Jump to content
GIGN Forum

Pokera Topiks


Recommended Posts

Shonedeelj tiku tik ljoti moraali iztukshots, ka bezspeekaa gandriiz apgaazos. Laikam vajag sakopot speekus, atjaunot organismu, savaadaak var arii praataa sajukt ar visiem shiis speeles jokiem. Protams, pats arii sho to nolazhoju, bet nu.. ai. Pietiek steneet, saaku atjaunoties !!1!

Link to comment
Share on other sites

Esmu ar pieķēries kārtīm. Pokerstāra un unibeta freerolls pagaidām nesekmīgi. It īpaši šodien.

Ar dāmām pakāsu, čalim atnāca A 3ofkind, not bad a? neveixme ar x.

Jāsaņemas uz rītdienu, jāspēlē uzmanīgāk. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

ar 30$ mocos pa Betway jau 3 dienas cash geimos, ne uz priekšu ne atpakaļ, +/- 5$, vienu dienu FISH totālaiks luckbox, visu laiku callo jebkuru reizu ar jebkurām kārtīm un es pat ar 3 of a kind pakāšu, jo šim uz pēdējām kārtīm atnāk, kas vajadzīgs. Nākamā dienā pretēji, atkal fish, bet šis neko nerubī no kombenēm un visu laiku tikai call, bet beigās šim nekā nav... Murgs kaut kāds tik tos punktus dabuju un katru dienu 120p loyalty SNG uzspēlēju, vai kādas citas iespējas kur tos punktus izmantot ir? Jo MTT turnīriem jau vajag priekš buy-in pāris štukas, lai kaut 2$ turnīrus kapātu... Kas liekas stulbi, ja 10man turnīrā par 120p var dabūt 4$.

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

Betway, jвmaksв paрam iekрв, Betway nav neviena paрa freeroll, kur no absolыtas nulles vari sвkt.

Kantoris ir tuvu bankrotam, tвpзc arо ir tik traмiski, spзlзtвju vispвr nav.

Pirms gada atceros parвdоjвs Survivor turnоri par 1EUR Betwayв - bija pie 1k dalоbnieku, tagad - 5 cilvзki...

Maksimums, kas ir redzзts 2 nedзпas spзlзjot - 513 spзlзtвji uz 2k GTD rebuy par 2EUR

Es te spзlзju, jo vienkвrрi nevarзju vairs izskaitоt naudu no Totjika, uzblieza bloku un jвsыta pases kopija. Bez 100$ nav vзrts...

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

šeit tu kļūdies, man paziņa tieši no betwaja sāka savu pokera karjeru, vinēja frerolla 0.80 $ tad spelēja talāk frerollus un visu laiku pa bišķim dabūja, kad bija jau vairāk pie 5 - 10 $ tad gāja spelēt normāli un pectam vinēja 7k $, tīri normāli no 0. tagad spelē viņš betfaira pokeru un normali ceļ arā. taka nu jā..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kur es tev teicu, ka esmu pro? :D

Vienā jaukā reizē šitā 16(!!!) reizes pēc kārtas(!!!) būdams 80% vai vairāk favorīts uz flopa es papisu 120$ uz šitādiem jebanātiem, kas all-in iet ar any two. Es tik daudz runner runner kombinācijas nekad mūžā nebiju redzējis. Pēc 10 reizēm es jau paredzēt kārtis varēju, kas nāks uz Turn un, kas uz River ar 100% precizitāti.

Btw man neskauž - es nekad negribētu būt tāds vinnētājs, jo es zinu, ka agri vai vēlu tādā veidā spēlējot - viss tiek pakāsts.

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...