macho Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Lielisks family guy attēlojums - http://imgur.com/WSS0y.gif noskatījos jaunākās sezonas pirmo sēriju. Ne reizi nesanāca pasmieties, vienreiz sāji pasmaidīju, konstatēju, ka FG sūkā tāpat kā pirms tam un jēga skatīties to nav. southpark sērija savukārt bija ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 (edited) Tu vienkārši konstatēji faktu, ka FG sūkā, vai arī šim topika bija apakšdoma? Edited October 12, 2009 by entw Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 faktu es jau sen konstatēju, tagad kāds beidzot to ielika uzskatāmā bildē. un es neteiktu, ka FG sūkā in general, viņš sūkā tagad, pirmās 4 sezonas bija ideālas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Kas Tev tieši nepatīk iekš FG? Pats esmu paskatījies tik dažas sērijas, pasmieties jau varēja, neredzu problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Man pašam tie daži joki liekas truli un daļēji nodrāzti jeb arī vienkārši nesaprotu tādu humoru.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 FG jau ilgu laiku izceļās ar vienveidību. Jaunās SP sērijas preview klipiņš arī rēcīgs. Var derēt buttersam atkal liks darīt kaut ko ekstra debīlu XD2 nabadziņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Nezinu, man kaut kā FG liekas skatāms, tas nav seriāls, kurā vajag iedziļināties. Pie ēdienreizēm der un jaunākā sezonas sērija, kur tika paņirgts par Krieviju, kā arī iepriekšējā, kur bija Jews jociņi, bija tīri okay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 (edited) Nu nezinu katru reizi skatos FG ar nosacijumu , ka pirms tam esu uzvilcis kasi. Liekas recigi , biezhi kkadi gluki notiek. Skatoties south park man pat vairak smiekli nenak, kadreiz patik south park pirms gadiem 3 , tagad noskatijos vienu no pedejam serijam , kas bija iznakusi nezinu .... Nu taa biski pareuc par michael jackson pieminjas aprekshanu , bet baigi kruti nebija. Edit sorry par rakstishanas veidu , neesu vel uzlicis pec windows parinstaleshanas latvieshu valodu. Edited October 12, 2009 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 south parks>FG, bet fg arī daži labi momenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Jūs laikam nesapratāt. Neviens nenoliedz, ka FG sākumā izcēlās ar ļoti augstu humoru un daudziem debīliem, bet smieklu lēkmi izraisošiem prikoliem, bet kurā sezona jau atkārtojās un nekas jauns viņu repertuārā nav parādījies un joki atkārtojas ikkatrā sērijā. Toties south park ir gluži otrādi, ne smakas no vienveidības. Piekrītu, ka pēdējās sezonās ir bijušas sērijas, kurās reti sanāk pasmieties, bet nu seriālam ir cienīgs vecums un izdoto sēriju skaits. Tomēr tik prikolīgs melnais humors nav nevienam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Personigi mans viedoklis, Family Guy nav jeega skatiities, ja tu neesi skatijies ASV popularas filmas, shovus....jo butiba vinji izsmej visu un visus, izspele epizodes, kuras liekas wtf?, bet isteniba vini izsmej, piemeram, chapelles show utt., un ja to tu esi skatijies jokaa iebrauksi, piekritu fg ir mainijies krietni, jo prikoli sakuma bija labaki un domaati lielakai auditorijai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Mani pētījumi* liecina, ka Family Guy laika gaitā ir palicis garlaicigāks, bet American Dad palicis smieklīgāks. *Balstīti uz subjektīviem novērojumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 jaa, gg. ja, peec tavaam domaam, sp > fg, tad iedzer indi. "youve been lifting weights?