Edited January 5, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Nu bet kвdu reakciju Tu gaidi ? Viss topiks ir viens sыds, kurв riekstu vietв (lol, tos kuтмis reti pвrstrвdв) ir kв piebвzts ar Tevis izdomвtiem uzbraucieniem. Komфn. Tak pвrlasi pats. Tas draтнis par sыdu pagalmв, nerunвjot nemaz par siltumnоcas fufeli, ir neizdevuрies. Aicinu Tevi vзlreiz doties gulзt. Galu galв kuru uztrauc cik daudz papuиa naudiтas patзrз tвdi frukti kв entw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Izskatās, ka kāds te cenšas mācīt visus ar savu morāli... Būtu mierīgi pie sevis paturējis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Piedodiet, atvainojie,t, bet es laikam tomēr neesmu vienīgais, kas neiebrauca, kur jāmeklē problēmu (šajā topikā) un kādu atbildi ir īsti jādomā uzrakstīt?!? Krīze? Tas vārds skan kā vēmiens aukstā ziemas naktī, tā ka liekas, to sadzirdēs arī kaimiņmājās... Krīze ir galvās, par to nav jādomā, nezinu kas ir krīze un negribu zināt, ja tā mani neskar tad lai viņa skar tos, kam viņa interesē... Kam ir nauda, kam nav, kāda atšķirība, katrs piedzimst savādākā ģimenē ar saviem materiālajiem labumiem un katrs pats kaļ savu laimi (ar vai bez palīdzības, arī tas nevienam neko diži neinteresē), jo, kā saka : "Nauda laimīgu nepadara" << Bullšits... Labi, pietiek sviestu kult, un īstenībā tiešām, kāda šķirba par tiem topikiem un pc cenām? Katrs pērk to, kas viņam tīk, cena nav risinājums nekam... Nē es toč aizmirsu/nesaprotu, par ko īsti ir tagad jāraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Blja... neviens nav iebruacis laikam topika jeegaa... Visi raksta... ES PIRSKHU, IR DOMA ... utt... Gribetu redzet ahuunos pacanus darbiba ! Whatever ko esmu raxtijis... man pohuj ... vnk chakji aidaa.... radiet savus agregaatus, ja vien tas nav prosta TOPIKA veerts ieraksts utt... GO AHEAD ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Vispar stresa nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Vispār forši kaut ko šitādu pie rīta kafijas lasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 l1nk1n, sapisies? Bļeģ, tagad bija jaunā gada brīvdienas, kur pie velna kāds veikals strādāja? Kreklu piemēram jau pasūtīju no viena veikala (seksīgs diezgan, ahaah), un cieto disku es pirkšu kad man skola sāksies t.i. rīt, tākā p1ss off no manis, un kā jau cash teica, ka dažus krīze vispār nav skārusi, kā piemēram manu ģimeni. uhh, palielījos, paldies l1nk1n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 linkin, tu izklausies pēc retārda Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Es prātoju ko Tu meklē šeit un mēģini iespridzināt aka iespamot ? + par gaumi nestrīdas ! + LP nav metāls lubrikant ^^ Ja vēlies lai es aizsūtu PM, atsūti man PM ar šo paziņojumu ! EDITED: el_moerto... naudas pietiek, bet kam to vajag ?! ā un šas paļube būs.. darbam nepietiek... NĒ !!! ES TO VĒLOS IZDARĪT PATS ! Bļa, pacifists atradies. Tebja jebjot? Ja tev šausmīgi dvēsli spiež, kad ieskaties sev maciņā, un redzi, ka cilvēki grib nopirkt videokarti VIRS 15 LS ( OMG WTF, kas var būt dārgāks? ) vai vismaz interesējas par produktu, kas ir iekritis acīs, tad problēmas patiešām ir tev. Skrien vēlreiz uz baznīcu un stāsti cik ļoti tu esi bijis skaudīgs ( JĀ, arī tas ir grēks! ) un cik nesmukiem vārdiem runājies... Edited January 5, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Joptvaju šitādu sviestu no linkin puses negaidīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
epilipsyy Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Es piem. ar taisos pirkt 700+ geiming datoru ... Te ir daudz memberu un nevisus krīze ir tik ļoti skārusi kā l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 nu, tieši krīzes laikā jau vajadzētu pirkt tādu padārgāku, kas ilgāku laiku nebūs jāmaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Lūdzu pamācība kā var sevis izveidotā topikā parādīt sevi, kā pēdējā laika lielāko foruma urīngalvu. Skaudība nav laba lieta. Sadzīvo ar to kas tev ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Amii.. yeah... un man ir 13 Mc`donaldi īpašumā un mana māsa ar suni ir superaģenti ! Ja nevari kaut ko normālu pateikt, tad ej nosit gulbi ar airi Lubānas ezerā jebaķ ! cash^ zini... man tas vecums ir garām, kad man vajag kaut ko materiālu... es pieņemsim šogad aizgāju uz baznīcu līdzi muterītei kā dāvanu un pretī saņēmu ROCHE ferrero končas... man ar to pilnīgi pietika... Un visiem krutajiem. kurus krīze neskāra ?! --> FUCK THEM... THEY LIE !!! P.S. arī mūs krīze neskāra, bet mēs to neizrādam ! pleasure: ej noduries ! Amii: apēd tuvāko sūdu pagalmā nah ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) IR PAR KO IEGRUZĪTIES! l1nk1n izgulies. shame on you ceru ka pareizi uzrakstīju. lawl. Edited January 5, 2010 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Ei tu bojā, man lasot žoklis atkārās. Var redzēt ka krīze nodarijusi lielu postu, vajadzētu ārstēties, žēl tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 blja linkins normals pacans, tika laikam shkrobe paravusi.. nehuj dirst jums te.. sediet un gaidiet vinja postu.. a un minoritai - go fuck yourself.. es zinu ka tev patik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts