Jump to content
GIGN Forum

Gints.


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

sedetu tur kadas 50 rikles un badotos tas varbut arii lidzetu, but nei tas atkal butu nesankcionets mitinsh. Bet katraa zinja velu veiksmi un izturibu vecajam zenam. Taa jau butu aiznesi kaut vai vinjam siltu buljonu , bet nei shis tachu ir badastreikaa :(

Link to comment
Share on other sites

Mashiina staav galvaspilseetas centraa, pie taas pienaak viirietis. Vadiitaajs nolaizh stiklu:

- Ko vajag?

- Saprotiet, teroristi saguustiijushi Latvijas finanshu ministriju un pieprasa 10 milijonus eiro, preteejaa gadiijumaa vinji to aplies ar bendziinu un aizdedzinaas. Mees noleemaam apstaigaat mashiinas un pajautaat, cik kursh var iedot?

- Hmm nu es nezinu? Kaadus piecus litrus es vareetu iedot...

Link to comment
Share on other sites

a viņi visi tur arī paliek dienu un nakti sēžot, runājot un dzerot tēju? Vai ik pa laikam aiziet arī uz mājām un kkur paēd? īsti nevar saprast..

Kāds varbūt ir arī viņiem gājis garām un biš pavērojis, ko viņi tur dara?

p.s. šodien tak riktīgi auksts Rīgā bija, kā viņi var izturēt? derētu čista arī ministrus uz ielas izlikt kādu nakti, lai arī viņi saprot, ko nozīmē dzīvot uz ielas..

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

būtībā ar šo nekas arī netiks panākts, arī rutīna baigā Rīgā, varētu kāds kaut ko izdemolēt, nosvilināt kādu A8 pie saeimas =D

būtība es brīnos, ka cilvēki uz kaut ko vel cer, apskaužami optimisti ;D es jau kādu laiku esmu sapratis, ka jākruķijas pašam, jākrāpjas kā vien var un jāliek pimpi uz pastāvošo kārtību, jo tā neko man nevar piedāvāt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...