cSpoks Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 WTF? Man vienkārši nepielec kas tā par reklāmi ķipa varoņiem kas neizglāba rīgu no metorītiem viņiem ir mājas lapā varoni.lv izskaidrojiet kāds tolks un kas ir šī par reklāmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 wtf? kas par хуиню ar to kodu? kaut kā negribas savu nummuru ievadīt, varbūt kāds cits to izdarīs manā vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Jā iedo man savu numuru un es ievadīšu tavā vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 nu es biju domājis lai savu , ne manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Ievadi savu numuru un gaidi zvanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Tads suds lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 nu kas par čerņu, kas par zvanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 30, 2009 Author Report Share Posted October 30, 2009 Tev pazvana un saka Mani pieķēra ātri klikšķini uz manis es uz viņa uzklikšķināju un tad tur pieradijumi varoņi kr4 kautkadi faili. Neko nesaprotu XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Man patīk viņu afišas Rīgā. Baigi smuki un labi uztaisītas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Jums bail uzspiest pogu "Man jau ir kods"? Kad uzspiedīsiet, jums liks uzspiest bildē uz vietas ko chipa tev pastāstīja. Spied uz tā sēdošā čuvaka. VOLA tu tiki iekšā! Stulbs saits, nekā gudra tur nav! :D Un neiesaku ievadīt numuru. Edited October 31, 2009 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 kkāds bez-tolks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Tā ir spēle. Tie kuri ievadīja savu telefona numuru, gaidiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 un tālāk nekas nenotiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Tiko ieraudziju to varonju reklamu pa TV3 kuru ieprieksh nebiju manijis taads LAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 PSC un jēga no šitada sūda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Ganjau vēlāk atklāsies, kas tur pa joku slēpjas apakšā, jo negribās ticēt, ka tāda mēroga reklāmas kampaņai nav nekādas jēgas. Tomēr tie reiklāmas setndi Rīgā ir diezgan un arī reklāma pa tv nav no īsākajām. Normāls piķīts vajadzīgs lai vispār to šitu uzmuķītu un diezvai Latvieši aiz visa tā stāv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 Varbūt beigās izrādīsies ka tā patiesība un mums būs jaglābj rīga? Es gribu speed!!!ioneonelittlepokemonsymbol Ganjau tele2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Uzspiedu uz to džeku, kas sēž, nesūtot kodu un man paradijas kautkadi 3 "faili" kurus, tur jalasa. Karo4i hunaaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Tur nav bazars. Tas ir tele2 un ta visa ir liela pishans, kuras rezultata varesiet pariet pie tele2 un dabut lielisko ziemassvetku atlaidi sarunam. Forse jau pamatigi, bet vinji var iet dirst! Es biju dusmigs pec ta suuda ar meteoritu un nomainiju operatoru! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Beefs Es nesaprotu par ko tur dusmoties. Tas viss bija tāds fufels, ka es pat tam nepievērsu uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Es tele2 ienistu jau no laika kad man bija telefons, jo viņu sakaru kvalitāte smird tāpat ka viņu reklāmas. Kaut viņi bankrotētu. Pīš cilvēkiem smadzeni. Edited October 31, 2009 by cSpoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Nu ja tevi apmierina attieksme ka pret bernu, tad go on... Es neredzu, ka shis Tele2 akcijas spej uzrunat sakarigi domajoshus pieaugushus cilvekus. Acim redzot Tele2 merkjauditorija ir stulbi tiinji! Yeaah super way to goo ye y eye caw! wazzup! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Tu esi kā īgna, 60 gadus veca oma veikalā, kura dusmojās, ka uz maizes iepakojuma taureņu vietā ir puķes. Cita runa, ja Tev kvalitāte nepatiktu(maizes garša), bet Tev ir problēmas ar mazsvarīgu iepakojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Runājot, par to simulēto pirdienu zemē, pats ,manuprāt, stulbums bija tāds,kad viņi iesaistija tāja visā,glābšanas dienestu. - WTF vnk.Moška tajā brīdī,glābšanas dienestam bija jābrauc uz kādu citu vietu,nu jebkurā gadijumā man ir tele2,bet reāli,jau šitādu projektu vilkt caur tikai tādēl lai pārietu uz citu operātoru,ir bik ! Lab,tas vēl tā,kad pirmo reizi redzēju reklāmu,un tas bija šodien,pirmais iespaids WTF.Vnk, man gribētos to4 zināt, cik maksāja, izrakt to bedri, pēc tam reklēma,mājas lapa,drīz gan jau varēs novilkt melodiju,par metroīdu un droši vien tele2 lietotājiem tas būs par velti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Tas ir klasiskā latvieša prototips. Iesūnojies līdz ausīm un uzmet lūpu katram, un katrai idejai, kura kaut par gramu atšķiras no ikdienišķas normas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now