Jump to content
GIGN Forum

Varoņi


cSpoks
 Share

Recommended Posts

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jums bail uzspiest pogu "Man jau ir kods"?

Kad uzspiedīsiet, jums liks uzspiest bildē uz vietas ko chipa tev pastāstīja.

Spied uz tā sēdošā čuvaka.

VOLA tu tiki iekšā!

Stulbs saits, nekā gudra tur nav! :D :D Un neiesaku ievadīt numuru.

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Ganjau vēlāk atklāsies, kas tur pa joku slēpjas apakšā, jo negribās ticēt, ka tāda mēroga reklāmas kampaņai nav nekādas jēgas. Tomēr tie reiklāmas setndi Rīgā ir diezgan un arī reklāma pa tv nav no īsākajām. Normāls piķīts vajadzīgs lai vispār to šitu uzmuķītu un diezvai Latvieši aiz visa tā stāv.

Link to comment
Share on other sites

Tur nav bazars. Tas ir tele2 un ta visa ir liela pishans, kuras rezultata varesiet pariet pie tele2 un dabut lielisko ziemassvetku atlaidi sarunam. Forse jau pamatigi, bet vinji var iet dirst! Es biju dusmigs pec ta suuda ar meteoritu un nomainiju operatoru!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Runājot, par to simulēto pirdienu zemē, pats ,manuprāt, stulbums bija tāds,kad viņi iesaistija tāja visā,glābšanas dienestu.

- WTF vnk.Moška tajā brīdī,glābšanas dienestam bija jābrauc uz kādu citu vietu,nu jebkurā gadijumā man ir tele2,bet reāli,jau šitādu projektu vilkt caur tikai tādēl lai pārietu uz citu operātoru,ir bik :lohs: ! Lab,tas vēl tā,kad pirmo reizi redzēju reklāmu,un tas bija šodien,pirmais iespaids WTF.Vnk, man gribētos to4 zināt, cik maksāja, izrakt to bedri, pēc tam reklēma,mājas lapa,drīz gan jau varēs novilkt melodiju,par metroīdu un droši vien tele2 lietotājiem tas būs par velti :D !

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...