Jump to content
GIGN Forum

volnet

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

volnet's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Vareetu kaads pateikt kur vareetu dabuut shaadu sms shopu (bez maksas) vai cik maksaatu taada shopa izveide?
  2. volnet

    Skyline

    Tā pat vien nedodu , jā un tūlīt sāksies NEREĀLS offtopiks p.s Epix paldies par to mobile.de adresi
  3. volnet

    Skyline

    MAN NAUDA NAV PROBLĒMA ! Jā, man ir skyline, bet vēlos kko ekskluzīvāku. Uz nekādām JAPĀNĀM netaisos braukt un būtu gatavs maksāt lielu naudas summu, bet ne MILJONU !
  4. volnet

    Skyline

    Vēlos iegādāties vienu no vecākajiem skyline modeļiem ( 1969. gada Nissan Skyline gtr ), pēc bildes viņš izskatās apmēram šāds - Daļu Latvijas izmeklēju, bet šeit tādu vāģi nevar dabūt, vismaz es neatradu, uz ASV arī netaisos braukt. Gūglē nedaudz papētiju, bet vienalga neatradu, vienīgi kāds kolekcionārs kas pārdod nereālu naudu, bet kolekcionēšanai man šī mašīna nav nepieciešama, vienīgi dēļ neliela tūninga un old skūl izbaudīšanas. Varbūt šeit ir kāds kas zin kurā valstī iespējams meklēt šādu mašīnu, ārpus Baltijas robežām, izņemot ASV un visādus citus kontinentus...
  5. volnet

    Reklāmas

    Cashos 0.002 Ls par kliku ... Cik paskatījos tajā adclick.lv jābūt uzņēmumam, bet varbūt kļūdos, jo kārtīgi tur visu nepaskatījos... Varbūt ir vēl kādi saiti ?
  6. volnet

    500m3 Kvadracikls

    Tev jābūt 21 gadam, neierobežotā kubatūra
  7. volnet

    Reklāmas

    Var kāds ieteikt LATVIEŠU ads saitu ar kuru var kaut cik nopelnīt ievietojot reklāmas savā weblapā, līdzīgi kā google adsense... par textads.lv arī varat neteikt...
  8. volnet

    Textads

    Kāds pamāca kā var rīktoies ar textads.lv ... Izveidoju jaunu reklāmu, bet nevaru saprast kā lai es ar viņu nopelnu, kā es viņu varu dabūt weblapā.. Vienkārši nevaru atrast tur visas iespējas un BUJ nav rakstīta arī nekā tāda īpaša nav..
  9. volnet

    Ptc Saits...

    Nolādēju bezmaksas ptc saitu / skriptu nu kā lai to pasaka... Izmaksas tiek veiktas caur paypal un alertpay, nu pēc manām domām viņi tā vienkārši neizmaksās to naudu par reklāmām nezinot par saitu, varbūt šeit ir kāds cilvēks kas zinātu vai ir jāslēdz līgumi ar paypal / alertpay un kas vēl vaidzīgs ptc saitam ?
×
×
  • Create New...