darek Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Ir vajadzīgs bonusa kods, kuru visbiežāk ievada reģistrējoties. Ar valsti vai tautību tur nav nekāda sakara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Godigi sakot neatceros. Es drošvien tiltā biju un man paveicās Vēl pāris skaisti momenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Kas tas vēl pa bonusa kodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 http://www.everypoker.com/full-tilt-poker-bonus-code Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Nu tak pamēģini pats kaut ko atrast, tas nemaz nav tik grūti izdarāms. Un ja tu tomēr nevari neko atrast, tad tev tādi restricted turnīri ir jāaizmirst. Un vienmēr atceries, nekad tu neko normālu nevinnēsi, ja spēlēsi tikai frīrollus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 (edited) Vienalga: You must be a resident of a Latin American or Caribbean nation to participate in this freeroll.\ btw; darek, es frīrollus speleju tikai tagad, jo taupos rītdienais. Vispār nepatīk spelēt bez naudas, jo tad nav vairāk tas. Tad tu iemet allin un ir vienalga, bet uz naudu tas ir galīgi kautkas cits. vo paldies Moerto. edits priekš r._ : Es betway ieliku minimālo 7latus/14$ un uzvārīju līdz kkādiem 40 $, tad bija tāds čill un spelēju bezmazvai ar visām kārtīm, lai redzētu flopu. Un beigās atčohnījos kad bija vēl tikai kkādi 10 $, tad atkal spelēju prātīgi un atkal uzkāpu tik pat augsti. Tad par to naudu pieteicos kautkādā turnīrā un pakāsu. Man bija flush ar kungu, bet viņam ar dūzi. Tas bija ļoti stūlbi, kad piekritu uz āllin. Edited December 31, 2009 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted December 31, 2009 Author Report Share Posted December 31, 2009 Iekš fulltilt ir 40$ baltic states freerolli katru dienu plkst. 21 pēc mūsu laika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 You must be a resident of a Latin American or Caribbean nation to participate in this freeroll.\ btw; darek, es frīrollus speleju tikai tagad, jo taupos rītdienais. Vispār nepatīk spelēt bez naudas, jo tad nav vairāk tas. Tad tu iemet allin un ir vienalga, bet uz naudu tas ir galīgi kautkas cits. Jā, fulltiltā ir tādi freeroli, kurus var spēlēt no noteiktām valstīm, jo pēc tam pats fināls notiek "dzīvajā" tajā valstī. No freerolliem tur vinnēt kautko var,bet tāpat pēc tam visu zaudēsi, jo ar tik mazu summu tiksi tikai kādos satelīt turnīros, kuros spēlē visvisādi frīki. Es laikam atkārtošos, bet uzskatu, ka vislielākais turnīru dažādības piedāvājums ir tieši fulltiltā, ja spēlē par saviem $. Vienmēr der atcerēties, ka, jo mazāka summa pašam ir jāieliek, jo lielāks pohujs ir pārējiem spēlētājiem, tādējādi freerollus gadās visvisādi sūdi. Tāpēc iesaku pēc pieredzes pašam ielikt minimālo summu, kuru atļauj pokera lapa un spēlēt prātīgi ar pacietību. Es piemēram jau esmu 6kāršojis ielikto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted December 31, 2009 Author Report Share Posted December 31, 2009 Kāds no šejienes spēlē Omaha vai Razz? Vakar labi nostartēju iekš Razz un šodien iekš Omaha izmantojot tīri savu basic stratu, diemžēl paliku bez piķa bet nu iekš razz biju ~400 no 7k un iekš omaha 260. no ~6k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 omahu pot limit dažreiz uzspēlēju, bet pagaidām tikai mācīšanās pēc, bet razz vsp ir kaut kāds murgs Te visi cik saprotu atbalsta full tilt, bet tomēr es sākumā iesaku pokerstaros, tur ir ļoti liela izvēle no visa, nepārtraukti turnīri un normālos laikos nekā full tilt, kur viss praktiski viss notiek naktīs, pec LV laika. Kā arī pokerstaros zemākos limitos salīdzinoši ar full tilt ir zemāks playeru līmenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted December 31, 2009 Author Report Share Posted December 31, 2009 Mani pstars atbaida tīri tāpēc, ka tur nav rake un tas, ka iekš fulltilta