bullet Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 (edited) tnx novijas. Kāds izmanto checkyourbets.com?? Kaut kur lasīju, ka var kaut kā redzēt savas kļūdas spēlē, tik nesaprotu, kā tas īsti darbojas! triobetā Min. iemaksas apjoms 10 LVL Edited July 22, 2010 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 bullet - P.S. Caur ko vislabāk depozītot pokerstāros?! Caur kuru no tiem vispār varētu iekšā un ārā dabūt naudu? untitled.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 ok, tnx novijas, man kaut kāds citadel bija uzlikts nevis kredītkarte! My fault! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 cik es zinu mazākais buj in ir pokerstāros un fulltiltā. 5ls - 10$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) Nesanāk piereģistrēt karti Triobetā, nesaprotu, kāpēc noraidīta, zvanīt viņiem kkā nergibās. Edited July 23, 2010 by ap1n1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Caur moneybookers taču arī var ielikt iekšā, ne tikai izņemt? Tikai kādā veidā, to gan es tajā lapā īsti vēl neesmu sapratis. Būtu forši, ja kāds šeit, vai privāti, uzrakstītu, kas un kā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 apini, tev cik gadi? mošk tapēc, ka nav 18 viņi neļauj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Tūliņ jau pēdējais padsmits.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 nu kaa, pavisam vienkaarsi. izveelies deposit metodi moneybookers, ievadi summu, ievadi email + paroli un nauda tiek noskaitiita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Ok, to es it kā sapratu. Kā ir ar bonusa kodu?! Iekšā lobijā, pašā pokerstārs, pie depozīta, man tāda aile kā depozīta kods neuzrādās! Kas pa sūdiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Iisti neatceros kaa tur bija, bet vai tik nebij jaaievada pie registreeshanaas? edit: gan jau ar supportu var sarunaat lai vini tev vienkaarsi uzliek Edited July 24, 2010 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Jā, jau sarunāju. Vispār tā stilīgi, paskatos, kad citam viss normāli, bet man neuzrādās vispār tāda iespēja. Nosūtīju supportam vēstuli, pēc tam nākamajā vēstulē skrīnu un viss nokārtots, tikai tagad vēl kamēr iekšā to naudu dabūs.. Don bass, kuru izmanto kā depozīta iespēju? Saitu, i mean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 moneybookers Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Lieta tada ka full tiltu nebiju diezgan ilgu laiku spelejis, tatad tur ari nebija man nauda, pirms paris dienam ar vienu cali no 2+2 veicam darijumu, es sim uz UB.com 450$ vins man uz full tilt, un es protams uzreiz gribeju ari 400$ njemt lauka uz savu VISA karti, bet sie man atrakstija sekojoso vestuli: "Hello Guntars, This email is to inform you that your recent withdrawal request has been declined. We have reviewed your Full Tilt Poker account and determined that you are attempting to withdraw funds for another player that were transferred to you. For the security of our site and our players, Full Tilt Poker does not allow this activity. We offer our services to provide a safe and secure environment to play online poker and not solely to facilitate the movement of funds between player accounts. Nu tagad es kjip bik paspeleju un meginaju velreiz iznemt ja vel soreiz nebus tad tiesam meklesu kadu tadu cilveeku, nu redzees.. If you do not intend to play at the tables using these funds, please transfer them back to chessterfish. To ensure your account remains in good standing in the future, please do not withdraw funds for other players. Thank you for your cooperation, and if you have any questions, please let us know. " Es isti nesaprotu kapec es nevaruiu iznemt ja pirms tam biju gan veicis depoziitus kadas 20 reizes, gan ari njemis ara naudu paris reizes, bet nu nevaru.. Uzrakstiju tagad supportam redzes ko teiks.. Bet nu katra zinja kads nebutu ar mieru ka es vinam ieks fullika aizskaitu tos 400$ un vins man caur bankas parskaitijumu, nu teiksim 200Ls atskaita, skatoties pec valutas kalkulatora 14LVL, vel nopelnisi? Ja nu kas rakstat seit vai ari sutat pm. Ak ja 1 parskaitijums nebus ne vairak par $50 un tikai kadam no zinamiem foruma biedriem? Ja kads par doto personu drosi vares apgalvot ka vins nav kads scamers, tad varam ari visu uzreiz! Ak ja varam ari ar bisk mazaakaam sumam ja kads grib! Tiko bisk uzspelej un taisiju jaunu cashoutu redzes kas bus, nu katra zinja 350$ ne 400 ja kads bus ar mieru tad esmu gatavs ta dariit.. Bet tagad japagaid redzes apstiptinas so vai nee.. Edited July 27, 2010 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 (edited) švarci vari ar mani tikai tad tev jāpagaida kamēr man no fulltilta būs cashouts, šobrīd nav tik daudz naudas uz rokas. P.S. Tev arī vienmēr ap 4 dienām cashoutu taisa? Edited July 27, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Ar jauno sokolades karti ja ar veco bija 5 dienas, everesta vispar 36h laikaa.. Davaj redzes kas man notiksies ar so cashoutu tad kkr4 es tev donu zinju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Nзnu es nedomвju tieрi uz karti, bet nu vispвє pokerstars ir n1 uz cashoutiem, parasti stundas laikв izskaita вrв vismaz uz moneybookers. Edited July 27, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Nu ja ja pec tik ilga laika man nauda kartee!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 davaj moerto, kad vari pado zinju dosu $330 un tu man prosta uz konta 160ls esi ar mieru? kaut kadus 15ls uzvaariisi, bet redzes mosk rit bus apstiprinats ja nebus tad pats cancelosu ja tu rita protams varesi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) švarc jāmācās skaitīt, viņš dabūs 5ls, nevis 15ls edit; neaizdomājos, ka ņemot vairāk, arī vairāk lati aizies apr tiem o.333 $ Edited July 28, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) 330$ = 177.51 LVL Vismaz man vienmer kad njemu ara ari apmeram ta sanak, pec valutas kalkulatora! Davaj man vel palikusi 230$ ko kadam iemainit pret parskaitijumu mana IBANKAS kontaa! 230$-110Ls gribu es, nopelnisiet ~13ls Edited July 28, 2010 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 kam varu aizskaitīts latus un tas man uz fulltiltu atmest. lai varu spēlēt Gign poker turnīrā? swed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Vismaz man vienmer kad njemu ara ari apmeram ta sanak, pec valutas kalkulatora! Davaj man vel palikusi 230$ ko kadam iemainit pret parskaitijumu mana IBANKAS kontaa! 230$-110Ls gribu es, nopelnisiet ~13ls peec ~~ apmeeram nedeeljas vareetu sarunaat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Vairak jau nevajag, cashouts tika apstiprinats Tagad tik mekleju kurs man nosponsores gign turniiram, ka bus nauda banka ta iezkaitisu fullika un adosu! Vienigi jaskatas vai sesdien vispar pats tiksu uz to turniru, 7dien jau butu ideali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 kaa ongame var dabuut extra time? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now