Jump to content
GIGN Forum

This Is So Fucking True


macho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nezinu, man kaut kā FG liekas skatāms, tas nav seriāls, kurā vajag iedziļināties. Pie ēdienreizēm der un jaunākā sezonas sērija, kur tika paņirgts par Krieviju, kā arī iepriekšējā, kur bija Jews jociņi, bija tīri okay :)

Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu katru reizi skatos FG ar nosacijumu , ka pirms tam esu uzvilcis kasi. Liekas recigi , biezhi kkadi gluki notiek. Skatoties south park man pat vairak smiekli nenak, kadreiz patik south park pirms gadiem 3 , tagad noskatijos vienu no pedejam serijam , kas bija iznakusi nezinu .... Nu taa biski pareuc par michael jackson pieminjas aprekshanu , bet baigi kruti nebija.

Edit sorry par rakstishanas veidu , neesu vel uzlicis pec windows parinstaleshanas latvieshu valodu.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Jūs laikam nesapratāt. Neviens nenoliedz, ka FG sākumā izcēlās ar ļoti augstu humoru un daudziem debīliem, bet smieklu lēkmi izraisošiem prikoliem, bet kurā sezona jau atkārtojās un nekas jauns viņu repertuārā nav parādījies un joki atkārtojas ikkatrā sērijā.

Toties south park ir gluži otrādi, ne smakas no vienveidības. Piekrītu, ka pēdējās sezonās ir bijušas sērijas, kurās reti sanāk pasmieties, bet nu seriālam ir cienīgs vecums un izdoto sēriju skaits.

Tomēr tik prikolīgs melnais humors nav nevienam. :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Personigi mans viedoklis, Family Guy nav jeega skatiities, ja tu neesi skatijies ASV popularas filmas, shovus....jo butiba vinji izsmej visu un visus, izspele epizodes, kuras liekas wtf?, bet isteniba vini izsmej, piemeram, chapelles show utt., un ja to tu esi skatijies jokaa iebrauksi, piekritu fg ir mainijies krietni, jo prikoli sakuma bija labaki un domaati lielakai auditorijai.

Link to comment
Share on other sites

Varu tik piekrist, ka Family Guy ir krities savā izklaidējošā vērtībā. Ja agrāk epizodēs par sižeta pamatu bija gadījumi iz tās ģimenītes dzīves, kuri diezgan smalki robežojās ar reālo dzīvi ("tā pat reāli, kādā amerikāņu ģimenē varētu notikt"), tad tagad sižets gandrīz konstanti iegriežas principā nereālajās situācijās - ceļošana laikā, ceļošana paralēlās realitātēs and so on.

Principā šovs kļuva par reitingu whore - "ooo, Stewie un Brian ir laba kompānija, kurai patīk publikai, davai liekam tos kopā katrā sērijā", "cilvēkiem patīk, kad Meg apdirš, apdiršam vēl". Eh, kur tad palika visi tie jociņi "it's better/worse/like that time when <varonis kaut ko izdarīja>"? Tie, man liekas, veidoja to sāli šim šovam, bet tagad salīdzinoši ir retums.

Starpcitu, The Simpsons ir atguviši savu šarmu. Vismaz jaunās sezonas epizodes lika pasmieties.

Link to comment
Share on other sites

Jaunās sezonas pirmā epa FG nebija tā pati labākā. Taču pēdējās divas bija dikti labas. Īpaši pēdējā,kur Krievija bija :D periodiski kļūst vienveidīgāks, bet tad atkal parādās daudzu labu sēriju plūsma vienas sezonas laikā. American dad ir kļuvis jautrāks. Un btw The Cleveland show ir skatāms, pēdējā epa ir awesome!

Link to comment
Share on other sites

:D periodiski kļūst vienveidīgāks, bet tad atkal parādās daudzu labu sēriju plūsma vienas sezonas laikā. American dad ir kļuvis jautrāks. Un btw The Cleveland show ir skatāms, pēdējā epa ir awesome!

Savējais, es arī skatos FG un cleveland show un prosta esmu starā. Neesmu nevienu citu multeni redzējis, pie kuras es divos naktī skatoties FG no viena momenta sākt tā rēkt, ka visa māja pieceļās :D:D :10cm:

Link to comment
Share on other sites

pašreizējais FG ir viens no leimākajiem humorseriāliņiem ever. Ja agrāk (kā jau manā bildē lieliski var redzēt) Stewie bija evil mastermind, tad tagad tur ir vienkārši gay jokes. Principā viss seriāls vairs nebalstās uz LOL, bet uz lētiem atražojumiem. Īpaši pretīgi uz to ir skatīties, zinot, cik agrāk FG bija rēcīgs.

American dad vēl turas!

Link to comment
Share on other sites

FG bija interesanti tad, kad Stuijs katrā sērijā plānoja nogalināt Luisu, bet šajā sezonā neēsu to manījis.

Attiecīgi SP es vienkārši dievinu. Tā sērija par to Chapottlaway man nenormāli patika.

When you first saw blood stain on your underware, ware you alarmed? :muahaha:

Varbūt esat pamanījuši to Clevland Show. Vot tas ir mega sūds. :slap:

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Garlaicīgas tiešām ir palikušas jaunās FG sērias, diemžēl. Cerams, ka nākamās sērias varētu būt mazliet humoriskākas!

Tagad SP, kā jau te kaut kas minēja, sērias ir mazliet smieklīgākas palikušas, kaut vai, man šīs abas mūltenes bija top3.

Kā ir ar to American Dad? Ir vērts skatīties? Šķiet, ka biju skatījies, kad sen atpakaļ, vairs īsti neatceros..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...