viss notiek naktīs piem. ir tieši + priekš manis, pa dienu man reti kad ir laiks hardcore mtt izspēlēt. Ā, par to Razz, nu tur pašos pamatos spēlē ja tev 1. trīs kārtis ir <8, ja ar spēlētājiem var mindfucku taisīt tad var spēlēt arī ja tikai redzamā kārts <4, nu tas ir tas cik esmu sapratis pēc 1 normāli nospēlēta turnīra, vēlāk moš izlasīšu kādu grāmatu tad varēšu pakonsultēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 nu jā rake reāli manā skatījumā ir vienīgais mīnus + ir iespēja uzspēlēt ar Neagranu 0.25/0.10 NL , vinš startē tajā bankroll challenge, vienīgi jāstāv 120 cillvēku rindā Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Jūs maz apjēdzat ko runājat? Rake ir visos online pokerrūmos. VISOS! Rake ir tas no kā viņu peļņa nāk. Rakeback ir kaut kas cits - tev atdod kādu daļu no rake ko esi samaksājis, un pokerstaros ir savādāka rakeback sistēma tur ir fpp/vpp punkti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 1, 2010 Author Report Share Posted January 1, 2010 husi - jā, ir runa par rakeback, bet piem iekš fulltilt ir gan rakeback gan FPP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Tā kā man baigais slinkums studēt tās pamācības, varbūt kāds var iemest pareizās atbildes uz quiz jautājumiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 2, 2010 Author Report Share Posted January 2, 2010 (edited) Viņi atšķirās, atraksti skype el_Moerto. Varu palīdzēt ar large stack quiz. Edited January 2, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 2, 2010 Author Report Share Posted January 2, 2010 (edited) Ja kādu interesē 50$ start kapitāls BEZ pases sūtīšanas, testa iekš titan poker to var dabūt te . Edited January 2, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 šodien betway, new year frīrollā biju visu laiku pēc čipa daudzuma pirmās vietās. Bet beigās pakāsu, man rokās bija 1 dūži, flopā izmeta 1 dūzi un vēl 2 kungus, + kautkādus sīčus. Protams ieliku āllin, bet džekam rokās bija 2kungi, un pakāsu dabūju tikai sūda 60 vietu un 2 $. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 te . Titan Poker currently does not allow free signups to the following countries. Argentina Belarus Colombia Croatia Greece India Indonesia Latvia Lithuania Moldova Peru Portugal Ukraine Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 2, 2010 Author Report Share Posted January 2, 2010 (edited) Es pirms pāris dienām dabūju... edit: btw, iedod linku kur tu kautko tādu izraki. Edited January 2, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Te , to izmet uzreiz , kad ievadi epastu un valsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 2, 2010 Author Report Share Posted January 2, 2010 (edited) Hmm, izskatās kopš 2k10 noteikumi pamainīti, vai arī kad es regojos neizlasiju (par ko es šaubos), bet davaj paprovē pieregoties, moš ies cauri. edit: Ā, pag, to kā erroru izmet? Nu karoče dirsā , vari jau caur prokšiem līst, bet cashouts nesanāks visticamāk. edit2: es tagad vēl pāris saitus testēju, ja sanāks dabūt ar kādu došu ziņu. Ok, paliekam pie tā, ka pokerstrategy pagaidām vienīgais 100% drošais. Edited January 2, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 ir veel taads saits http://www.yourpokercash.com/, bet tur gan vajadzes sutit pasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 set - vakaros kad spelejam expekta freerollus ar vienu keksu parspriezham strateegijas, runajam utt.. vari pievienoties - dazhreiz pat 3 sezham spelejam normali turniros zemak par 15 vietu neesam, i to savas noalidibas deelj Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 http://www.yourpokercash.com/, bet tur gan vajadzes sutit pasi Es tur jau esmu approved un pieprasijis $$ divās vietās bet pagaidām vēl nekā, btw, es te skatos daudzās vietās Latvija ir pie banned countries parādījusies, wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now