volnet Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Var kāds ieteikt LATVIEŠU ads saitu ar kuru var kaut cik nopelnīt ievietojot reklāmas savā weblapā, līdzīgi kā google adsense... par textads.lv arī varat neteikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 http://cashos.com/index.php?lapa=textads Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 (edited) Adclick.lv. Textads meitas uzņēmums, bet vidēji par vienu klikšķi maksā 7 sant. EDIT: Ebal, tā cashos tāda huiņa. 0.002 Ls par klikšķi. Lašaras. Edited November 29, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
volnet Posted November 29, 2009 Author Report Share Posted November 29, 2009 Cashos 0.002 Ls par kliku ... Cik paskatījos tajā adclick.lv jābūt uzņēmumam, bet varbūt kļūdos, jo kārtīgi tur visu nepaskatījos... Varbūt ir vēl kādi saiti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 EDIT: Ebal, tā cashos tāda huiņa. 0.002 Ls par klikšķi. Lašaras. Tur jabut loti naivam, lai ceretu vispar ar so huinu kautko nopelnit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Kāpēc ga lai nevarētu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrrr Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Adclick.lv pietiek ar pašnodarbināto , ja mak tad ar jebko var nopelnīt, hujinja toč tā nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 , ja mak tad ar jebko var nopelnīt, hujinja toč tā nav! Ahaha, tu vispar zini varda nopelnit nozimi, ja tev 5ls menesi ir nopelnit, tad sory chali. Es labak pakustinu savas smadzenes un izveidoju kautko duadz daudz pelnosaku, un ja kas, jau top... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Ja tu kaut ko nezini, tad labāk nerunā. Es zinu neskaitāmus cilvēkus kuri ar tādām, kā tu saki huiņām, pelna $3k un vairāk (mēnesī) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Man ir bagāts onkulis, viņš pelna lielu naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Pieradijumi, kamer izskatas ka tu vienkaris lej udeni... 3k nesmidini hahaha :D, un ka jau vienmer "neskaitami cilveki" (Laikam tie pasi rukishi) , mhmm divaini kapec tu vel nesi viniem pievienojies, un nepelni ka tu saki 3 k UN VAIRAK menesi :D hahaha P.S Es pazistu neskaitamus cilvekus (nevaru saskaitit ) kas pelna 3k un VAIRAK kasot dibena spalvas... Ja ka tad, kad sapno aizver acis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Mans onkulis kasa dibena spalvas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Nu es nezinu gan vai kautko jēdzīgu iekš LV tirgus var nopelnīt, protams, ja nu vienīgi tavam projektam ir kādi 5k+ hosti dienā (kas ir ahujenais cipars priekš LV). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Parādi lūdzu kaut vienu cilvēku, kas ar to pidarasību a.k.a. cashos pelna 3k zaļos mēnesī. Ar nepacietību gaidu atbildi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 (edited) kamer izskatas ka tu vienkaris lej udeni... 3k nesmidini hahaha :D, un ka jau vienmer "neskaitami cilveki" (Laikam tie pasi rukishi) , mhmm divaini kapec tu vel nesi viniem pievienojies, un nepelni ka tu saki 3 k UN VAIRAK menesi :D hahaha P.S Es pazistu neskaitamus cilvekus (nevaru saskaitit ) kas pelna 3k un VAIRAK kasot dibena spalvas... Ja ka tad, kad sapno aizver acis. Man tev nekas nav jāpierāda.. Es vienkārši saku to ko zinu. Un vispār kā tu to iedomājies? Gribi lai es tev viņu banku kontus iedodu? Kapēc neesmu pievienojies? Tapēc ka tam vajag zināšanas kuras man nav. Es jau arī nevienā mirklī neteicu ka tie ir kaut kādi sīkie pay per click līmeni! Tie ir interneta mārketinga speciālisti kuriem tas ir darbs. Un arī neteicu ka viņi dzīvo latvijā "Parādi lūdzu kaut vienu cilvēku, kas ar to pidarasību a.k.a. cashos pelna 3k zaļos mēnesī. Ar nepacietību gaidu atbildi!" Kā tev to parādīt? Pases kopiju iedot? Edited November 30, 2009 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Pensionār: 5ls arī ir nauda. Ja tev to dod par to ka tev kautkāda reklām tavā lapā stāv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Kā tev to parādīt? Pases kopiju iedot? Lol, es tomēr, cerēju, ka tevī ir kaut nedaudz veselais saprāts, lai pateiktu to, ka ar cashos neviens tik nepelna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Nesalasīju ka tu runā tikai par cashos. Loģiski ka ar latvijas sūdiem neko nevar nopelnīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Par adsense un tamlīdzīgiem gigantiem, protams, šaubu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrrr Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Da tu nabags virspar normalu naudu esi turējis rokā, ja nezini vispar nerunā, kas tev top - geju lapa ? Ar saviem krīzes iespaidiem ej dalies urlas.lv, Ja tie 5 ls bija domāti no tavas pieredzes, tad bez trafika nekas nenotiek ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 (edited) Kapēc neesmu pievienojies? Tapēc ka tam vajag zināšanas kuras man nav. Es jau arī nevienā mirklī neteicu ka tie ir kaut kādi sīkie pay per click līmeni! Tie ir interneta mārketinga speciālisti kuriem tas ir darbs. Un arī neteicu ka viņi dzīvo latvijā "Parādi lūdzu kaut vienu cilvēku, kas ar to pidarasību a.k.a. cashos pelna 3k zaļos mēnesī. Ar nepacietību gaidu atbildi!" Kā tev to parādīt? Pases kopiju iedot? Nu par pieradijumu varetu iemest kadu web, kura vini tad liek sis te reklamas, uz kuram uzspiezot vini sanem 7 sant. Tatad saja weba jabut vismaz 50 000 lietotajiem, un katram no viniem ir jaauzspiez uz sis reklamas, lai menesi varetu pelnit 3500K. Ta ka nav reali ka katrs uzspiedis lietotaju skaitam jabut apmeram pie 500 000 un uz augsu. P.S No kura cauruma tu izvilki kad es esmu tieics, ka ar cashos (PTC saitiem) 3k pelna, vai vispar kautko pelna? EDIT: Nu ludzu pastasti savu pieredzi, paradi cik tad tu esi turejis? Nekautrejies... Ja ar to geju lapu varetu nopelnit normalu summinu, tad noteikti jau butu izveidojis. Par kadu krizi tu runa? Piedod bet man krizes nav. Ne ta nav mana pieredze,es vienkarsi logiski domaju. Ja, kri var piekrist lielie giganti nopelna ar so te, bet nejau latviesu izmirstosie projekti. Edited December 1, 2009 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now