Jump to content
GIGN Forum

Dyversants Man Zb!


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

:D

Parādi, kur man ir pieminēti šie pāris pieminētie, tas ir pasvītrotie, vārdi, pirms pārsteidzīgi kko samurgo savā mazājā galviņā!

ar nepacietību iešu rakņāties par taviem postiem,pietiek jau ar tavu user-title.

Link to comment
Share on other sites

Nu vo, ja nevari pierādīt to, ko esi sasapņojis, tad aizver muti. Ja tev liekas, ka būs ahūna garš krāns te diršot visiem pa labi un kreisi, tad tu smagi šaubies, ej paaudzies mazuli, savādāk tas tavs tīņu vecums nekur tevi tālu nenovedīs.

ak jā, vari neatbildēt uz šo postu, protams, ja pietiks prāta tev un nesagribēsies vel krānu palielienāt ;)

Link to comment
Share on other sites

Es, neizpratnē - cik jūs ilgi te domājat apbārstīt viens otru ar ''jaukiem'' vārdiem?

Simpātijas/antipātijas, tak varējāt iet noskaidrot skype čatā, izčatoties un būtu miers mājā. Vai arī sarunātu randiņu, izdauzītu viens otram mūli un ar mierīgi prātu varētu sēdēt pie kāda kopīga alus kausa...

Link to comment
Share on other sites

StarChaser, es jau neko, bet man izskatās, ka tevi te noliek.

Viens cilvēks točna.

Tas notiek jau vairākos forumos, komūnās. (Šī ir vismaz otrā.)

Tas nekas, ka esi mainījis niku.

Neliekas, ka tā varētu būt tava vaina un tavas hujovās attieksmes vaina?

Link to comment
Share on other sites

GEAR aizej ieshauj sev auseee....Lizt1k tu vispaar varētu iet,tur kur Beef uznjema savu specialu fotokadru... Starcheiser,tev jau bija maciiba,ka nelien kur nevajag bet nee tu turpini :) Talak diviitis ir forshs un vairak nekaa skaidrs,ka bodee tomer zhel ka nevar briizhiem ieraxtit savas domas par konkreto preci,jo ir pamats aizdomam ka noraus uzreiz par savu pieredzi ar konkreto preci nevajadzigu warn... Izlasiju visu shito shitu ,lai gana vakar vakaraa biaj 1na lpp tagad tadas jau ir 7lpp noteikti bus vairak,ticu...Bet delj biiifa postiem un vel dazha laba,topics ir pa pirmo :P lai gana TIIIRAAKAIS offtopics te notiek :)

Link to comment
Share on other sites

ak jā, vari neatbildēt uz šo postu, protams, ja pietiks prāta tev un nesagribēsies vel krānu palielienāt ;)

laiks "tīņu valodai:

LOL,ķip tu kko tur dirs ka es nevaru pierādīt,tu gandrīz katrā vietā kur tev kko uzdirš sāc ar saviem mēsliem sūdiem un vēl ko nē,takā pašol nax.

WOW,lol ķip man baigi interesē "pagarināt" krānu

Tava debīlā attieksme un valoda pret citiem nekur tālu nenovedīs.

LOLD,LOLD,LOLD taka nafig tu uzrakstīji ķip varu neatbildēt? ej cirst vienreiz tačūū,man jau vienreiz uzlika warnu par lamāšanos,bet šis bija pelnīti čali

un,un,un jā tas arī viss ko es pagaidām gribēju pateikt,ar labunakti SUKIMAIKI :)

Link to comment
Share on other sites

diviit, izkati manu warn%, un varbūt tu vari mani atbrīvot no viņām? Reāli viņas man netraucē, bet visas ir par vienu lietu, un es to jau nēsmu darijis ļoti ilgi!

Runājot par warn iegūšanu. Rakstot bezjēdzīgus topikus/postus to ātri var dabūt. Personiski es esmu norāvies vienīgi no vincister. āāā ir vēlviena no macho. ;]

PS nevajag slēgt ciet, intresanti vismaz kautko palasīt. Kā jau viens teica, forums sāk atdzīvoties. :)

PSS tas ka gear un starchease vai ka tur, te izrisina savas problēmas, par to vien viņiem vajag atvaļinājumu + warn. Jo to visu var izdarīt caur PM, vai arī kā saka "Gudrākais paklusē".

Nekas personisks.

Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

Tev ir pirma iespeja runat par topiku, tadejadi kautkad izpelnoties warn nonjemshanu, jo topika nosaukums - diviits man zb, tatad pie ta ari pietureties,..

hmm.. par offtopiku nez ari warn es varetu likt?? hmmm

divīt, te tomēr ir spama sadaļa un kādu laiku atpakaļ par to tika runāts. Lai spama sadaļā netaisa visus topikus ciet.. warnu likt spama sadaļā? beefam? saņemies

Link to comment
Share on other sites

dyversant tad kad tu warno , ludzu piemet klāt arī topika hyperlinku , taa lai var redzet par ko ir warna. Es piemeram neatceros , kad es butu iespamojis bode ,bez normala argumenta , kad es vai nu izklastu domas par preci ar viedokli.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...