eLvē Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Parādi, kur man ir pieminēti šie pāris pieminētie, tas ir pasvītrotie, vārdi, pirms pārsteidzīgi kko samurgo savā mazājā galviņā! ar nepacietību iešu rakņāties par taviem postiem,pietiek jau ar tavu user-title. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Nu vo, ja nevari pierādīt to, ko esi sasapņojis, tad aizver muti. Ja tev liekas, ka būs ahūna garš krāns te diršot visiem pa labi un kreisi, tad tu smagi šaubies, ej paaudzies mazuli, savādāk tas tavs tīņu vecums nekur tevi tālu nenovedīs. ak jā, vari neatbildēt uz šo postu, protams, ja pietiks prāta tev un nesagribēsies vel krānu palielienāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Tavējie pieņēmumi ir tik pat vērti kā tas steks, ko tev blakustopikā stūķē dirsā, jo tiem nav pilnīgi nekāda pamatojuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Es, neizpratnē - cik jūs ilgi te domājat apbārstīt viens otru ar ''jaukiem'' vārdiem? Simpātijas/antipātijas, tak varējāt iet noskaidrot skype čatā, izčatoties un būtu miers mājā. Vai arī sarunātu randiņu, izdauzītu viens otram mūli un ar mierīgi prātu varētu sēdēt pie kāda kopīga alus kausa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniz.lv Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 StarChaser, es jau neko, bet man izskatās, ka tevi te noliek. Viens cilvēks točna. Tas notiek jau vairākos forumos, komūnās. (Šī ir vismaz otrā.) Tas nekas, ka esi mainījis niku. Neliekas, ka tā varētu būt tava vaina un tavas hujovās attieksmes vaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 GEAR aizej ieshauj sev auseee....Lizt1k tu vispaar varētu iet,tur kur Beef uznjema savu specialu fotokadru... Starcheiser,tev jau bija maciiba,ka nelien kur nevajag bet nee tu turpini Talak diviitis ir forshs un vairak nekaa skaidrs,ka bodee tomer zhel ka nevar briizhiem ieraxtit savas domas par konkreto preci,jo ir pamats aizdomam ka noraus uzreiz par savu pieredzi ar konkreto preci nevajadzigu warn... Izlasiju visu shito shitu ,lai gana vakar vakaraa biaj 1na lpp tagad tadas jau ir 7lpp noteikti bus vairak,ticu...Bet delj biiifa postiem un vel dazha laba,topics ir pa pirmo lai gana TIIIRAAKAIS offtopics te notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 ak jā, vari neatbildēt uz šo postu, protams, ja pietiks prāta tev un nesagribēsies vel krānu palielienāt laiks "tīņu valodai: LOL,ķip tu kko tur dirs ka es nevaru pierādīt,tu gandrīz katrā vietā kur tev kko uzdirš sāc ar saviem mēsliem sūdiem un vēl ko nē,takā pašol nax. WOW,lol ķip man baigi interesē "pagarināt" krānu Tava debīlā attieksme un valoda pret citiem nekur tālu nenovedīs. LOLD,LOLD,LOLD taka nafig tu uzrakstīji ķip varu neatbildēt? ej cirst vienreiz tačūū,man jau vienreiz uzlika warnu par lamāšanos,bet šis bija pelnīti čali un,un,un jā tas arī viss ko es pagaidām gribēju pateikt,ar labunakti SUKIMAIKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) diviit, izkati manu warn%, un varbūt tu vari mani atbrīvot no viņām? Reāli viņas man netraucē, bet visas ir par vienu lietu, un es to jau nēsmu darijis ļoti ilgi! Runājot par warn iegūšanu. Rakstot bezjēdzīgus topikus/postus to ātri var dabūt. Personiski es esmu norāvies vienīgi no vincister. āāā ir vēlviena no macho. ;] PS nevajag slēgt ciet, intresanti vismaz kautko palasīt. Kā jau viens teica, forums sāk atdzīvoties. PSS tas ka gear un starchease vai ka tur, te izrisina savas problēmas, par to vien viņiem vajag atvaļinājumu + warn. Jo to visu var izdarīt caur PM, vai arī kā saka "Gudrākais paklusē". Nekas personisks. Edited October 19, 2009 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Iecholejat sho video... Bez desaam http://www.youtube.com/watch?v=tzY5i4A1zgA Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tzY5i4A1zgA tas tak feiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 Es ta pat biju piekodies gign tusaa! ahaha! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Tev ir pirma iespeja runat par topiku, tadejadi kautkad izpelnoties warn nonjemshanu, jo topika nosaukums - diviits man zb, tatad pie ta ari pietureties,.. hmm.. par offtopiku nez ari warn es varetu likt?? hmmm divīt, te tomēr ir spama sadaļa un kādu laiku atpakaļ par to tika runāts. Lai spama sadaļā netaisa visus topikus ciet.. warnu likt spama sadaļā? beefam? saņemies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 jā, spama sadaļa nevajag vērt ciet topikus. Izņemot tos kur kāds iedirš VISIT MY WEBSITE UTT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 par warn tas bija ironiski . tak netaisos nevienu warnot tik ilgi kamer lamuvardi neapniks.. goodmen - ja bode kads reali pauzh savu pieredzi, nevis " shit!"tad es nevarnoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Kāds no adminiem varētu man uz šo accountu atsūtīt vecā accounta paroli.Aizmirsu viņam paroli. Accounts ir bijis neaktīvs apmēram 2 gadus. Accounts ir 2Lszobustarpa vai CaRReRas. Kautkā tā bija. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 kautkaā tā? tev ar šito nepietiek? Ir arī pogra "aizmirsu paroli" , un tā atnāk uz e-pastu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 dyversant tad kad tu warno , ludzu piemet klāt arī topika hyperlinku , taa lai var redzet par ko ir warna. Es piemeram neatceros , kad es butu iespamojis bode ,bez normala argumenta , kad es vai nu izklastu domas par preci ar viedokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 http://www.gign.lv/forum/index.php?act=Sea...mp;highlite=%2B kkursh no shiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 nu butu jauki , ja tu pievienotu klat pec tam topiku linku , lai zinatu tieshi par ko un ja viens posts tur ir lieks no manim warn bija pelnits Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 hmm, ok , turpmak ja warnoshu, megjinashu atcereties pielikt linku Sak likties man skjiet aizvien divainak, jo kautka neatrodu nepamatotu warn savaaa skatijuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Palūgšu novākt manu vārnu. Pirmā un vienīgā, šo gadu laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Cik reali ir izspiest aci ar diviem pirkstiem takaa ritiigi piepampushu un strutojoshu pumpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 ko? Aci ar diviem pirkstiem kur ir piepamuši un ar strutainām pumpām? neko nesapratu no teikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Aci ar diviem pirkstiem kur ir piepamuši un ar strutainām pumpām? neko nesapratu no teikt LOL! Vinsh domaaja vai ir iespeejams acs aabolu paarspridzinaat taapat kaa strutojoshu pumpu spiezhot ar diviem pirkstiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now