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Varu tik piekrist, ka Family Guy ir krities savā izklaidējošā vērtībā. Ja agrāk epizodēs par sižeta pamatu bija gadījumi iz tās ģimenītes dzīves, kuri diezgan smalki robežojās ar reālo dzīvi ("tā pat reāli, kādā amerikāņu ģimenē varētu notikt"), tad tagad sižets gandrīz konstanti iegriežas principā nereālajās situācijās - ceļošana laikā, ceļošana paralēlās realitātēs and so on. Principā šovs kļuva par reitingu whore - "ooo, Stewie un Brian ir laba kompānija, kurai patīk publikai, davai liekam tos kopā katrā sērijā", "cilvēkiem patīk, kad Meg apdirš, apdiršam vēl". Eh, kur tad palika visi tie jociņi "it's better/worse/like that time when <varonis kaut ko izdarīja>"? Tie, man liekas, veidoja to sāli šim šovam, bet tagad salīdzinoši ir retums. Starpcitu, The Simpsons ir atguviši savu šarmu. Vismaz jaunās sezonas epizodes lika pasmieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Jaunās sezonas pirmā epa FG nebija tā pati labākā. Taču pēdējās divas bija dikti labas. Īpaši pēdējā,kur Krievija bija periodiski kļūst vienveidīgāks, bet tad atkal parādās daudzu labu sēriju plūsma vienas sezonas laikā. American dad ir kļuvis jautrāks. Un btw The Cleveland show ir skatāms, pēdējā epa ir awesome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Nu es nezinu, southparkam jaunā sērija likās diezgan vienmuļa, tikai pāris vietas kur pasmaidīt (piem. kur tā vecene izlidoja pa logu un izšķīda pret asfaltu), iepriekšējās 13. sezonas sērijas gan liekas tīri labas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Nekad FG nau paticis, necieshu vienkarsi. Ja skatos tad south park vai simpson`s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 periodiski kļūst vienveidīgāks, bet tad atkal parādās daudzu labu sēriju plūsma vienas sezonas laikā. American dad ir kļuvis jautrāks. Un btw The Cleveland show ir skatāms, pēdējā epa ir awesome! Savējais, es arī skatos FG un cleveland show un prosta esmu starā. Neesmu nevienu citu multeni redzējis, pie kuras es divos naktī skatoties FG no viena momenta sākt tā rēkt, ka visa māja pieceļās :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 13, 2009 Author Report Share Posted October 13, 2009 pašreizējais FG ir viens no leimākajiem humorseriāliņiem ever. Ja agrāk (kā jau manā bildē lieliski var redzēt) Stewie bija evil mastermind, tad tagad tur ir vienkārši gay jokes. Principā viss seriāls vairs nebalstās uz LOL, bet uz lētiem atražojumiem. Īpaši pretīgi uz to ir skatīties, zinot, cik agrāk FG bija rēcīgs. American dad vēl turas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 (edited) FG bija interesanti tad, kad Stuijs katrā sērijā plānoja nogalināt Luisu, bet šajā sezonā neēsu to manījis. Attiecīgi SP es vienkārši dievinu. Tā sērija par to Chapottlaway man nenormāli patika. When you first saw blood stain on your underware, ware you alarmed? Varbūt esat pamanījuši to Clevland Show. Vot tas ir mega sūds. Edited October 13, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Garlaicīgas tiešām ir palikušas jaunās FG sērias, diemžēl. Cerams, ka nākamās sērias varētu būt mazliet humoriskākas! Tagad SP, kā jau te kaut kas minēja, sērias ir mazliet smieklīgākas palikušas, kaut vai, man šīs abas mūltenes bija top3. Kā ir ar to American Dad? Ir vērts skatīties? Šķiet, ka biju skatījies, kad sen atpakaļ, vairs īsti neatceros.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 13, 2009 Author Report Share Posted October 13, 2009 American dad pirmās sezonas ir bomba, un jāatzīst, ka lielākā daļa jauno sēriju arī ir ok. Nav vairs TIK krutas, bet ir ok. Robot chicken FTW!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 dey tk oor jerbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 (edited) Pēdējā sezona southpark par butters tik laba sen tik laba sērija SP nav bijusi. edit: lol sērija nevis sezona Edited October 22, 2009 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 sen tik laba sērija SP nav bijusi. DEJ TK AR DAABS!!! DEY BRK HS DJAAAW!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now